Hurraa?! Hehehiho

Tjääännaaare! Idag har jag varit med Louise i stan och vi har fikat på Coffehouse by George som är svindyrt där en liten flaska coca-cola kostar 29 kronor. Men har man cashflow så kan man ju köpa sådant och det kan jag just nu. ;) Vi kikade runt lite i affärer också och på Åhlens city så stod två killar bakom oss och helt plötsligt hör jag att Louise och båda killarna börjar asgarva. När vi kommer upp så berättar Louise att ena killen hade dragit upp den andra killens tröja och där hade det visat sig ett snyggt sexpack. Gaah han var ju verkligen skitsnygg också och jag missar allt! :@ Såå jävla typiskt mig att vara helt borta när saker väl händer haha. Jag stötte även på Cassi och Tove på H&M och yes vad glad jag  blev av att se Cassandra.

Lite senare åkte jag hem och började rensa bort Magnus saker och typ datorprylar från mitt rum. Nu är allt borta och äntligen dags för att måla om eller först kolla på färger med pappa och typ hyra någon målare eftersom ingen i vår familj är speciellt händig av sig. Har även gosat med Sixten och spelat bubble trouble med honom. Pappa sa att han hade spelat med Sixten och lät skitglad över det. Sen sa han att han tyckte det var roligt hahahaha. Everyone gets addicted!

Imorgon är det  dags att börja packa eftersom jag och kusinerna Hall ska till Tallinn. Hohoho det ska bli hur kul som helst men vi åker på kvällen så jag hinner skriva något inlägg i bloggen och det är här alla ska ropa HURRAAAA för att ni blir så jäkla glada att jag hinner det.


Cashflow fiket

All day with Atosa

Hej bloggen! Idag känner jag att jag har utnyttjat dagen väldigt bra. Jag vaknade klockan nio av att klockan ringde, sminkade mig och plattade håret och tog sedan bussen till mamma. Väl hemma hos mamma pluggade jag spanska och fick väldigt mycket gjort tack vare min mamma själv som har lyckats övertyga mig om att hon är språklig med sina spanska kunskaper. Ja minsann min mamma kan då spanska någorlunda bra och det hjälper mig verkligen på traven. Fast vi började diskutera en hel del grejor om vad som var rätt eller inte men hon var envis så jag skrev som hon sa.

Klockan tolv så gick mamma och jag för hon själv skulle till jobbet och jag skulle till Atosa. Bussen gick precis som vanligt utan att man hann med den. Ibland krigar jag verkligen för att hinna när jag ser den men idag var det jävligt blött så jag avstod och tog t-banan istället.

Atosa mötte upp mig vid stationen och vi gick för att köpa godis och nudlar, väldigt bra mat *host*. Vi tittade på filmen WIld child och den var väldigt underhållande med den läckra skådespelaren Alex Pettyfer (klicka för bilder). Jag säger bara yummie. Vi såg även en film som hette något i stil med Ten hero inches. Ja något sånt hehe och den var också väldigt bra och mysig men tyvärr inte något ögongodis. Godis för magen blev det iallafall och Atosa tyckte hon såg gravid ut efter ett tag. Hahahaha vad vi garvade. Hon har ju en systemkamera som vi försökte ta lite snajsiga bilder med men dom blev suddiga ibland och när dom inte var det var det mongobilder hahaha.

Min dag har faktiskt varit väldigt trevlig och jag kom nyss hem och ska väll sitta här vid datorn resten av kvällen.
PUSS

Här får ni lite bilder från idag:




















Hela dagen med One tree hill

Idag vaknade jag runt klockan elva av mig själv. Tidigt tycker jag och det kändes bra att ha hela dagen framför sig. Ja så idag tog jag mig tid att börja titta på första One tree hill boxen som jag har fått låna av Kalina. Eller jag började titta inatt men blev för trött så jag fortsatte nu på morgonen. Det är verkligen helt craaazy vad bra det är! Man blir ju helt insatt haha. Jag har tittat igenom halva säsongen nu men sen dog min DVD. Skulle verkligen vilja titta mer men DVD'n ska ju alltid krångla när det är som bäst. Jävla skit jag har nog haft den för länge...
Brukar ni också bli så insatta att man börjar gråta om det händer någon något dåligt eller börjar skratta när de skrattar? Haha känslorna svämmar över helt enkelt. Det gör det iallafall för mig.





Förihelvete

Jag blir så himla besviken på folk när de kommenterar andras bloggar med elaka kommentarer. T.ex du är ful. Okej visst du kanske tycker det men om den som får höra det nu inte gör det så trycks ju ändå dens självförtroende ner utan att man ens tänker på det. Det värsta är att folk som skriver detta inte förstår vilka skador de kan orsaka. Folk kan ta illa upp på riktigt.  Tänk om man nu skulle vara mobbad (man kan nästan kalla elaka kommentarer på datorn för mobbning) i skolan och sedan får man höra via internet att man är ful. Det första jag kommer att tänka på är att man inte har någon lust att leva längre och då är det den som har skrivit detta orsakat en bit av en annan persons död. En person som man inte känner. Då känns det ju inte så himla kul längre. Det jag också tycker är att folk som skriver elaka kommentarer är omogna. Alla säger liksom skaffa dig ett liv om dom får höra något sånt men det är inte det jag tycker. Jag tycker att den som skriver något elakt borde mogna istället och beté sig som en vuxen person. Okej liksom du tycker en viss person är ful och det är okej. Alla kan inte tycka likadant och alla kan inte se likadana ut. Men tänk då förihelvete på folk som tycker denna person ser bra ut. Då blir det en helt annan vändning. Tänk också på den personen som får höra detta som jag sa i början så sänks deras självförtroende. Nästa gång kanske det är någon som inte tycker du ser bra ut och hasplar ut sig du är ful. Hur jävla kul känns det?


Whats up today?

Jo snart ska jag åka till mamma med Magnus. Magnus ligger typ fortfarande och sover men jag får väll ta och väcka honom. Jag ska också försöka städa mitt rum eller rensa ut massor med saker så det blir med plats för mina nya saker när vi ska fixa om mitt rum. Just nu ligger saker huller om buller och ja det ger en smått panik och man vet inte vart man ska börja. Jag borde även plugga lite och har faktiskt gjort klart min svenska krönika. Engelska verb har jag också hållt på med lite så det får vara klart det med. Nu är det bara lite matte tal och öva inför spanska provet som gäller. Ååååååh att man aldrig får vara ledig på sina lov. Så jävla trist.

Shoppaholic

Jag har kommit på en sak om mig själv och det gjorde jag idag. När jag är i stan och går i affärer så brukar man oftast hitta något som man tycker är snyggt. Nu ligger det till såhär att jag blir helt överlycklig när jag ser något snyggt och bara måste köpa det. Nu kommer vi till problemet, pengarna. Jag har verkligen iiiinga pengar just nu och då känns det helt hopplöst att ens åka in till stan för jag kommer bara bli sur för att jag inte kan köpa allt som jag gillar. Men ändå om jag köper det där som jag gillar får jag dåligt samvete för att jag lägger ut så mycket pengar på kläder. Vilket problem asså... Synd att jag inte är en känd bloggare som tjänar sjukt mycket pengar på min blogg. Och en sak till är att jag verkligen äääääääälskar Stockholm. <333 Det finns ingen annan stans i Sverige som jag skulle tänka mig att bo på.


Inga planer för idag

Idag vaknade jag och Karin runt elva och det var ett sjuhelvetes liv hemma hos henne. Hela hennes hus verkar vara en ända stor byggarbetsplats nu. Jag kunde iallafall inte sova så bra inatt men när jag väl gjorde det drömde jag bästa drömmen och det var att jag fick MVG på mitt SO prov haha. Men när vi vaknat checkade vi lite Hey baberiba för att En kärlekshistoria vägrades att ladda ner. Igår så såg vi då istället på P.S I love you som alla säger är så hiiiimla bra men jag säger bara en sak och det är att ni som säger det överdriver så vääääldigt mycket för den var inte bra alls.

Just nu sitter vi i mitt rum i helt avskilda hörn haha. Karin läser en tidning och jag sitter här vid datorn. Planerna för idag har vi ingen aning om. Själv ska jag checka Wild kids ikväll och kanske slänga ett öga på melodifestivalen. LEEJONEN<3 Angelica ringde alldeles nyss och vi kanske ska in och träffa henne i vårt vackra Stockholm-innerstad.


Deltagarna i Wild kids för några år sedan

En vanlig fredag med Kakan och Lelle

Nu är fredan här och jag är fortfarande inte kär. Dikt made by tuffisen själv.

Yesyes nu sitter jag hemma hos Karin med läsk, chips och godis framför mig. Idag slutade vi tidigt som vi alltid gör på fredagar och vi drog in till stan. Där gick vi lite i affärer och tillochmed dansade i dom. Idag är verkligen en musikal dag där alla dansar och sjunger. Iallafall så köpte jag klänning från Gina tricot som är lite piffig och så köpte jag en slingfärg eller vad man ska säga och vi slingade mitt hår för ett tag sedan. Njaaa det blev väll inte som hoppats utan mer som en maltes som har lite gula fläckar i håret. Jag ska boka tid hos frisören i veckan och nu ska jag faktiskt bli blond! Sanna mina ord. :) Eller liksom inte fjortis blond utan mer lite Lauren i The hills blond hehe. När jag väl är hos frisören kan jag ju passa på att fixa till min lugg lite och klippa av dom slitna topparna.
Nu så väntar vi på tills filmen En kärlekshistoria har laddat klart och den verkar verkligen nuttig. <3 Yääääs det här är verkligen det vi gör alla fredagar för inte gillar vi att vara ute och röja.

Hoppas ni får en väldigt nice fredag med mycket av kärlek.
PUSS

Klänningen


Maltesen




Snygga kirurgtejpsbruden själv

Ny attraktion på Gröna Lund

Yäääääy! De håller på att bygga en ny attraktion på Gröna Lund och den här är minsann helt crazy vad jag har hört iallafall. Den är 35 meter högt upp i luften och den är som en vanlig bergochdalbana men snurrar. Detta är verkligen något i min stil eftersom jag älskar att åka vilda saker. Tack vare Magnus och en tjej som heter Ksenia så började jag åka roliga saker hehe. De lurade upp mig i Extreme på Gröna Lund och sen var jag fast!

Tycker dock att de ställen jag varit på är sååå mycket bättre än Grönan. Dvs Disneyland i både Florida och Paris, Universial studios i Florida och tillochmed Sea World i Florida som har mer djur än attraktioner hade roligare åksaker än Grönan. På valborg ska jag faktiskt ner till Liseberg i Göteborg med kusinerna och det sitter ju heller aldrig fel.

Men nu får vi väll hoppas att Grönans nya attraktion kan leva upp till mina och många andras förväntningar. Berochdalbanan Kvasten gjorde ju verkligen inte det. Haha dom är verkligen WB alla andra stora nöjesparker.



gäst inlägg

hej alla sköningar där ute! Här kommer ett gästinlägg straight from banan björnen. I detta inlägg tänker jag berätta om min och linneas härliga relation och varför hon är så underbar, så luta er tillbaka i datastolen, sängen, eller toaletten om du sitter och skiter.

VARFÖR LINNEA ÄR SÅ UNDERBAR

- Hon tar ingen skit!
Säger du att Linnea luktar illa? Att linnea ser ut som en gris? Att Linnea är konstig? Du kommer att ångra dig, lennan langar flipp på högsta nivå kan jag säga dej och tro mej när linnea blir arg, de är inget du vill uppleva! Samma sak gäller ju då om nån är elak mot mej såklart , då bussar jag blodhunden linnea på dom SÅ DE ÄR JÄTTEBRA . Bara jag som kan säga Apa till henne utan att få en smäll för jag är så cooool wihwihwihuhliluiill
HON äR SEXIG MMMM VEM KAN MOTSTÅ DENNA TIGER. HON HAR FAKTISKT LITE ENGELSK PÅBRÅ OCKSÅ MM I WANNA TASTE TATE ENGLISH MEET ;;)))); HEHE  LINNEA ÄR SMART GOSIG GODHJÄRTAT TROGEN ocH HON KAN HÅLLA EN HEMLIGHET. Hon är inte falsk och snackar inte skit om sina kompisar. Linnea är ärlig, ibland kanske lite förbrutalt ärlig men ärlighet vara ju i längden som man säger.LINNEA har fint hår och hon kan snacka fem olika språk, svenska,, engelska, ryska, turiska och holländska, FLYTANDE. linneas favvis film är jönssonligan & cornflakes kuppen den brukar vi alltid kolla på när vi har filmkvällar :) <333



NU har ni fått lite inside information om min gulliga vänn vi delar faktikst många kära minnen! Man kan faktiskt säga att de va jag som lärde upp henne om livet och nu känner jag mej som en stolt mamma som har sett sin dotter  lyckas! Linneas blogg är så tuff& cool och de här va allt för mej hoppas du nu förstår vilken pang pingla lennan är ! HEJDÅ OCH TACK FÖR MEJ / BANAN BJÖRNEN (http://ttoves.blogg.se) motherfuckaäährs LÄMNA EN KOMMENTAR OM VARFÖR JUST DU TYCKER ATT LINNEA ÄR/VERKAR VARA EN HÄRLIG PERSON. PUSS på er älsklingar


Bananbjörnen


USA bruttorna

Snart är det ju sportlov och gissa vilka som ska till USA om inte Kalina och Josefin. Själv ska jag ligga hemma och har inte alls något planerat. Visst det är ju nice att bara chilla men jag vill också till USA.  Har bokat lite souvenirer från var och en men vi får väll se vad som händer med det. Och grattis till Jossan på 16-års dagen idag<333


Kalina tha Miami schtekare


Jossan tha New york schtekare


Det vackra landet lång långt borta, USA!

Fuck alla datorer

Blir heeelt galen på datorerna som vi har i det här hemmet. Nu hade jag tänkt vara duktig och ladda upp bilder på bloggen men det ska såklart inte funka. Jag tänker verkligen spara till en ny dator som bara jag får använda.

Idag så gick det skiitbra på SO provet och jag tror nästan att det kan bli ett MVG där. :D Alla lektioner gick väll bra idag och på NO'n så hade vi ingen vikarie och då kom receptionisten upp och gav oss uppgifter men vi redan hade gjort så alla satt och pratade och där var två timmar bortkastade. Jag själv klättrade upp i ett skåp och låg där med bundna händer och papper i munnen som Karin hade fixat hahaha. Jag hade tänkt att låta extra mycket när receptionisten kom in i rummet och tog frånvaro men hon kom ju aldrig så det blev inget med den idén. Liksom jag den mobbade i klassen som har blivit intryckt i dett skåp. På bilden gick det förfasen skitbra och min bild är rätt nice om jag får säga det själv. Jag verkligen ogillar bild för allt blir så jävla fult.

Ikväll har jag ingenting för mig så jag funtar (funderar) på att titta klart på The OC säsong tre och börja med One tree hill säsong ett.

Hoppas eran dag har varit rolig. ;)
PUSS

18 februari 2009

Idag har jag haft två nationella prov i svenska. Ett "omprov" och jag skrev en novell och den blev bäääst. Fast lärarna kommer säkert ba det är ju fel tempus och massvis med stavningsfel! Har även haft det muntliga i svenska och det gick jättebra men texten vi skulle diskutera var fett konstig. Efter skolan gick jag och Samia hem till Karin för att plugga men såklart så kunde vi inte hålla oss borta från att äta. Vi gjorde därför marängsviss och det blev riktigt nice. Samia tvivlade på min chokladsås men den äger ju förfan! Jag fick iallafall lite plugg gjort och har även pluggat här hemma eftersom vi har prov imorgon på internationell politik (det låter fett skillsigt) i SO. Har käkat hämtmat och det blev såklart yakiniky för jag ogillar pizza som de andra åt.

Recept på chokladsåsen:
En dl vatten
En dl kakao
En dl socker

Om du vill göra mer så ha alltid lika mycket kakao som vatten och socker. Den bler feeeta nice må jag säga! :)

Balerna

Heejsan allihopa! Jag lovade som sagt att skriva om balen och balklänningar (om nu någon är intresserad).

Det känns som att det börjar att dra ihop sig till att fixa en balklänning så därför ska jag börja leta lite på internet efter en billig klänning eller max 600 kronor iallafall. Jag får väll se vad pappa vill lägga ut på den för när jag sa att jag behövde en så såg man oro i hans ansikte haha. Våran skola ska ha två baler, en i stadshuset och en i en annan skola för bara våra nior. I den i stadshuset har jag hört att man inte behöver vara så finklädd så där kan man nog köra på leggins, linne, en kofta, klackskor och lite smycken. Men när det är bal för våra nior så ska man vara väldigt uppklädd och det är här klänningen kommer in. Jag hoppas att hittar en fin klänning som inte är för bra och itne för dålig för jag vill liksom inte sticka ut ur mängden.

Nu kommer jag till killarna. Vi har iiiinga snygga killar i våran skola och då menar jag inga!  Men det är ändå dom som ska bjuda ut oss tjejer och i andra skolor har killarna redan börjat göra det. Ingen kille i vår skola lägger ens en tanke på att det börjar bli dags nu och jag det känns verkligen som att dom kommer komma i en vanlig tjocktröja och gympaskor när det väl gäller. Suck, man blir verkligen så jävla trött på detta.

Jag hittar verkligen jättefina klänningar på nelly.com. Har nästan lust att köpa vissa men vet inte riktigt när jag skulle använda dom. Klänning har aldrig varit min grej men man kan ju alltid prova på något nytt. Ska nog titta lite igen och det kan ju vara härligt med lite klänningar till sommaren. Jag hittade iallafall några par balklänningar som skulle kunna bli riktigt bra. Men såklart så måste man vara medveten om vilka accesoarer man har och skor osv.
Den första klänningen vill Karin ha och den är verkligen såååå snygg! Fast dom andra är väll heller inte så pjåkiga. Hehe jag tror "Karins klänning" och den svarta lite längre ner är likadana! :O

 


 


 



Skolan

Just nu sitter jag i datasalen i skolan eftersom vi har lunchrast. Ganska kort då men ska man sitta helt lam på en bänk och vänta tills nästa lektion börjar? Nää jag tror nog inte det. Det har blivit som min och Karins nya hobby att gå upp till datasalen när vi har tid över, iiits niiice! Just nu sitter vi och diskuterar balklänningar och Karin visade en skitsnygg men hon har såklart paxat den. -.- Hon är alltid först med allt snyggt, gah blir helt galen!

Shiiit vi börjar om fem minuter! Jag skriver mer om balen och balklänningar när jag kommer hem.
PUSS

Stan

Det var verkligen sååå länge sen jag var inne i stan med Karin. Förut var vi där nästan var enda dag och det var riktigt mysigt. Har inte shoppat på evigheter känns det som men på fredag så har jag och Karin faktiskt bestämt att vi ska åka till stan efter skolan (vi slutar ju så tidigt) och titta lite i affärer och möjligtvis köpa något. Har nog en hel del pengar på kontot eftersom jag inte köpt något på evigheter känns det som.

Det jag vill köpa är:
Hårspray
Deodorant
Ansiktsmasker
Kanske något nagellack
Någon Netrugenakräm som får bort orenheter från hyn
Ett par svarta jeans
Och lite allmäna sminsaker
Bodybutter från Bodyshop


-Hårsprayen
behöver jag för att min snart är slut och jag har faktiskt inte köpt någon på väääldigt länge. Samma sak med deodoranten. Det känns som jag använt den sen 1900 talet.
-Ansiktsmasker är ju alltid mysigt och man känner sig fräsch efter.
-Nagellack skulle ju vara lite klatchigt. Right?
-Netrugenas facescrub är verkligen jättebra mot finnar och oren hy. Inte för att jag har några direkta finnar men min hy kan ju vara lite röd och få små blemmor då och då.
-Jeansen kan jag ju bara glömma eftersom pappa la ut 2500 spänn på kläder till mig förra månaden. Nu har han bestämt att jag ska få ett klädeskonto med pengar varje månad. Fast med hur mycket pengar vet jag dock inte.
-Sminket är ju sååå onödigt eftersom jag verkligen har allt jag behöver. Men man kan ju faktiskt ändå inte låta bli att köpa smink när man väl är i stan ändå. Ellerhur?
-Bodybuttern håller på att ta slut och vem fan kan leva utan en sån?

Jag är en sån person som vill få slut på grejor så fort som möjligt så jag kan börja använda mina nya saker jag köpt. Problemet är att jag inte kan börja använda en sak innan den andra är slut för jag tycker det känns som slöseri. Jag kan heller inte låta saken bara ligga där medans jag har den nya för då blir den ju gammal. Brukar ni också tänka så eller bryr ni er inte?



17 februari 2009

Jaha vad har man gjort idag då? Jag har gått i skolan och skrivit nationellt "omprov" i svenska eftersom jag var sjuk när alla andra skrev. Det gick väll bra antar jag. Jag har också fått tillbaka min spanska text som jag fick VG+ på. Gaah jag är verkligen en VG+ människa och lyckas nästan aldrig få mer än det. Alltid VG+, liksom "Ja Linnea du fick VG+ men är inte riktigt på MVG nivå än". Så säger alla lärare och man ba suck.

En bra sak som jag upptäckte idag var att mitt meritvärde på betygen är 250 poäng och inte alls 235 som jag trodde. Nu har jag faktiskt chans att komma in på den skola jag vill plus att jag säkerligen kommer höja mig i några mer ämnen. :D

Har inte något mer att berätta om denna dag utom att jag känner mig lite trött och har ont i huvudet.
PUSS



Mom is home!

Som ni ser så slutade jag tidigare idag eftersom jag skulle ta livmoderhalscancerspruta. Den gjorde faktiskt inge ont alls men pappa visade hur lång nålen var efter och då blev jag lite chockad.

I skolan hade jag fått sms av mamma att hon var hemma så direkt efter sprutan åkte jag till henne och hon hade köpt en digital kamera som spelade in ljud när man tog kort hahaha fett rolig. Sen så fick jag lite klatchiga grejor, bla en sån där morgonrock dom har i Japan, jag fick även ett "pannband" som dom har när dom slåss och jag känner mig fett cool med det haha. Sen fick jag också lite smågrejor som var lustiga. Vi käkade kött, pommesfrites och bea (bearneiessås?) och det satt fint minsann. Träffade även min morfar som hade gått och blivit förkyld eftersom han hade haft Flynn (my gangstah cousin) hostandes hos honom hela veckan. Flynn hade sajkat med datorn också, så typiskt honom.

Ni som är lite intresserade av Japan så kan jag berätta att mamma sa att dom hade munskydd på sig när dom var förkylda för att inte smitta andra. Dom hade även inga papperskorgar på gatorna för man åt inte när man gick på stan så det var helt galet rent. Och alla japaner kunde ingen engelska alls plus att dom bara nådde upp till mammas bröst i höjden, haha. Tossigt värre va? ;)


Big city life


Creepy Tokyo chics

Tidig som vanligt

Jaha nu sitter jag här helt påklädd och fixad och har runt en timma kvar innan jag behöver gå. Det är så typiskt mig att tro att jag inte kommer hinna om jag inte går upp en och en halv timma innan skolan börjar men sen så är man helt plötsligt klar och har ingen aning om vad man ska göra.  Jag har då inte sminkat mig speciellt mycket eftersom jag inte orkar när jag är sjuk för jag måste kunna snyta mig och sånt och då kommer sminket åka av och jag blir till en flamberad biff. Men jag har faktiskt plattat håret och det luktar fett skumt för värmeskyddssprejen och värmen går inte ihop när det gäller lukt tycker jag.

Idag så slutar jag vid fyra men jag behöver inte gå på dom två sista lektionerna eftersom jag ska ta min sista livmoderhalscancerspruta. Läääskigt värre, men sen är allt klart och då tänker jag ta mig fan inte gå till doktorn igen på ett tag!

Nu ska jag ta och logga in på facebook och playahead och checka läget där.
Ha en bra dag!
PUSS

Kusiner på besök

Idag har mina kusiner varit här för att fira min pappas födelsedag. Det ända vi har gjort är att spela bubble trubble och det är verkligen mitt nya älsklingsspel tack vare Karin. Alla har verkligen dampat sönder på att min dator laggar och vi missade en level pga att datorn dampade! :@ Fredrik blev skitsur för att Madeleine satt och käkade chips och han började skrika att hon var tvungen att spela, hahaha. Sen sa han själv att han hade blivit beroende och var tvungen att spela. Haha klockren!

I fredags så spelade jag och Karin bubble trubble heeeela dagen, man blir verkligen beroende.



All alone

Jag sitter helt ensam här hemma för Magnus är med Helena och Pappa, Sixten och Johanna på någon middag. Idag har det varit en väldigt slapp dag med mycket onyttig mat (kände att jag behövde äta upp mig) och tv-tittande. Nu vill jag att någon kommer hem, eller snarare Sixten så jag kan få leka av mig lite. Ja alla behöver faktiskt leka ibland och vilken otrolig tur jag har som har en enormt rolig lillebror att leka barnsliga grejor med. Visst kan man leka med Magnus också fast det blir väll mer roliga fighter än lek, aja han lär ju inte komma hem så mitt sista hopp är Sixten!

Här har ni en bild på min otroligt söta lillebror:

Alla<3dag

Idag är det då alla hjärtans dag som alla säkert vet. Jag brukar se alla hjärtans dag som en helt vanlig dag och tycker att den är överskattad. Men nu kan jag inte låta bli att tänka på hur mysigt det skulle vara att ha en pojkvän. Det sticker lite i hjärtat faktiskt :/ Jag får väll tänka på hur bra det är att några där ute är kära. Mysigt för dom. ;)
Jag fick iallafall ett sms av mamma som förhoppningsvis kommer hem snart och en trisslott av Johanna och detta värmde extra i mitt hjärta. Alla andra kompisar skickar ju massvis med sms men det känns som att de skickar det till alla så har inte pallat svara på några av dom.


Men förihelvete!

Nyss tittade jag på en tv-serie på MTV och det handlar om ungdomar som får allting serverat på silverfat men nu vill föräldrarna släppa taget. I detta avsnitt var det en tjej som behövde hjälp med att byta fucking glödlampor men hennes föräldrar skickade henne till Indien för att lära henne hur det är i vissa liv. Hon fick såklart en stor chock när hon såg hur livet kan vara för andra. Hon började tillochmed gråta och frågade sig själv varför hon inte kunde sådana enkla saker som att bädda en säng. Men förihelvete! Jag tycker så jävla synd om henne eftersom hennes föräldrar inte har tagit ansvaret att uppfostra henne väl! Man byter förfan inte en glödlampa åt sitt egna barn för att barnet inte kan! Då lär man väll hur man byter en glödlampa istället för att göra det och tro att man är schysst. Det värsta man kan göra är att byta den där glödlampan eftersom barnet aldrig någonsin kommer lära sig hur man gör. Hon kommer skämma ut sig i vuxenlivet och är det då hon ska tacka sina föräldrar för att dom var "schyssta" och böt den där glödlampan åt henne?
Det jag vill säga är att man aldrig ska låta ens barn få det lätt för sig. Visst kan man vara snäll ibland och hjälpa men lär henne/honom vad den ska göra istället för att servera allt på silverfat!

Tvätta håret

Jag måste tvätta håret. :( Det är jobbigt! Jag råkade hälla i tvål istället för schampoo för några dagar sen och håret blev alldeles fettigt. Jag har skjutit upp att tvätta det igen men nu känner jag att jag måste innan någon blir fundersam.

Hej det är jag som är Lets dance Anna!

Gud vad jag diggar Anna Book (hur hon nu stavas). Jag och Kalina har haft väldigt trevliga samtal om henne idag och det var roligt. Kolla på videon i slutet av inlägget om ni vill se något roligt! :D

Idag har jag haft NO prov som gick dåligt, blev helt snurrig i huvudet för att jag var så täppt i näsan och då kunde jag inte tänka. Fast Åsa fattar nog det så är inte orolig att jag sänks till ett G. På spanskan läste spanska läraren min text och sa såhär: " Men Linnea har du fått hjälp av någon när du gjort den här? För du måste ju fatta själv vad du skriver" HAHAHAHAH! Den var så jäklans bra att hon inte trodde att jag hade gjort den! Det hade jag iochförsig inte heller utan det var datorn men ändå! HAHAH :D

Efter skolan rensade jag min garderob och gjorde det fint där och nu ska jag titta runt lite på datorn.

En grej är att den här veckan när jag gått i skolan så har jag gått och lagt mig varje dag efter middagen och sovit hela natten. Helt sjukt att man kan vara så trött! :O



ÅÅH!

Att jag aldrig blir frisk! :@ Nu har vi kommit fram till att jag har bihållsinflamation eftersom jag har så saaaatans ont i tänderna och tandköttet. Jääävla skit vad ont det gör. :(

Idag fick jag lite gjort på alla uppsatser som ska in nästa vecka dvs engelska, svenska, musik, spanska. Jobbigt jobbigt men det är bara några månader kvar tills sommarlovet. I skolan hände ingenting förutom att vi hade håltimma på båda sista lektionerna. Jag gick då hem och la mig och vaknade en stund av att mamma ringde och berättade att allt var bra i Japan. Sen somnade jag om och det kändes som att jag bara hade sovit i fem minuter innan Johanna skrek att hon skulle hämta Sixten. Jag tittar skräckslaget på klockan och upptäcker att den är halv fem. Jag hatar att vända på dygnet men som tur är känner jag mig väldigt trött så kommer sova gott inatt ändå.
Nu ska jag bada.
PUSS

Säljer World of Warcraft

Ut med det gamla och in med det nya!

Nu säljer min storebror och jag vårat World of Warcraft och det känns väll lite sorgligt eftersom man har suttit och geekat det plus att det är rätt kul. Men vi har en köpare än så länge fast jag är rädd att han ska bli en geek! :O Men han lovade att inte bli det fast vi får väll se. Spelet i beroendeframkallat på alla olika sätt. Inte vet vi än vad det ska kosta med runt 800 kr låter faktiskt bra. Om det är några andra intresserade kan ni höra av er, fast det är det ju troligtvis inte haha.



+



Svettigt värre

Svettigt värre kan man kalla denna dag. Jag gick till skolan för jag kände att jag behövde hänga med lite. På tunnelbanan stötte jag på Somaia och vi diskuterade lite grejor och jag fick reda på en grej som verkligen är OMFG och alla är skitsura över. Somaia är verkligen min lilla skvallertjej! :)
När jag kom upp i skolan och tog av mig jackan så bara rann svetten! Som tur är hade jag inte sminkat mig idag så jag slapp allt rinnande med foundation och grejor. Jag sa till några i klassen som iaktog mitt rinnande att folk som inte vet att jag är sjuk måste tro att jag går på droger eller något liknande. Man kan väll säga att jag inte var riktigt på topp idag. Lektionerna var som ända stora dimmor i huvudet på mig och jag  vet inte om jag har fått något ordentligt gjort. De sista lektionerna var värst då jag inte gjorde något alls. Fast lärarna förstog för det var fyra stycken som kom fram till mig och sa att dom såg att jag fortfarande var sjuk.
Idag hade vi även världens fulaste vikarie. Många konstaterade det och jag och Johanna satt och diskuterade henne och kom fram till att inget var fint på henne, inte ens hennes hår eller kläder. Sen skrattade vi ett tag för allt var så lustigt och att Johannas naglar var roliga dom med.

För att snacka lite om betyg så fick jag G på mitt matteprov men jag tyckte verkligen jag var skitsmart när jag svarade på alla frågor. Känner ändå ingen besvikelse för att förut fick jag alltid IG i det. I SO'n fick jag VG och Anders sa att jag skulle kunna höja mig till MVG i något av det resterande SO-ämnena så det är bara att jobba på som jag gör.

Jag borde plugga på NO för jag har prov på omprovstid imorgon. Fast jag pallar inte plugga så hårt för hon sa att vi kunde ta saker muntligt som jag inte kunde. Hon sa även på mentorstiden att om jag någongång skulle vilja jobba med något i NO så skulle jag ha chanser för att lyckas stort.  :D
PUSS

Melodifestivalen Del 1

Melodifestivalen var en riktig besvikelse i år igen. I år sa alla att det skulle vara så bra med dom nya reglerna och blablabla men inget har förändrats enligt mig. Det är fortfarande urusla låtar och dåliga framträdande av artister som borde vara vana vid att åtminstonne framträda bra. Låtar som görs till melodifestivalen tycker jag oftast är sämre än artisternas "vanliga" låtar. Varför är det så? Men det som gör mig mest trött är svenska folkets röster. Hur kan man gilla en låt där en 50 ålders kvinna står och sjunger snälla snälla? Inte bra! Marie Sernholts låt var så mycket bättre och är mer värd än äcklet Uggla eller vad hon hette. Plus att i melodifestivalen ska man ha svängiga låtar! Inte sega som man nästan somnar av eller får lust att byta kanal.
Det blir nog inget mer melodifestivals tittande för mig, iallafall inte delstatsfinalerna eller vad det kallas.


Still sick

Tyvärr är jag fortfarande sjuk. Ingen feber då men min hosta har blivit lite värre och jag snorar som tusan.
Var ute nyss för att köpa en present till pappa och gissa vem som var helt dyblöt när man kom hem? Jo lilla jag! Inte av regn utan av svett! Visst jag svettas väll en hel del när ja är varm (det är du och jag Kalina ;)) men nu så verkligen rann det utan att jag hade gjort något särskilt förutom att gå. Jag har gått ner ganska mycket i vikt nu när jag har varit sjuk så nu hänger vissa kläder på mig. Det ser ju bra ut att vara såhär "smal" som jag är nu men jag kommer ändå äta upp mig igen så det är ingen idé att vänja sig vid hur jag ser ut nu.

Jag vet att jag uppdaterar väldigt dåligt just nu men ni får faktiskt ha överséende med det.

Sjukhus

Ja man kan uttrycka det så att vi har öppnat ett sjukhus här hemma. Jag har legat deckad med 40 graders feber hela veckan och där har ni anledningen till varför jag inte har skrivit! Jag blev sjuk i lördags efter en händelse som jag gärna skulle vilja glömma men gaaah, never more säger jag bara och det kommer jag försöka hålla mig till ett väldigt bra tag.
Sixten blev sjuk i tisdags och har samma sjukdom som mig. Även Johanna har fått något. Jag och pappa har varit inne hos doktorn och röntgat och tagit blodprover men allt var i sin ordning. Hoppas, hoppas, hoppas det går över snart. Jag blir helt trött på att ligga hemma och veta att man missar massor i skolan. Denna vecka har jag missat två svenska nationellaprov och ett NO prov vilket inte känns speciellt kul. Fast vissa har meddelat att det är flera i min klass som är sjuka och har varit borta hela veckan så det känns lovande.
Något mer man kan skriva är att jag har haft fett keffa feberdrömmar. Igår var jag livrädd asså fyyyfan eftersom någon i drömmen anklagade mig för att ha dödat Magnus plus att den klippte upp min hand. Jag har även drömt om gymnasiet och det är jag också livrädd över. Jag kommer söka in till Kärrtorp tror jag nu men jag vet inte om det känns 100% bra men man tar det man har.

Mamma åker till Tokyo imorgon med min moster och dom är typ borta i tio dagar. :/ I will miss her! Hoppas hon stöter på Anna Book som visst är där nere och spelar in någon dokumentär med andra B-kändisar.


Vi kanske borde sätta upp en sådan här utanför våran port?

RSS 2.0