Låt

Magnus visade mig den här låten. Fett bra ju!


Secondhand Serenade - Your call

Räven raskar över isen

Nu sitter jag helt påklädd för att vi ska få gäster som jag inte ens vet vilka dom är, yääääy vad roligt...

Idag har jag sovit,sovit,tittat på film,sovit och ätit. Dagen har iallafall flytit på bra och förhoppningsvis så fortsätter den göra det om dom som kommer inte håller på att kika in i mitt rum och ba heeeeej minns du mig? Man ba huh?!  Åååååh jag gillar verkligen inte gäster. Dom är så himla på och man måste vara trevlig och prata med dom fast man igentligen skulle vilja gå och sova.

Min förkylning sitter kvar men det känns som att den släpper lite nu. Förhoppningsvis med en dags till vila så ska jag nog bli frisk nog för att fira nyår. Pappa sa idag att jag inte borde vara ute på nyår för att jag kan bli värre men det är säkert bara för att han är orolig att jag kommer bli nedslagen. Han vet ju att jag är snabb i munnen men det är liksom inte så att jag går fram till en okänd person och börjar kaxa.
Nu borde jag bädda sängen för annars kommer någon börja dampa på mig...

Stadshagsskolan, värre blir det inte!

Jag är så fruuuuktansvärt frustrerad just nu! Min skola, Stadshagsskolan eller som snart heter Kungsholmes grundskola är bara för mycket för mig. Jag orkar inte med skiten längre. Dom har knappast råd att byta ut Stadshagsskolan skylten som sitter på den fula tegelväggen. Dom kanske tror att skolan kommer få bättre rykte när den heter något med Kungsholmen, men aaaaldrig i hela mitt liv att skolan kommer förändras! Skolan är som den är och det kommer verkligen inte bli bättre hur mycket folk anstränger sig.

Miljön är helt fruktansvärd. Nedsparkade soptunnor. Grön och orange målade väggar med små konstiga former på. Smutsiga golv. Kallt som in i helvete på vintern men varmt som tusan på sommaren.

Folket som går i min skola måste vara något från ett experiment för att se hur länge en normal tonåring klarar sig. Ingen är normal, då menar jag ingen förutom ett fåtal som har blivit inlurade i experimentet. Jag förstår inte hur man kan få alla konstiga människor ihop samlade på en och samma skola. Dom vanliga tonåringarna, som en själv, måste kämpa sig igenom varje dag. Man mår så jäkla dålig bara när man tänker på alla dessa människor. Jag förstår faktiskt inte, var gick det fel?! Vad har hänt med the happy days som man ska uppleva i tonåren? Man får faktiskt nästan alla sina kontakter från skolan. Men var ska man hitta dom om det inte finns någon man vill dela sitt liv med? Ska man själv vara tvungen att bli en b-människa bara för att det inte finns några normala människor att umgås med? Det är helt jäkla sinnessjukt att det ska vara så!

Lärarna är då verkligen inte bättre. Ska inte lärarna ha bra inflytande på elever och hjälpa dom genom sin skolgång? Jo man tycker ju det! Men i denna skola så tänker inte lärarna på andra. Dom har själva problem hemma osv men herregud, om man inte kan ta hand om sitt privatliv kan man verkligen inte hjälpa andra. Speciellt inte barn! Inse fakta och sluta jobba, ta en lång semester eller vad som helst. Man kommer till skolan för att lära sig, inte höra vuxnas ältande! En lärare är dock underbar och jag förstår inte varför han har valt våran skola. Anders är grym han borde få allt och lite till!

För att övergå till lite högre personal som skolsyster, friends och rektorer så vill jag säga att skolsyster är aldrig i skolan när man behöver henne. Om man har så ont i magen att man nästan kräks så får man absolut inte en värktablett av en lärare för att det kan skapa reaktioner om man tar den och det vill inte dom ha ansvar för. Utan gå till syster istället och få en. Men tänk om inte syster är där?!?!?! Ska man skolka då eller?!
Friends som ska vara en positiv "förening" är i själva verket inte där för att stötta någon! Dom är bara där för att bestämma. Jag har blivit nedskickad till Friends ett flertal gånger och det är som världens maffiamöte. En lärare skriver ner allt så man måste prata väldigt långsamt och så sitter en lärare och pratar med en och en annan lärare sitter bara och glor. Detta kallar jag mobbing? Har dom rätt till att låta tre lärare sitta och bara tjata på en så tårarna kommer har man förfan rätt till en advokat om det nu ska vara så jävla maffia-aktigt!
Det viktigaste av allt på en skola är iallafall rektorerna. Vår rektor som även styr Fridhemsskolan är aldrig i våran skola. Utan vi har en biträdande rektor som tar in vikarier som inte kan prata svenska men visst, dom ska undervisa i svenska! Och syslöjd, och bild och matematik... En skola har även rätt till ett elevråd som vi otroligt nog har. Men det händer aldrig något eftersom rektorn suddar ut viktiga saker folk säger som skrivs ner på ett papper. Detta låter helt otroligt jag vet, men så är det.

Låt aldrig era barn börja i denna skola,aldrig! Och en sak vill jag lova er att alla som går i skolan och som är fullkomligt normala vet exakt hur jag känner! Det är svårt för er som inte går i skolan att ta in det men förjävligt är det iallafall!
Alla i skolan kan vara sams om en sak och det är att värre än såhär blir det inte!...










En tjej från sexan i skolan, herregud...

Förihelvete!

Min hosta verkligen vägrar att gå över. Och inte mindre än det så har jag ont i benen. Typ ledvärk? Det får jag alltid när det är den mest olämpligaste tiden att få det! Åååååååh skitjobbigt. Och jag kan inte sova för jag somnade när jag läste och vaknade av att jag hade dreggel över hela mig. Sen när jag fixade i ordning mig och precis kunde slå mig till ro ringde Louise och lalala då blev jag pigg. Jag vill ha Singoalla kakor. Jag tror faktiskt vi har det hemma! :D

PS. oLiVeR<3vesslan.
PUSS

Sak ni inte visste!

Ja nu har jag faktiskt kommit på en till sak som några inte vet om mig. Inte en så stor grej igentligen, kanske lite ovanlig eller vad vet jag.

Saken är den att jag kan åka skateboard. Då menar jag inte yeaaaah lets go to rampen utan mer lalala åker runt lite på gården. Jag tycker iallafall själv att jag är duktig men jag skämdes typ lite för att jag var tjej och åkte. Annars skulle jag blivit en stor skateboardare må ni tro!

Somsagt så var det ingen big deal men det är ju alltid roligt att veta lite småsaker om folk! :D


Jobbigt

Jag är fortfarande sjuk men hostan börjar trappas ner lite. Har inte gjort något alls idag förutom att spela lite Wii och läsa Twilight, den är verkligen bra!
Jag måste ringa runt till alla som har gett mig julklappar och det är verkligen jobbigt för alla ska prata så himla länge. Typ hur gammal är du nu igen?, vad går du i för skola?,sportar du fortfarande? osv. Jag orkar inte ta tag i detta fruktansvärda just nu. Ska nog göra lite kyckling och nudlar eftersom resten av familjen är borta. Det är också jobbigt för att laga mat är inte min starkaste sida om man säger så.

Det som inte känns jobbigt just nu är att nyår är planerat! Nu vet man iallafall var man kommer vara osv. That's nice! ;)

Not what I planned

Rubriken stämmer verkligen in. Jag är sjuk och då menar jag verkligen sjuk! Och det är verkligen något jag inte planerat at bli. Detta underliga som har hänt måste ligga i släkten. Vi blir alltid sjuka när stora saker händer tex... NYÅR! Föööööööörfasen varför ska jag bli sjuk nu när detta händer? Jag har liksom aldrig varit utan mina föräldrar på nyårsafton och just denna nyårsafton när allt ska vara lite extra speciellt så blir jag sjuk. Jag har inte varit sjuk under hela terminen så varför nu? Gud måste ha något emot mig :(

Idag så var jag med Karin på stan fast jag kände att jag inte borde. Men var tvungen att köpa det sista inför nyår och man kommer väll se lite halvt B ut gämfört med alla andra som alltid ligger långt framför än när det gäller kläder.
Jag köpte iallafall ett ganska nice linne som är rätt långt. Jag köpte även ett par klackskor som Karin mummlade sig igenom när hon berättade om dom. Lite svårt att fatta vad jag menar men det är mening också.
Jag hade tänkt att fixa lite andra stuffs också men somsagt så kände jag mig inte riktigt kry. Istället så har jag spenderat dagen med att titta igenom The OC säsong 2 and that is really good!

Imorgon ska jag försöka få Karin över till mig och så ska vi fixa det jag skulle fixat idag, om jag nu känner mig friskare. Förhoppningsvis gör jag det. Jag kanske borde överväga att ta ut en hostmedicin som skulle vara bra på natten. Dock är det morfin i dvs knark och det är jag lite skraj för. Men jag kan ju höra med pappa och se vad han tycker. Om det nu inte blir bättre så gör jag det eftersom jag vill inte missa nyårsafton och nyårsafton kommer defenitivt att sakna mig om jag inte är där.
PUSS

Wii

Har precis spelat en hel del Wii med Magnus. Har sjukt ont i armen nu för att jag har hållt på med den i runt två timmar nu. Det är iallafall roligt och chill för liksom man rör på sig och är inomhus. Det är ju även roliga spel osv.

Nu blir det sängdags för mig. Imorgon är det shopping och förhoppningsvis hittar jag ett par pumps och en klänning jag kan ha på nyår. Hoppas även att hitta andra små roliga grejor man kan ha nytta av.
PUSS



I like to move it move it

Shabba! Mina kusiner åkte precis hem och jag har spenderat halva min dag med dom faktiskt. Vi har sett på Madagaskar 2 på bio och den var feeting bra ;) Efter det så begav vi oss hem till mig och åt tacos och spelade Wii.

Jag vaknade flera gånger inatt av att jag hostade och jag har verkligen jätteont i ryggen och i sidorna för att jag hostar så mycket. Inte roligt nu när nyår kommer och man vill vara lite mer lättklädd. Attbropå nyår så är det en ren katastrof! Jag har ingen aning om vem jag ska vara med, var jag ska vara och vad vi ska göra. Inte heller har jag koll på vilka kläder jag ska ha. Det ända jag vet är att jag kommer vara med Karin. Förhoppningsvis så löser sig allting så småningom eller så får jag ta tag i det som vanligt.

Imorgon ska jag till stan med Karin för att shoppa nu när allt är så billigt och man har fullt med pengar i plånboken. Riktigt nice! Idag hann jag faktiskt träffa Karin en kortis och köpa en tröja från Gina Tricot som jag är väldigt nöjd med. Alla i min familj kollar typ snett på den förutom Magnus som ändrade åsikt efter ett tag. Jag gillar den iallafall och det är väll huvudsaken.
(Låten nere i inlägget är verkligen min favoritlåt just nu haha)
PUSS






Madagaskar 2 - Big and chunky

Juldagen

Shobrää allesammans. Idag så vaknade jag vid åtta för att jag hostade som faaen och då fick jag hostmedecin och kunde somna om till 12. Sedan gick jag upp och tittade lite på Narnia som Sixten hade fått i juklapp. Det var mysigt och jag åt lite frukost framför tvn som jag inte brukar få göra (fråga mig inte varför :S). Jag var tvungen att avbryta mitt i allt för pappa hade bokat en tid hos doktorn så vi åkte till sjukhuset och vi satt där typ aslänge så jag började käka på en polkagrisstång och typ fem minuter efter så ropade dom in mig och när jag hälsade på doktorn så hade jag ju itne hunnit plocka undan den så hon gav mig typ värsta snea blicken :O. Som tur var så hade jag inte lunginflamation. Vi fick något hostmedecin recept som smakar åt helvete för jag har smakat den tidigare. Inget apotek var öppet förutom ett i stan så vi åkte iväg dit. Där var det sjuuuuuukt mycket folk och alla var typ skitstressade och lalala och det tog typ 40 minuter innan vi kunde gå däraifrån. Jag hittade en lapp som var typ fyra nummer bättre och den andra lappen gav vi till en kille som såg normal ut för pappa och jag hade kollat på andra som kunde vara värda lappen men vissa var för snobbiga eller för fula helt enkelt. Killen som fick lappen blev verkligen hur glad som helst och sken upp som en sol. Jag såg typ att han stog och log för sig själv långt efter. Hahaha så det var dagens goda gärning!
Det var typ jättemycket äckliga knarkare utanför apoteket och det var faktiskt läskigt, jag hatar folk som förstör sina liv genom att knarka. Dom förstör faktiskt för andra också genom att skrämma upp folk och nää fyfan för sådana människor!
Efter när jag kom hem spelade jag Wii med hela familjen och sedan åkte Magnus och jag iväg till min moster Tina där några från mammas släkt var. Alla som inte kom var tyvärr bortresta (avundsjuk). Eftersom vi har engelskt påbrå så firar vi juldagen med att äta kalkon och ha typ kungakronor på huvudena. Det är riktigt trevligt enligt mig och jag fick en bok av Tina. Några timmar senare åkte jag och Magnus hem och nu sitter jag här och har precis gjort en egen Mini mi gubbe på Wii spelet, YEAY!
PUSS

Julafton

Heeej och god jul på er alla! *blink* Jag hade tänkt att berätta om min julafton som spenderades med mina favoritkusiner i Älta. Det har vi gjort dom närmaste åren och det är verkligen supermysigt! Jag vaknade på morgonen av att pappa väckte mig och att Sixten kom in lite senare och var skitglad för att det låg paket under granen. Så jag gick upp och typ åt och klädde på mig lite smått och sedan så öppnade vi ett paket var. Hela familjen fick ett Wii spel som används väl och det är ruuuligt! Själv fick jag typ ett underställ som jag kan använda när jag spelar fotboll eftersom jag alltid använder pappas så det är bra! :D Sedan spelade vi lite Wii och åkte iväg till kusinerna. Där blev vi varmt välkomnade av alla och det var roligt att se dom igen. Madeleine hade fått en kamera så hon fotade hela kvällen så det blev en hel del bilder som ni kan få se snart. Vi begav oss iallafall iväg och grillade korv vid en sjö och sprängde upp pepparkakshuset som blev ganska misslyckat sprängt men alla var glada ändå. Sedan gick vi tillbaks till huset och tittade på Kalle anka och det var verkligen sjukt segt. Det ända underhållande var när det var sånger för då kunde man sjunga med och tänka på lite annat än själva handlingen som man sett så himla många gånger. Efter Kalle anka så var det julmat och jag åt ganska mycket men var inte så himla hungrig. Gott var det iallafall. Efter det kom tomten och pappa var tomten i år och det första Sixten sa när han såg pappa var att det där är Klas. Jag och alla andra ba nääää det är ju tomten och då trodde han väll lite halvt på att det var tomten. Vi fick ett paket av tomten som vi la under granen och sen när pappa kom tillbaka så öppnade vi alla julklappar och jag blev verkligen nöjd med mina klappar i år!
Jag fick The OC säsong 4
High school musical 2 (fattar inte varför jag inte fick ettan men whatever)
Twilight och new moon böckerna på engelska
Massvis med pengar
Massor med smycken
Kexchoklad
Ipodkosshörlurar
En mascara
Underställ
Ja det var väll allt. Mycket bra presenter enligt mig! Efter presentöppningen sprang alla runt och gjorde olika grejor och min pappa skaffade sig faktiskt en blogg! HAHAHAH! Ibskaubang.blogg.se (hans danska namn, internt skämt) för er som är intresserade. Vid tio ungefär så begav vi oss hemåt och det var nog den bästa julaftonen på länge! Det snöade ju faktiskt lite också så en snöfri jul blev det trotsallt inte :D

 


HATAR!

Jag verkligen hatar när folk gråter. :'/ Det är hemskt!...

Länge sedan and a happy christmas

Det var några dagar sedan jag skrev känns det som så ni som är trogna läsare ska få en uppdatering om vad som har hänt. Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg själv om vad som har hänt så jag kan väll börja med om vad som hände igår.

Jag vaknade av att pappa kom in och ba "Jag och Johanna ska på pilates men Sixten kan typ kolla på en film". Tyvärr så kunde jag inte somna om eftersom min hosta gick mig på nerverna. Så jag tittade på lite The OC (som vanligt) och sedan gjorde jag lunch till mig och Sixten och typ spelade fotboll. Sen kom dom hem och började prata om nyår med mig och dom tyckte absolut inte att jag skulle vara ute och blablabla. Så jag fick dampanfall och gick till Karin. Där så typ pratade vi om allt mellan himmel och jord. Sedan hade det gått några timmar så vi bestämde oss för att gå hem till mig och äta thaimat som pappa hade beställt. Efter maten köpte vi chips och alla tillbehör och när vi gick där såg jag Linda och Saba och blev skitglad för dom har jag itne sätt på länge! :D Vi var med dom för dom vågade inte äta på turk-kebabstället ensamma. Och det var väldigt trevligt och vi var där i en timme kanske. Efter det så gick vi hem och tittade på skräckfilmen Shutter och jag och Karin var verkligen jätterädda efter så ingen vågade gå någonstans utan varandra haha. Under filmen så sjöng vi lite Mamma mia låtar för att inte bli för rädda och det var det vi lyssnade på resten av kvällen mm. Vi var typ uppe till tre och fixade min blogg och sen blev den klar så när Karin fixade sin blogg somnade jag. Någon halvtimme efter väckte hon mig och vi gick och la oss.

Idag så vaknade jag och vi chillade i sängen ett tag innan vi klädde på oss och åt med Karins föräldrar och typ drev med Anna hahaha. Efter det gick jag hem och då ringde Magnus och jag mötte honom och vi träffade mamma för att hämta våra presenter. När vi hade fått presenterna gick vi och köpte en present till Sixten och sedan åkte vi hem. Nu har det vart värsta familjebråket och det verkligen spårade ut och alla blev verkligen skitförbannade men Magnus och jag vann otroligt nog. Vi får hoppas att det blir en förbättring nu framöver (Madde om du läser det här är det inga nödvändigheter att ta upp det imorgon).

Imorgon är det iallafall julafton och den kommer spenderas med mina älsklingskusiner i Älta. Det är jättemysigt och roligt. You know how we do it!

GOD JUL PÅ ER ALLA!



Bild på alla när vi var småå hahaha

Ny design!

YEAAAAH! Min blogg är ett ända stort solsken nu! Ett stooooooort tack till Karin som höll på skitlänge med den igår för min skull. Fattar inte att hon inte fick damp på mig när jag sa att så och så ska det vara osv. Men den blev riktigt bra iallafall och jag är nöööjd som en lärka!

Jag är kär!

Jag är fan kär! Eller jag får iallafall andnöd när jag ser honom, bara på bild liksom. Men han är fett dryg och det är ingen chans att jag kommer våga säga något om jag träffar honom igen. ÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG DÖR VERKLIGEN!

Ååååååh

Min blogg är skitful! Måste ta ett riktigt snack med Karin om hur jag vill ha den...

Just nu är jag skitdeppig. Det kan bero på att jag verkligen inte har gjort något idag utan typ sett på typ 10 OC avsnitt om deras händelsefulla liv. Och många i verkligheten verkar ha så himla mysiga liv utan att dom fattar det själva medan jag sitter helt instängd och inte gör ett skit. Den ända som fattar vad jag menar är väll en ända person antar jag. Man tror ju att det kommer hända något snart men det är ingen idé att hoppas för mycket :/ Jag kanske inte borde skriva ut vad jag känner offentligt för då kan du ju bli lite pinsamma situationer i framtiden. Så ni vet så klagar jag inte på mitt liv men liksom när ska jag få chansen att uppleva grejor som man borde ha gjort för länge sedan?

Katastrof

Bloggen är en ren katastrof nu...

Lalalaaa

Jag är skiiiiiithungrig på riktig mat nu :( Jag kom nyss hem från stan och jag har köpt en skinnjacka som var på rea för 349 kronor. Jag har även köpt ett par tjocka svarta leggings som kan vara bra att ha. Utan Karin skulle jag aldrig klarat av att köpa grejor, helt seriöst. Jag blir alltid så nervös och ser varända lilla fel på grejen jag ska köpa. Men Karin säger att jag ändå ska köpa det och då gör jag det och blir väldigt nöjd. Nu har jag iallafall inga pengar kvar av dom 500 kronorna jag fick av pappa men snart är det ju jul och då kommer pengarna rulla in igen. Nu kom jag på att jag behöver slå in Magnus present och skriva rim. Magnus läste alla rim jag hade skrivit till dom andra och han tyckte jag var lika kass som pappa. Själv tycker jag att jag är jättebra!  Så olika man kan tycka heeehehe ;)

Tjabba!

Hej alla mjausingar heheheh. Just nu sitter jag och tar det lite lugnt innan jag ska sminka mig och fixa håret. Karin och jag ska in till stan och leta efter en skinnjacka till mig. Jag vet ju att Karin är skitseg så det är ingen bråtska för mig. Har precis valt en outfit (hahaha) och har fått lite hjälp av Magnus och Helena. Jag är verkligen dålig på att matcha kläder, tyvärr. :/
Igår så var det ju julavslutning och min bebis Samia sjöng solo! Hon är verkligen helt jävla amazing<333 Och denna års julkonsert var den bästa ever! Efter konserten åt vi pepparkakor och drack julmust och sen fick jag mina betyg. Jag hade två Mvg och resten Vg och det känns väll inget speciellt med det. Jag tycker att det är lite tråkigt eftersom jag redan visste vilka betyg jag skulle få... Hela min familj var helt sjukt stolta över mina betyg så jag fick 500 kronor av pappa. Igentligen ville jag inte ta emot dom för det känns fett B jaja. Efter skolan så chillade jag lite hos Karin och sedan åkte hon iväg och simmade med Minna. Sen mötte jag henne igen och vi åkte till Kista (inte mitt place asså) och tittade lite i affärer och åt skitgoda hamburgare som inte kom från McDonalds faktiskt haha :D Sedan åkte vi hem till Karin och såg på låt den rätte komma in och den var lite se så där konstig. Efter filmen somnade vi och så vaknade vi runt tolv idag och tittade på Fucking Åmål. Den sööööög. ;/ Jag gick hem och duschade efter filmen och mitt ärr ser faktiskt okej ut. Lite blodigt bara men jag har inte tagit bort kirurgtejpen så jag ser inte riktigt ordentligt. Men nu ska jag typ fixa mig lite och ringa Karin.
PUSS

Skitsöt bild på Samia från förra året om jag minns rätt.

Dagens låt


Rachael Yamagata - Worn Me Down

Torsdag

Hej! Idag så vaknade jag av att pappa väckte mig och vi åkte till doktorn. Det var skitläskigt där för jag var tvungen att ta av mina kläder och sätta på en sån där sjukhusklänning eller vad man kallar det. Jag såg ut som en dårhustant i den! När dom skulle operera mig så fick inte pappa vara med och då blev jag verkligen nervös. Men det var igentligen inte så farligt förutom att dom sprutade in bedövningen på typ 10 olika ställen, liksom tio sprutor i rad vem vill ha det? Det gjorde lite ont för hon typ gröpte i mig kändes det som. Men sedan så gick allt bra förutom att jag såg att en tjej torkade av fett mycket blod från mig och det var lite euwigt.
Jag har inte sätt hur ärret ser ut för dom la kompressorer på och det var väll bra det antar jag för jag är lite känslig för sånt därnt sjukhus grejor. Liksom när man har saker och sånt i sig, det är verkligen obehagligt!
Nu sticker ärret som fasen men det skulle typ göra det. Det ända jag är lite oroad för är hur jag ska sova eftersom jag vill inte att ärret ska fucka sig och bli skit stort. Får väll antagligen sova på rygg, hur nu det ska gå.
Efter doktorn så gick jag hem och sov lite och sedan gick jag och köpte kebab som smakade lite halvdant. Har tittat på The OC avsnitt ocks. Sedan ringde Tove och jag träffade henne och hon köpte en julklapp till Jenny. Sen åkte vi till stallet där Karin och Minna var för att Tove skulle typ äta med Minna eller något. Vi var där ett tag och sedan åkte vi hem och nu sitter jag här (inget liv).
PUSS

Under konstruktion

Bloggen är under konstruktion mina kära vänner!

Shitta britta

Undra hur mycket pengar man har lagt ut på Playahead. Jag måste minst lagt ut 1000 kronor. Helt sjukt att man blir så addicted till en sida att man måste lägga ut pengar på det. Inte nog med det så lurar ju själva Playahead minderåriga igentligen. Jag har seriöst tröttnat på Playahead nu och fattar inte varför jag köpte silver vip för någon vecka sedan...


GÖR DET BARA!

Här kommer Ett litet roligt test....ganska otroligt! Ta dig ett par minuter för denna lek, den är rätt mystisk...fattar inte hur det går till.
Följ instruktionerna så snabbt som möjligt, men läs inte vidare på nästa fråga innan du svarat på den föregående
Du behöver inte skriva ner svaren, bara svara i huvudet och gå vidare till nästa fråga.
Hur mycket är: 12+18










RIKTIGT 30


3+56










RÄTT 59


89+2










YES YES 91



12+53










JAJEMÄN! 65




75+26










RÄTT IGEN 101


25+52










JOPP 77





63+32










ALLDELES RIKTIGT 95



Jag vet! Matematik är hårt arbete, men det betalar sig!!!! Kom igen, ett par till...





123+5










KORREKT 128




111+222+333?










Fick du det till 666? Rätt!!!


SNABBT NU! TÄNK PÅ ETT VERKTYG OCH PÅ EN FÄRG! LITE LÄNGRE NED LITE TILL... BARA LITE TILL..







Du har tänkt på en HAMMARE och RÖD, inte sant??? Om du inte har tänkt på en röd hammare, är du bland de 2% som har en annorlunda (onormal) hjärna 98% tänker på en hammare och röd, när de utför denna uppgift.

Måste köpas...

Jag måste köpa lite grejor så jag gör en liten lista:
En liten väska
Väska med band
Tjocka och tunna leggins
Skinnjacka
Svarta jeans
Bikini underdel


Väskor i dom här stilarna är ungefär vad jag vill ha. Ska nog kanske ta och köpa den till vänster. :P
 

To cool for school

Imorgon blir det ingen skola för mig alls! Jag ska plastikoperera mig (där kom det Karin). Nej men jag ska äntligen ta bort den där leverfläcken så alla får gärna hålla tummarna för mig och hoppas att det går bra!
Och på fredag är de ju inte så himla mycket i skolan eftersom det är avslutning, finally! Äntligen lov :D Den här terminen har verkligen gått sjukt fort. Jag vill inte bli större :/ Är typ sjukt rädd för vad som kommer hända efter gymnasiumet! Då måste man fixa jobb och ofta man får något bra då liksom. Och när jag flyttar hemifrån så kommer jag ju inte ha någon hemma som kan vakta så att inga äckliga monster kommer! :O Hahaha jag kommer vara sjukt rädd den första tiden. När man har egen lägenhet måste man ju betala räkningar och sånt skit med! Hur fasen gör man sånt? Det borde man få lära sig på hemkunskapen istället för att laga muffins. :S Aja jag ska inte lösa min problem i förväg som pappa brukar säga :)

Idolvinnaren

Lite sent kanske att nämna att Kevin Borg blev Idolvinnaren. Det var väll bra och rätt så uträknat men Alice var ju verkligen inte dålig heller! Jag antar att vi kommer få se mer av henne.
Idollåten som Kevin fick är faktiskt bra, gämfört med dom andra som har gjorts.

Kevin Borg - With every bit of me

Sak ni inte visste om mig

När jag var mindre så hade jag dåligt samvete för allt, och då menar jag allt!
När jag fick en julklapp jag inte gillade så blev jag skitledsen för att dom verkligen försökte göra mig glad. Då blev jag ledsen på mig själv för att jag inte gillade julklappen och fick dåligt samvete för det.
Om någon bråkade fast jag inte var inblandad alls så fick jag sjukt ont i magen och mådde dåligt.
Om någon såg jätteledsen ut så fick jag dåligt samvete för att den mådde dåligt.
Jag ville helt enkelt att ingen skulle må dåligt, tror jag. Jag kunde faktiskt hellre må dåligt än dom som gjorde det. :S
Men det har gått över med åren för att pappa brukade alltid prata med mig och säga att det inte var mitt fel osv. Det är bra att jag har min pappa, han hjälper mig verkligen i allt!
Yes så nu vet ni en till chockerande grej om mig haha.

Yesyes

Tjaaa bloggen! Just nu sitter jag i datasalen med Karin och chillar galet. Vi har precis ätit julbord och det var väll ganska nice. Jag har ingen aning om när vi börjar men whatever. Idag har vi åkt skridskor på Stora mossen och det gick ganska bra, fick sjukt ont i fötterna bara. Skridskor är nog inte min grej trots allt. När vi åkte hem så såg jag och Karin en kille som snortade knark i tunnelbanan. Det var verkligen jätteläskigt och liksom palla skrämma upp barn genom att göra det offentligt! :O

Nu hörde jag att det var någon som ropade Habib i datasalen och då kom jag att tänka på den braiga serien som går på ettan på lördagar tror jag det är. Det får man verkligen absolut inte missa! Har bara sätt det två gånger då men det är fääätt bra! Det handlar typ om en kille som heter Habib och hans liv i förorten. Hhähä det är iallafall nice ;)


Elevens val

Hejhej! Just nu sitter jag i skolan och i datasalen med Karin. Vi ska strax iväg för att bada och typ testa på livräddning och sånt. Igår så åkte vi skridskor och det gick väll hyffsat. Alla killar stylade fett mycket, palla. Min klädsel som jag hade igår kommer jag fan skämmas för resten av livet! Polomode? Nej tack!  När vi skulle åka hem träffade jag och Karin på Minna,Tilde och Siri som man verkligen inte vill träffa när man har en jävla polotröja och andra skumma grejor på sig. Åh pinsamt värre :/ Men Karin och jag åkte till Hallonbergen och kollade på en grej till Tove. Asså det är verkligen fett skarrigt där och det påminde oss om en annan förort som inte är så nice. Stackars barn som måste växa upp i läskiga förorter.

Men nu ska jag chilla galet och spela lite spel på datorn.
PUSS

Kändisar

Gud vad mycket kändisar påverkar oss. Dom som inte är i deras situation skulle naturligtvis vilja byta plats, vem skulle inte vilja det liksom? Oftast ser dom väldigt bra ut och har mycket pengar. Därför är kändisar säkert så roligt att prata om, tex om hur kunde Britney Spears göra så och visst ser Brad Pitt verkligen bra ut mm. Ingen skulle banga på att vara kändis om jag har rätt. Men seriöst dom är faktiskt vanliga människor som har kämpat hur hårt som helst för att få syssla med det dom gillar bäst, som att sjunga och agera. Jag tycker verkligen synd om folk som blir jagade av paparazzis (stavning?) hela tiden så att dom knappt lämna ytterdörren utan att någon står och tar kort på dom. Ja dom är faktiskt helt vanliga människor så man borde tänka sig efter innan man kritiserar dom. Om man nu kan sätta kändisar i en kategori... Men inte fan skulle du vilja bli hånad i tidningar och inte fan skulle du vilja känna att du vill ta livet av dig bara för att du har lyckats för bra i ditt yrke så ingen låter dig vara. Tex folk som har som jobb att kritisera kändisar vill nog bara ha uppmärksamhet själv men dom får det på fel sätt. Seriöst vad fan är att vara elak mot kändisar för jobb. Idioter är dom som håller på så och trycker ner andra människor bara för att dom ska komma lite högre upp. Statusklättrare helt enkelt, fyfan för dom. Tyvärr kan jag inte säga att jag aldrig pratar om kändisar om varför dom gjorde si och så, men efter en dokumentär med Britney Spears så fick jag upp mina ögon och nu förstår jag verkligen vad dom går igenom.
Det jag ville få ut med den här texten är att kändisar också är människor som bara jobbar med det yrke dom älskar. Och även fast dom är kända så har dom känslor.


Ny familjemedlem

Vi har fått en hamster som heter Bella. Den är jättesöt och gosig hihi. Jag brukar inte gilla djur alls men när det är ens egna djur så är det liksom yeah ganska nice :)

Helgen

Den här helgen har varit rolig men ändå tråkig om man kan kalla den det. Det roliga var att jag träffade mycket folk. En del som jag kände och en del som var lite randompeople. Det som hände på "vägen" var bara tråkiga saker, iallafall igår då mycket saker försvann och jag har en gnutta skuldkänslor över allt detta. Ja men det tråkiga var väll att skitmycket saker försvann osv.
Idag så vaknade jag upp hos Louise vi åt pizza och tittade på The Hills innan vi skildes åt. Jag åkte hem och duschade och sedan åkte jag Magnus och Helena till mamma och där åt vi tårta och tittade på gamla filmer med mig och Magnus som små. Hahaha det var verkligen jätteroligt!
Förhoppningsvis så ska jag träffa Karin snart och jag måste verkligen prata med henne om allt som har hänt!
PUSS

...

Det känns som att jag har jättemycket att skriva om men orden kommer inte ut...

Typiskt

Jag skulle verkligen skriva något jättebra men nu kommer jag inte ihåg det. Så det var typ alla inlägg för mig idag!
PUSS

Congraaaaaatz!

Idag fyller min storebror 19 år! Grattis Magnus :) <3

Äh whatever!

Nu skiter jag i den där playahead grejen!

Jag rockar!

Nu hade jag tänkt att skryta lite med att  jag rockar på gitarr! Jag lärde mig tre låtar på en lektion liksom och nu kan jag ta massor med akord. Jag tycker det är jätteroligt och sånt hehe. Nu kan jag äntligen sitta vid en lägereld och spela typ Last Christmas eller något som jag alltid drömt om, eller inte. Nej men om man kan ju liksom bära med sig en gitarr överallt och imponera på folk så yes tummen upp för gitarrer! ;)


Dagens klockrena låt!

Vem diggar inte Amy Mcdonald låten "This is a life" förutom jag *host*! Min mamma ääälskar den och alla verkar kunna den så detta var dagens låt som jag trendsätte in i allas hjärnor. Ja jag är en trendsättare enligt Josefin Lindström, WOHOW!
Här har ni iallafall den underbara, härliga och himmelska låten:


Amy Mcdonald-This is a life

AND WHEN YOU'RE SINGING THIS SONG AND THIS IS A LIFE WHEN YOU WAKE UP IN THE MORNING AND HIT YOU WITH THE SIGHT, WHERE YOU GONNA GO AND WHERE YOU GONNA SLEEP TONIGHT?
Något liknande går den iallafall för er som vill sjunga med i refrängen ;)

HEPP!

"Yesyes det här är Linnea kalla mig Bob men utan skivorna i så är det KG's jobb. Vi rockar fett jag blir mätt varje rätt för vi gör det ju på KG's sätt." Eeeeeller något sådant HOHOHO! Jag är på pretty bra humör ska på fys snart och fybööööövelen vad det ska bli kul att träffa the soccer gang även fast jag såg en del igår hehe. Idag var det en riktig tråkig skoldag inget hände och det mesta var dött förutom vissa guldklimpar som vet hur man ska göra livet lite roligare ;) En viss låt höll även humöret uppe och den får ni höra i nästa inlägg. Imorgon har jag kemiprov och wohow vad det kommer gå bra NOOOT!! Nej men bara pappa kommer hem från Kalmar så kommer väll allt lösa sig. Skulle verkligen aldrig ha dom betygen jag har om det inte vorre för min pappa, so thanks dad<3
PUSS

Ny diet. Typ...

Jag går på någon slags hemmagjord diet. För jag tänker verkligen gå ner i vikt och bli smalare. Mitt mål är ju att bli så smal som jag alltid har velat och att liksom leva lite nyttigare. Nu äter jag typ mer sallad och sånt i skolan, kanske inte så mycket då men det är iallafall något. Jag äter även inga godisgrejor och sånt i veckan och det är knappt att jag dricker oboy längre. På fredagar är det okej att ta en liten skål med chips och ett glad läsk och på lördagar är det lite godis som gäller. Annars är det förbud med allt sådant och det funkar faktiskt väldigt bra, om ingen bjuder så vill säga. Men det händer inte direkt ofta att någon tar upp en chokladkaka ur fickan och även skulle vilja dela med sig av den hehe. Jag tränar på sätt och vis en hel del. Jag går upp för trapporna om inte hissen är nere (som den aldrig är) och då tänker jag på den där Becel reklamen. "Om du skulle se ditt hjärta skulle du ta extra väl hand om det då?" Ja det skulle jag nog faktiskt och då tänker jag att jag går med mitt hjärta i handen haha. Jag har ju tre fotbollsträningar i veckan också. Två vanliga och en fys. Och minst sagt mina två gympalektioner som alla är så trötta efter att det är helt dödstyst i omklädningsrummet.
Somsagt så får vi se om detta funkar för mig men än så länge ser det bra ut i psyket men inte fysiskt sätt haha.


Skoldagen

Idag flöt skolan på ganska okej. Jag kommer få VG i svenska, engelska och spanska. Eller alla sa liksom ett starkt VG. Liksom palla, ge mig bara MVG!?!?! Jag har fan kämpat hela jävla terminen med att hålla mitt humör uppe men nej det ska jag inte få cred för! Nästa år då JÄVLAR! Om jag inte får MVG i engelska och spanska då så vet jag inte vart jag ska ta vägen.
Iallafall så körde vi bara lekar på matten idag och inget handlade om matte haha, älska Jan! <3 Sen pallade inte Karin och jag med vita timmen så vi gick hem istället. Nu har jag hjälpt Magnus att fixa med internet och sånt tjaffs (hahahaha) och så har jag även tittat på ett The OC avsnitt <3. Träning ikväll och det ska bli jäääffligt nice :D
PUSS

The OC

Jag håller på att titta igenom alla mina OC boxar och det har hållit mig glad dom senaste dagarna. Herregud ingen kan förstå min kärlek till OC liksom det har hjälpt mig genom livet kan man säga. Man lever sig in i det och man kommer bort från verkligheten i ca 40 minuter. Bästa serien någonsin! LOVE IT! <33333333


Väntar

Just nu väntar jag tills vattnet till badkaret ska tappas upp så nu svarar jag på en liten lista så länge hehe:

Namn 7 - Carol
Är han/hon kul? - Jaa absolut
Har du kramat personen? - Ja
Minnen med personen? - Vardagliga och lite annorlunda
Namn 13 - Emil Eriksson
Var träffades ni första gången? - På förskolan i min gamla skola i Skarpnäck
Är personen viktigt för dig? - Han var väldigt viktig
Namn 15 -Flynn
Flicka eller Pojke? - Pojke
Älskar du honom/henne? - Ja, kusin <3
Har du pratat med personen i telefon? - Haha ja
Namn 17 -Hanna
Hur länge har ni känt varandra? - Några år?
Har du kysst honom/henne? - Nej
Kan du berätta hemligheter för personen? - Skulle nog kunna men vi har inte den kontakten direkt
Namn 19 - Helena
Är hon/han vacker?- Ja, enligt Magnus iallfall ;)
Känner du honom/henne bra?- Nä sesådär
Är han/hon upptagen?- Japp med min storebror
Namn 25 - Johanna
Är ni släkt? -Ja, låtsasmamma
Hur är han/hon till sättet? - Bestämd
Känner du honom/henne bra? - Yez, tillräckligt bra iallfall
Namn 28 - Kajsa
Har du sänt personen ett sms? - Ja
Är det en tjej? - Ja
Går personen i samma skola? -Yes eller hon har
Namn 31 - Karin
Hur gammal? - 15
Bor? - Kungsholmen in tha Fridhemsplan
Hatar du personen? - Nej aldrig!
Namn 34 - Kusko
Har du besökt personen? - Nepp
Är han/hon trevlig? - Ja det är han väll
Vad börjar hans/hennes namn med? - O
Namn 38 - Louise
Har du kramat henne/honom? - Ja
Har du sett personen full? - Ja
Är personen äldre än du? - Vet inte
Namn 42 - Madde
Är han/hon vacker? - Jaa lite lik mig faktiskt ;)
Minne av personen? - Sedan barndomsben
Har du hennes/hans msn? - Självklart
Namn 54 - Moul
Står han/hon nära dig? - Inte direkt
Har du kramat personen? - Ja
Har du varit förtjust i honom/henne? - Haha kanske?
Namn 56- Neby
Hur gammal?- 15
Har du kysst personen?- Nej
sist ni sågs? - I fredags
Namn 60- Puunkt
Bor?- Ute på landet?
Festat tillsammans?- Ja typ
Är han/hon någon du älskar?- Nej
Namn 63- Samia
Gammal?- 15
Har du kysst- Nej
Älskar?- Ja verkligen
Namn 67-Shirra
Gammal?- 16
Saknar- Ja :(
Haft känslor för?- Nej
Namn 70- Sosafina
ålder- 15
Har kramat henne/honom?- Ja
Kysst?-Nej

NÄÄÄ förtusan!

NEEEJ NU MÅSTE JAG VERKLIGEN PLUGGAAAAAA!

Stjärnor på is!

Snart är det dags för skridskor en hel vecka! Både jag och Karin fick det på elevensval i skolan och det ska bliii skitkul! Jag är mest taggad inför bandyn men Karin typ övar tjugofyra/sju på att åka konståkning och stanna på dom jävla taggarna! hahahaha. När vi säger att vi fick det så skrattar alla och ba stackars er men vi tycker ju liksom att det ska bli skitkul! :D YEEEEY!


Klädesuttryck

You better shape up cause I need a man aktig är ett klädesuttryck bara Karin och jag förstår oss på!

Catching up

HAAAAJJ! I helgen har jag gjort grejor heeeeela tiden. Varit med Karin som vanligt, träffat Louise lite,träffat mamma och varit i staan. Har köpt en tröja idag och den var väll nice. Jag gillar verkligen att spendera pengar men inte mina egna! Jag vågar inte fråga pappa om pengar för jag lovade att inte köpa mer grejor så nu är jag 300 spänn fattigare :/  Och jag måste verkligen plugga på svenska prov sak.. Satsdelar och hur roligt är det liksom om inte tråkigt alls? Jag kommer få IG, jag får alltid IG på svenska prov hehe. Nog om det... Hela min familj är typ magsjuk och jag är skiträdd för att jag ska bli det! Katastrof kommer det bli om jag blir smittad. Usch jag har ju så mycket att göra liksom.
Och nästa helg har jag lovat en hel del att vi ska vara tillsammans typ. Madeleine, Louise och Tove men vaaad fasen ska jag göra liksom? Det var hur länge som helst sedan jag träffade Madeleine men jag vill liksom ha en hel helg med henne så det kanske får bli nästnästa. Fast nu har det ju hänt lite komplikationer med dom resterande så det kanske blir Madeleine ändå. Jaja vi får se hur jag gör för jag vill verkligen träffa alla.
Nu ska jag typ plugga och äta mat eller något.
PUSS

Skolgangsteeer?

1. [x] du har sagt att du är sjuk fast du egentligen bara inte orkat gå
2. [x] har fått ig på prov
3. [x] du har skolkat
4. [ ] du har vart med en kompis istället för att gå till skolan
5. [x] du har åkt hem från skolan för du inte orkat vara kvar
6. [x] ibland orkar du inte lyssna på genomgångarna , istället tänker du på annat och skiter i vad läraren säger.
7. [x] du har haft tuggummi eller annat godis på lektionen även fast läraren sagt till en annan elev att den inte får ha de.
8. [x] du har fått en utskällning av läraren
9. [x] du har blivit utkastad från en lektion
10. [x] du har låtsas arbeta, fast du egentligen inte gjort ett skit
11. [ ] du glömmer oftast böcker och pennor till lektionen
12. [ ] du håller aldrig reda på prov, det är andra som får påminna dig
13. [ ] du skiter i ifall du inte får bra betyg
14. [ ] du skiter i skolan ihuvudtaget, du vill ändå inte bli något
15. [x] du har skrivit av kompisens svar på uppgifter för att du inte alls följt med
 16. [ ] du får aldrig godkänt på ett prov
17. [x] du har kommit försent till en lektion
18. [ ] du har tagit egen sovmorgon
19. [x] du har försovit dig
20. [ ] du har sagt att du var sjuk fast du åkte istället och shoppade
21. [ ] du har vart full på skoltid
22. [x] du har druckit alkohol i skolan
23. [x] du har slått en läraren
24. [ ] du har blivit avstängd från skolan
25. [ ] du har sagt hora/fitta eller något liknande till en/flera lärare i skolan
26. [x] dina föräldrar har fått gå på möte för att du inte skött dig i skolan
Totalt: 10 1- 7 Du sköter det mesta, kämpa på så får du nog bra betyg ! 8 -15 Du är ganska slarvig i skolan, fortsätter du så här så kommer du inte få bra betyg , skärp dig för fan! 15-26 du skiter i skolan totalt, you're to bad!

Haha underligt att jag har bra betyg iallafall ;) Naturbegåvning helt enkelt :)

En liten tanke bara

Nu har jag som sagt en av mina brilljanta tankar att dela med mig. Den lyder så att alla som har Mvg i Svenska kan också få Mvg i andra ämnen. I tex So och No så måste man ju skriva med egna åsikter och sådant och formulera sig på ett bra sett. Om man nu har Mvg i Svenska så borde man lyckas väldigt bra med formulering och sådant också. Det har jag iallafall märkt att det är så i min klass och det låter faktiskt logiskt att et är så. Och liksom jag som har Vg i Svenska har typ Vg i alla andra ämnen. Jaaaa jag är fasen smart när det gäller att tänka iallafall :)

Wihow äntligen!

Jag har haft ont i benet hela dagen och vet ni vad det betyder? Jag växer! Det är faktiskt inte träningsverk för jag har liksom ont i skelettet så jag är sjuktglad för äntligen liksom :D Nu jääklar ska jag bli lång ;) Jag ska ju typ bli 182 cm enligt min fyraårskontroll så vem vet, vem vet... :D

Varför jag varför jag, varför inte någon av alla andra! Är jag inte lika mycket värd?

Asså shit jag svettas verkligen sjukt mycket! På gympan är typ jag den ända som svettas :S Fast det kanske är för att jag är lite vildare än alla andra men ändå :P Och liksom när jag går till skolan eller något sånt och sen kommer in i skolan så blir jag liksom sjukt varm och ba ööööh. Det är verkligen jobbigt för mitt smink blir helt fuckat och man ser ut som en flamberad biff. Många säger liksom att det tillhör tonåren men varför svettas inga andra lika mycket som mig då liksom? :/

Hallelujah moment! Or NOT!

Fööörfasen ikväll blir det en pluggkväll för imorgon har jag So prov. Igentligen vill jag gå på träningen men vi får se om jag hinner. Nu kanske ni undrar varför jag sitter här istället för att plugga men jo det är så att jag behöver pappas hjälp för annars klarar jag mig inte.
Idag hände inget minnesvärt eller något. Det var en helt vanlig tråkig skoldag som gick segt! Förutom att självmordsbombaren som skulle likna mig på mitt självporträtt blev en aning snyggare för att en lärarpraktikant typ ritade allt. Men alla blev skitsura så hon slutade rita mig och då gick allt åt helvete när jag skulle ta över liksom. Men Karin gav mig uppmuntrande tal och så gjorde jag iallafall ögonen någorlunda likadana...
Efter skolan följde jag med hem till Karin och vi sjöng Abba låtar på henne nya Sing star! YEAAAH hahaha. Det lät verkligen hemskt och hon var mer lik min barndomskompis Martina then ever! Sedan skulle hon rida och jag gick hem och tittade på One Tree Hill och idag fick jag vara ostörd utan att någon jävel drar ut antennsladden mitt i allt. Det var jag tacksam över för det var verkligen SJUUUKT BRA! Ååååh I love it! :)<333
PUSS

HAHAHA!

Madde skickade den här till mig nyss och shit vad rolig den är! Älskar verkligen sådana familjer HAHHAHAHAHA!


Off I go!

Jaaaaa snart ska jag rulla iväg på en fysträning och det känns väll inte så muntert igentligen men ska man förbränna fett och bilda muskler så måste man jobba för det också!
Idag när jag kom hem från skolan så var Sixten och hans vänner här och gaaaaaah jag hatar verkligen dom! Dom drog ut tv-antennen när jag tittade på One Tree Hill! Snacka om elakt! Sen springer dom in i mitt rum 24/7 och stör mig. Sådana som dom borde bo på barnhem i Kiruna eller något liknande! :/ Inte Sixten då för han är normal när inte hans kompisar är med.
Ja juste gissa vem som kommer få VG i matte om inte jag? :D:D:D:D Jag kände att tårarna kom när min mattelärare sa det alltså! Jag har verkligen kämpat med matten i två år nu och nu jääävlar så fick jag mitt reultat! TACK! :D Och FUCK YOU ANN! HEHE :D:D:D

Back in the days!

Idag började jag, Kalina och Jossan prata om hur vild jag var som liten. Och heeeerregud! Vi kom fram till att jag slogs i sjuan liksom. För på en av lektionerna i sjuan började Tim och jag bråka så han hoppade på mig och jag typ låg helt nedtryckt HAHAHA! Efter några sekunder kom Simon och skulle rädda mig men han blev undan puttad av Neby som slet bort Tim istället. HAHAHHAHA! Herregud vilka minnen alltså!
Jag minns även när jag sparkade Kevin så han började gråta. Och när jag slog en lärare HAHAHA!
I min förra skola i Skarpnäck var jag verkligen en minigangster. Jag slog en tjej och sen sprang jag hem i t-shirt och gummistövlar mitt i vintern och en lärare sprang efter men jag sprang ifrån henne. Men hon hittade mig tillslut för jag hade typ sprungit hem till pappas hus. Jag minns det verkligen som det var igår! Jag gjorde massor med andra konstigheter också men dom kan jag ta någon annan dag. Back in the days alltså. Jag saknar faktiskt det när man var liten och man löste en grej med att visa att man var störst och bäst så var den saken avklarad liksom. Jag saknar iallafall Skarpnäck. Där gjorde vi verkligen så sjukt roliga grejor hela dagarna, man fattar det liksom inte om man inte var med själv. Alla var med alla och man bara levde! Men det hör väll till att när man börjar bli äldre så måste man ta mer ansvar och att man bråkar och liksom inte kan lämna sig bakom saker som har varit dåliga. Jag har iallafall mognat enormt och det är väll bra för igentligen är det väll aldrig bra att göra elaka grejor. Well the past is the past and all you can do is to make the future look brighter!


Barndomstider in Skarpnäck<3





Så mycket att göra men så lite tid

Ja min bloggrubrik stämmer överens om hur jag känner det just nu. Jag har hur mycket som helst att göra känns det som. Har precis varit över på mammas jobb och fått hjälp med att rätta spanska uppsatsen. Alldeles strax så ska jag läsa lite på No läxan och sedan måste jag plugga inför So provet som vi har på fredag. So och No provet är verkligen min största skräck just nu! Vi har engelska prov imorgon men såklart så glömmer jag böckerna. Men vad ska jag göra åt saken nu liksom? Man får väll hoppas att det går hyffsat ändå. Senare ikväll eller om någon timme bara så ska jag iväg på träning eftersom jag känner att jag behöver röra på mig. Har inte tränat på en vecka typ pga inställningar i fotbollen. Ja vi hörs antagligen inte senare pga av allt detta. :/
PUSSSSSS

Veckans artist?

Jag kanske borde ha veckans artist eller något sånt för när jag väll gillar en artist så lyssnar jag på den i minst en vecka konstant. Denna vecka är iallafall The killers helt klar bäst och dagens låt med dom är When you were young.
 Lyssna och njut:


The Killers - When you were young

Playaheadfri månad

Jag ska försöka hålla mig borta från playahead den här december månad. Vi får ju se hur det går hehe. Heja på mig! :D:D

Mobbat!

Vissa är verkligen helmobbade. Eller mobbade kanske är att ta i, nä föresten faktiskt inte! En kille i min klass har klippt typ värsta Willy Wonka frisyren. Eller han har haft det sen sexan nu men liksom idag var det droppen! Vi går faktiskt i nian förihelvete! Tillochmed sexorna mobbar honom. Dom ba "Ossian har klippt sig, vilken cool kille alltså!" Nej förtusan det är faktiskt sorligt att man inte vågar ändra på sig liksom. Dom kommer inte få det lätt i livet vill jag lova, och det är en sak jag är mycket säker på!


Willy Wonka

Min helg

Jag hade tänkt att skriva om min helg. Jag sov hos Karin hela helgen och i fredags så fixade jag och köpte klart alla julklappar. Har tillochmed skrivit rim så det känns skönt att ha det fixat. Så i lördags så chillade jag och Karin lite och vi var i en måleriaffär för att leta efter färger och sådant till våra rum. Hittade lite trevliga grejor så får dra med mig pappa dit någon dag. Sedan på kvällen så pratade jag lite med Viggo och så åkte vi hem till honom och där var Louise, Simon, Niklas och en kille som jag aldrig hade träffat som hette Rikard. Såklart känner han Minna och co haha för Minna känner typ alla känns det som :P Men han var mycket trevlig och jag hade en mycket trevlig kväll. Sedan åkte jag och Karin hem och vi pratade med en jättelustg tjej på perrongen och hon var rolig haha. Min helg var faktiskt väldigt skön och rolig. Bästa helgen på länge faktiskt!

 

Här är lite bilder på vanliga mig och jag som blond, passar jag eller vad? HAHA! Sedan har vi Claudia<3Doris och jag Karin och den lustiga tjejen vi stötte på.
Jag älskar verkligen Karin, hon är bäst! Bästa helgen med henne <3

Äh whatever

Nej nu skiter jag i denna bloggpaus för det var tråkigt hehehe :D

RSS 2.0