Bloggsvacka

Jag är inne i en bloggsvacka just nu. Vet inte när jag börjar skriva igen. Alla får ha det så bra så länge.
Puss

I love Stockholm

Imorgon är det fredag och gissa vad? Jo vi har bara två letkioner! So och matte. På So'n ska vi bara titta på en film och på matten har vi matteprov. Är inte det för bra? Jo det är det!
Efter skolan ska jag och my homie Karin dra in till stan och köpa julklappar och saker till oss själva. Hur nice är inte det? Jo det är jäkligt nice ;)
Jag gillar stan, man kan liksom göra en hel del grejor där. Eller igentligen inte men stan med Karin är alltid roligt, varför vet jag inte riktigt. Men det blir säkert en hel del köpt, förhoppningsvis. En hel del gratisgrejor ska vi ju försöka få tag på också. Hahaha det är nog ingen fara med gratisgrejorna för på något sätt är vi alltid just där dom delar ut gratisgrejor.
Jag älskar Stockholm! Aldrig att jag flyttar här ifrån. Många tycker liksom att det är för kallt i detta land men det tycker inte jag. Jag gillar årstiderna och skulle inte kunna tänka mig att bo i ett annat land eftersom jag tycker att vi har en ganska hyffsad politik gämfört med andra länder. Visst kan den bli mycket bättre men gämför typ med något varmt land? Där är ju typ det mesta B och man känner sig bara vilse. Här i Stockholm har vi nära till shopping, nära till nöjen och nära till vattnet. Hur bra är inte det om jag får fråga?


I'm good

Jag suger verkligen på bild! Vi hade självporträtt idag och fyfan vad ful jag blev. Quasimodo nästa liksom. Nej fyfan för bild när allt går skit.

Rubriken menas med att jag är bra, faktiskt väldigt bra! För efter skolan satte jag mig direkt och gjorde läxor för hela nästa vecka liksom. Wohow nu slipper jag göra så mycket nästa vecka:D
Nu ska jag äta pizza. Inte så gott för att det är så himla fettigt. Men jaja that's life.
PUSS

Grej ni inte visste om mig

Jag var världens läsar narkoman när jag var liten, runt 10-13 års åldern kanske. Jag läste verkligen i timmar och det var det ända jag sysselsatte mig med under dagarna. Magnus (min storebror) tyckte jag var mobbad och retade mig för att jag läste så mycket, själv har han inte läst en bok i sitt liv hahaha. Men iallafall så var jag helt tokig i böcker men sedan kom datorn och tog över det där intellektuella (ingen aning om vad det betyder men det låter bra! hahaha) livet. Man kanske ska skippa datorn och börja läsa lite mer för det är verkligen avkopplande och lärorikt.


Kanske också?

Jag kanske också ska köra med en sådan grej som Karin gör, att jag berättar grejor som ni inte vet om mig varje månad eller något liknande. Hehe det är ju ganska roligt. Det tycker iallafall jag (A)


Bild på Karin från våra "fjortistider" som man inte kan kalla fjortistider för att vi var så lama! HAHA

Min framtid

Min framtid med Kalina: You will marry Kalina.After a wild honeymoon, you will settle down in Uganda in your fabulous Shack.You will have 5 kid(s) together.The family will zoom around in a gul Hummer.You will spend your days as a ledare för al qaida (stavning?), and live happily ever after.

Jag borde bli politiker

Har ingen lust att skriva om min dag. Så rolig var den faktiskt inte. Men efter skolan var jag iallafall hos Karin och det var det ända trevliga på denna dag.

Iallafall så har jag något att ta upp nu. Varför ska alltid grejor vara slut när man äntligen orkar gå iväg och köpa det? Jag gick iväg och skulle köpa sminkborttagningsmedel och tops på Apoteket. Och såklart ska det ta mig fan inte finnas det! Varför, varför, varför?! Man blir ju bara så sjukt irriterad. Plus så är kassörskan hur dryg och bitchig som helst. Sedan när jag köpte lite annat till familjen så ska det såklart kosta 100,50. 50 ÖRE LIKSOM! Vad fan behöver dom det till? Och vad fan behöver svenska folket 50 öre till. Vilken jävla regering vi har i detta land.

Allt kommer smälta

Nu är jag inte riktigt säker längre på att det kommer bli snö till jul. Jag hoppas iallafall innerligt på det så jag kan bygga snögrottor och liknande med mina underbara kusiner. Det skulle bli åtta plusgrader och regn någon av kommande dagarna och då är det ju självklart att all snö smälter bort och det blir en ända slaskhög. Wooohow vad kul det ska bli att vara blöt, eller inte liksom...


Hejdå snö...


och hej regn

Tisdag är en hyffsat bra dag

Hej mina vänner! Idag har det varit en hyffsat bra dag som det även står i rubriken. Jag är snart klar med min stol som jag tillverkar i miniatyr på tekniken. Jag brände mig en del gånger på limpistolen men sånt får man tåla om den ska bli fin, som den nu inte är men men hahah. Som Carl och jag talade om, eller han sa att min var fin och då kom Ossian med sin stol, då sa jag tills Ossian kom och då så han men precis. Ungefär så iallafall HAHHAA. Så är det ju alltid att Mvg barnen är bättre än dom andra barnen men det vet ni nog också. Sådant är aldrig trevligt men man lär sig att leva med det efter åren.
Dagen flöt på bra iallfall och jag tycker faktiskt att skolan är hyffsat rolig just nu. Förutom No'n då! Jag haaaaatar No, döda mig :( Jag tänker då aldrig ha No på gymnasiumet om jag verkligen inte måste. Iallfall så åkte vi på en plastprässänning som vi hämtade i kolonilotterna på rasten och jag blev blöt. På vita timmen kom dagens roligaste! En snubbe i min klass som inte är så populär om man säger så gjorde en skitrolig sak eller mer mobbad sak. Väldigt svårt att förklara men om man var där vet man mycket väl att det var något att skratta åt. Det var ändå bara Karin och jag som såg och fyyyfan vad fult det såg ut. Har nästan aldrig varit med om något sådant fult. Ungefär som en film när någon hälsar på ett mobbat barn. Barnet i detta fall var killen i min klass. HELFESTLIGT!
PUSS

Boys!

Nu har jag lust att skriva ett inlägg om vad jag gillar för killar, och så får det bli.

Killar som inte går med mängden är ett måste. Dom ska vara sig själva till 100% och inte hålla inne med sina känslor om vad dom tänker och tycker. Dom ska ha rolig humor för ha roligt tillsammans är faktiskt viktigt. Man ska även kunna prata om allt och lita på killen till 100! Killen ska även vara ödmjuk och gilla mig för den jag är och inte bara vara ute efter massor med fysiskaaktiviteter om man säger så. Personligheten är alltså det viktigaste för att allt ska hålla men somsagt så ger ju utsidan insidan en chans. Utsidan på killarna är att dom måste vara medvetna om hur dom klär sig. Lite bögigare casual gillar jag, om man nu kan kalla det det. Ögonen är väldigt viktiga, spelar inte roll vilken färg men dom ska liksom vara tilltalande på något vis. Håret är även väldigt viktigt, sideslick är ju mustigt men typ ruffsigt kan ju vara lite gulligt också! Vältränade killar är det ju inget fel på heller men det är bara ett plus.
Ja gulliga killar helt enkelt! Ska det vara så svårt att hitta?

Denna snubbe har koll på läget. Han är bara för snygg! I<3Chase Crawford

I suck!

Jag suger verkligen på att köpa bra julklappar. Har verkligen inte köpt några personliga julklappar direkt men jag tycker det är så svårt... Plus att jag vill göra alla glada. Kan väll försöka bättra mig med resten som jag inte köpt än och då behöver jag förmodligen Karins hjälp.




Hallooj!

Jag suger på rubriker därför blir det alltid typ tja,hej eller något liknande heeeeeehehe!

Iallafall så har det varit typ snöstorm här i Stockholm så i skolan var jag och några i klassen ute på lunchrasten och åkte "pulka". Det var skiitroligt och imorgon blir det väll "tääääckbyxor" som gäller haha, eller inte. Det var liksom sexan style med mig och Karin :) Jag ramlade typ tjugofyra och blev blöt :( Karin hjälpte mig och kallade mig Claudia som var ett cpbarn i Fridhemsskolan när vi gick där hahahaha.
Idag var då Karin tillbaka och det var phätt nice! Har saknat henne <3 :)
Vi har typ bara tittat på filmer idag bla "RÅTTAN", Ondskan med andra ord. Chillig dag idag alltså och chilligare ska den bli. Ska antagligen spendera min kväll framför datorn så fler inlägg kommer.
PUSS

Tror ni på ödet?

Jag tror faktiskt lite grann på ödet även fast det kan låta skumt. Men det händer så himla mycket och sånt som liksom känns förutsett. Ibland så är det liksom så att man hör en låt för första gången och sedan så börjar någon prata om den låten nästa dag i skolan. Sådana saker händer mig alltid och det känns lite läskigt. Så kanske i framtiden händer det något jättestort som får mig att tro mer. Vem vet...

Önskelista

Kanske lite tidigt med önskelista men jag har ju gjort en så den kan ni lika gärna få se nu :)

Presentkort på Body shop
The OC säsong 4
Ipodkosshörlurar
Digital kamera
Bärbar dator
Gossip girl böckerna
Twilight böckerna (om dom nu heter det)
Ipodhögtalare (önskar jag mig kanske)
Liten almenacka för 2009 (bra att ha ;) )
Fotboll strlk 5
Nagelack i typ svart, ljusrosa och genomskinligt




Förhoppningsvis får jag något av detta, annars blir jag sur!

Twilight

Bion jag såg idag var Twilight. Den rekomenderas stort för den var hur bra som helst på alla olika sätt! Jag började liksom gråta på flera ställen, varför vet jag inte :S Kanske var det för att den var så romantisk men ändå spännande. Äääsch det är svårt att förklara se den själv istället. Den handlade om vampyrer och en av vampyrerna Edward blev förälskad i en nyinflyttad tjej i staden som hette Bella. Hon var även väldigt intresserad av honom och tillslut blev dom tillsammans med en del komplikationer. Nu låter det ju typ som Skönheten och odjuret men se den så kommer ni få en större bild av det hela för den var verkligen sjukt bra! Iallafall så var deras förhållande hur underbart som helst! Dom kunde typ ligga och titta på varandra i timmar utan att känna att något behövde sägas osv. Han var hur gullig som helst mot henne och allt var helt underbart! Liksom verkligen kärlek vid första ögonkastet. Efter filmen så var det mest jag och Atosa som var helt tagna och vi vill verkligen känna en sådan stark kärlek till någon någongång. För hur underbart är det inte att vilja vara nära en person så mycket hela tiden och att man inte får nog av någon! Problemet är bara att var hittar man sådana killar? Det är en fråga jag har funderat på väldigt länge och kommer nog fundera på ett tag till framöver, tyvärr...


Lördag är en bra dag

Idag vaknade jag och Cassandra någongång vid tio och vi fick stressa lite eftersom hon skulle på öppet hur i någon skola och jag skulle gå på bio med Josefin, Kalina och Atosa. Efter bion så gick jag hem och skulle igentligen gjort lite läxor men jag somnade och nyss vaknade jag av att mobilbatteriet dog. Tur det så jag inte sov ännu längre eftersom då skulle jag inte somnat inatt. Ikväll blir det mest chill men om Karin inte skulle varit i Frankrike skulle vi säkert åkt pulka nu för det har ju snöat jättemycket.
PUSS

Fredag

Hejhej idag har jag haft damp i skolan, iallafall på NO'n! Jag hatar verkligen NO!
Efter skolan var jag med Cassandra i stan och vi gick runt lite och det började snööööaa woow! Hon ska sova hos mig hihihi och just nu åkte Anna ut från idol! Sorgligt tycker jag :/
PUSS


HAHAHAHAHAH!

Måste ses!



WTF!

Jag är smått irriterad nu. Idag på NO'n så säger Åsa att "dom smarta" i min klass ska jobba enskilt och inte vara med på genomgångar och sådant. Tack så jättemycket nu känner man sig verkligen smart och bra, eller inte! Herregud det är förfasen förnedrande. Gör en egen liten special klass för dom om dom nu är för smarta för lektionerna. Bitchar säger jag bara!

Hur?

Hur ska jag förbättra min blogg? Borde jag ha mer bilder? Typ onödiga bilder och sånt också? Borde jag ha någon ny header? Dör den ser ju faktiskt lite skum ut nu... För jag känner att den är lite halvt tråkig och jag skulle faktiskt kunna engagera mig lite mer i skrivandet.
Så snälla söta rara ca 15 läsare, om alla skulle kommentera förslag skulle jag vara sjukt tacksam!

Störande!

Nu för tiden lägger jag märke till när folk säger fel till han/hon när det ska vara honom/henne. Det händer verkligen hela tiden att folk gör det och jag tycker det är irriterande att alla säger fel. Så svårt är det ju faktiskt inte att hålla reda på det...
Men man känner sig ändå som en besserwisser (stavning) när man säger till och själv är man inte helt perfekt. Helst skulle jag inte vilja lägga märke till att folk säger fel, men nu är det ju som det är.

Onsdag

Hej alla coola kidz där ute hiehehihe! Idag har jag varit i skolan som alla normala barn brukar gå till och inget speciellt hände allt var lite halvdött. Det roligaste var väll när vi tittade på Ondskan hehe. Efter skolan så träffade jag Tove som jag inte träffat på evigheter! Vi gick runt lite i stan och sådant och "catchade" upp allt höhö! Ja men det var roligt att se henne igen :)  Har inget speciellt för mig ikväll så ska nog bara sitta framför datorn.
Btw så tror jag att det kommer bli snö till jul! Mysigt tycker jag men jag vill fortfarande helst gå runt i min väst :P

Dagens låt!

Dagens sjunga hela tiden låt är denna låt som handlar om barnmisshandel för dom som inte fattar det! MOHAHA, (som om jag fattade det) hahaha


 Suzanne Vega - Luka

Tjohej!

Dagen har rullat på riktigt bra idag! Först hade vi teknik och äntligen avr vår lärare tillbakaaa! :D På musiken sjöng vi en låt som ajg har sjungt på hela dagen nu och alla har fått damp förutom vår vikarie i syslöjden som sa att jag sjöng fint! Gissa om jag blev glad? :D Jag fick förtusan Mvg- på när jag spelade upp Realese me på gitarren på musiken då ;)
Och för första gången på fyra år var Anders sjuk i dag. Lite kusligt sådär ju... Vi slutade fyra idag och jag har pluggat hela kvällen, är nästan klar med all matte och mamma ska hjälpa mig med spanskan snart. Har även gjort alla engelska grejor. Hihi jag är fasen bra :)
En liten grej är att jag gillar spanska, jag förstår inte varför ingen annan gör det :S

HAHAHAHAHHA!

HAHAHAHAHAH! Skrattar faasen högt nu! Koila in den här videon i början liksom, one,two,three,four sha sha HAHAHHAHAHAHAHAHA! FAAAN vad fuuuuult!
För att inte vara för negativ är låten rätt okej ;)




 Mylie Cyruss-7 things

Älskar

Kan man älska Zac Efrons röst mer än mig? Ja det kan man säkert men jag älskar den ändå! Åååh het är han dessutom. Hehe alla tycker det men ja jag tycker det också HÖHÖ! Nej men som sagt han har det där rätta klanget i rösten, inte för manligt och inte för barnaktigt utan helt wonderful!



Nya låtar

Behöver verkligen nya låtar till min iPod. Håller på att rensa ut alla och vill gärna ha lite tips på musik :) Kommentera nu förihääääällväddee för jag är verkligen så jäkla trött på mina gamla...

Like

Älskar den här scenen i Mamma mia!

 "Mamma mia" - Lay all your love on me

WOHOW!

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Angelica, nope
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 9?

Cassandra, vi kan prata om allting så den är väldigt bra
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 12?
Ebba, på tisdag antar jag
ÄR NUMMER 20 SÖT?
Helena (Magnus flickvän), ja hon är väll söt
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 28?
Jossan, my new bestfriend, haha nä jag vet itne har kännt henne länge
HUR TRÄFFADE DU NUMMER 35?
Kusko, it was a looong night
GILLAR DU NUMMER 42?
Madde Jansson, ofc, my Malta friend forever
HAR DU TRÄFFAT NUMMER 50 DEN SENASTE MÅNADEN?
Matilda Lind, nej det var ett tag sedan
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 55 NÄSTA GÅNG?
Mormor, haha träffade henne idag. Men till påsk!
ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 60?
Oscar, nej kan man inte säga
HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 64?
Saba, nej inte än

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 75?
Tina, nej inte på en dejt för det är min moster!

VAD PRATAR DU & NUMMER 80 OFTAST OM?
Viggo, haha om allt möjligt


Jag ser det snöar!

Idag föll den första snön ner! Wonderful! :D

Tjatja

Igår var jag med Karin hela dagen på stan och hade det trevligt. Sedan bestämde jag mig för att sova hos mamma så jag åkte hem dit och vi tittade på Sagan om ringen. Idag åkte vi hem till min kusin Flynn som passas av min mormor och hennes man David som bor i Skottland. Jag, mamma, mormor och Flynn gick och bowlade och jag gjorde sex strikar och vann självklart hela spelet ;) Hohohoho har aldrig vart så bra på bowling i hela mitt liv. Mormor hade aldrig bowlat men fick iallafall över 100 poäng :) Well, det var min dag det...

Hatar jackor!

Jag gillar inte jackor. Jag har märkt att dom alltid är för stora och i vägen så att man inte ser något om man typ vrider huvudet! Man svettas alltid när man har en jacka på sig så sminket åker av plus att dom får en bara att känna sig liten och ful. Så är det iallafall med min ajcka och när jag har väskan på axeln så åker den aaaaalltid ner. Väldigt irriterande. Luvan är dessutom sne så man måste fixa till den... Fuck kalla Sverige, hej glada sommrar!


GAAAH!

Allt suger!!!!! FUCK IT!

MEEN VAAAAFAAAN!

Varför ska alla helt plötsligt välja samma gymnasium som mig? Inte för att jag ogillar dom men jag vill liksom ha en fresh start!...

Om bloggning

Jag tycker faktiskt itne det är så intressant att läsa om tex Kissie och hur det går för henne i hennes såkallade "kändisliv". Det är ta mig fan urtrisst för att vara seriös. Vet inte riktigt varför jag tycker det är tråkigt men jag tycker det känns så opersonligt när man läser plus att alla kända bloggare avslöjar hela sina liv. Dom är faktiskt inte direkt speciella men på något sätt drar dom uppmärksamhet till sig och blir sedan "stora". Nej fyfan, opersonligare kan det inte bli! Vad är det för roligt med att läsa om när deras senaste ligg var, deras senaste klädesplagg osv? I really dont get it...

Däremot om vi vänder oss till min blogg så har Atosa kommit på med den braiga idéen att jag ska ha en gästbloggare kanske varje månad. Vad tycker ni om det förslaget? Haha lite roligt sådär ju! Kalina och Jossan har ju redan gästbloggat en gång och det inlägget var mycket trevligt ;)


Senaste dagarna

Hejhej igår var jag aldrig inne på datorn eftersom jag var tvungen att plugga som satan inför SO provet som jag hade idag. Det gick ju faktiskt rätt okej förutom att jag bara skrev 2 VG frågar av 3 men jag skrev ett litet meddelande till Anders och sedan pratade han med mig efter lektionen och sa att han troligtvis inte skulle sänka mig så det känns väldigt skönt!
Igår så hade vi redskapsgymnastik i gympan så alla i min grupp går och gnäller på att dom har ont överallt (mest jag känns det som). Men det har vi faktiskt rätt att göra för jag har aldrig haft sådan här träningsverk i armarna och magen efter en "träning". Jag tränade även igår och det gick väldigt bra! Har lärt mig slå krossbollar riktigt bra nu så det känns kul :D Efter träningen drack vi lite te i klubbhuset (brukar inte gilla te men detta var ovanligt gott). Sedan åkte jag och Emma hem tillsammans och då skulle hon köpe godis från en sådan där godisautomat men den åkte aldrig ner så vi blev typ skitsura och gick och klagade men dom ba "Vi kan inte göra något åt det". Då skakade jag godisautomaten som fan och då ramalde en chipspåse ner istället och efter typ 10 minuter hennes tänkta godis! Så tillslut åkte vi hem väldigt nöjda.
Nu återgår jag då till denna dag. Idag så tittade vi på en film "American beauty" på NO'n och den sög så jag Carol och Karin satt och snackade men vår vikarie sa åt oss att gå ut så vi ba jaha men då drar vi hem då så vi skippade sista minuterna av NO'n och livskunskapen. När jag väl var hemma dampade jag sönder på min bror för att han alltid ska vara på datorn i mitt rum! Jag blev iallafall sur och gick och sov istället och sedan åkte jag och pappa till gymnasiummässan och där träffade jag en del kompisar. En av dom var Kardo som har blivit jättelång! Vi hittade inga speciella gymnasium och när så mycket människor är på ett och samma ställe så får jag lite panik så vi åkte hem. Men jag tror mitt förstahandsval ska bli Klara södra så tack Jossan för tipset! :D Juste han som vi pratade med på Klara södra skolan var en snubbe från det där n00b laget FCZ. HAHA :D
Idag skulle jag igentligen träffat Tove men det blev inte så, så nu sitter jag och lyssnar på Idol istället.
Skriver nog mer ikväll!
PUSS

Tjabba tjena hallå!

Heeeej! Just nu är jag glad. Har precis kollat på gymnasium med pappa och vi har hittat en dell bra. På fredag ska jag på gymnasiummässan hihi. Idag har lektionerna varit chill. Vi hade NO prov som gick sesådär eftersom han kom försent och man behövde ganska mycket tid på sig eftersom det är atomfysik! Efter skolan gick jag iallafall hem till Karin och vi tittade på Kalle Blomqvist och den var steeekyy! Alltså bra! Jag kunde inte hålla mig längre med min inte äta "godis" diet så jag tog en jätteliten bit kladdkaka :$ Sedan gick jag hem från Karin eftersom jag trodde att vi skulle äta men det var heeelt mörkt i hela lägenheten och det har det ta mig tusan aldrig varit sen Sixten föddes!! Så blev chockad men det visade sig att pappa och Johanna var på pilates och Sixten hos en kompis. Det stog att jag skulle göra korv men palla det är inte ens så gott så har inte ätit någon middag. Ska kanske lägga mig så jag inte blir hungrig och går och småäter haha! Jag satte mig iallafall och luffade vid datorn och sen ringde Angelica och vi pratade i typ 2 timmar? :O Haha we have some business to do! Wooohooow! Nej men det är nog dags för mig att sova för jag är pretty tired!
PUSS

Gör något åt saken?

Helt seriöst så blir man ju bara för trött på rätt så mycket i skolan. Alla superdåliga vikarier som inte kan ett skit om ämnet man sysslar med, förtusan liksom jag går i nian och då borde dom riktiga lärarna vara på lektionerna eller så skaffar man bra vikarier helt enkelt. Sen är det då den dåliga miljön. Ful färg på tapeterna, smutsiga väggar, sönderslagna grejor, dåligt isolerade väggar till klassrummen så man får svårt att koncentrera sig. Det är även dåligt isolerade fönster så man fryser ihjäl när det är vinter. Den urusla skolmaten som verkligen ser äcklig ut och inte smakar så trevligt heller. Varför gör inte politikerna något åt detta? Barnen är förtusan Sveriges framtid och skolorna skulle kunna vara mycket bättre om man bara skärde ner på tex försvaret etc. Detta kan man inte tolerera längre. Gör något åt saken politiker!!!!


Stolt

Jag är fasiken jättestolt (A) Jag var jättehungrig efter skolan och så tittade jag i skåpet om det fanns något att äta och då ser jag massor med M&M's som ligger där. Liksom shit vad gott tänker ju jag då men sen så tänkte jag att näää man blir ju bara tjock av att äta sånt så då tog jag inget! Liksom herregud är det verkligen jag att inte äta gratis godis? Nej inte direkt så jag känner mig jäkligt stolt!

A moment on your lips, forever on your hips!

Gästbloggning

hei! jag hater ka,inadsi o jossssefiiin.
jag är 154 vårar. gillar katter. satsdelar är bra om man vill jobba med satsdelningsom soffi.

Hej! Jag heter Kalina. Jag är gästbloggerska. Det är jättekul. Jag siter i datasalaen med Linnea opch Josefin. Josefin r också g-ästbloggerska.
Hej, jag är josefin, jag är snäll o trevlig och gillar smådeckarna. "Hej det är jag som är jossie, på torsdag fyller jag åtta år"
Kalina gillar att cykla. Hon gillar också lillebror på tjuvjakt.
Den är bra.
jag är bra.
du är fuuuul.
 Nu har vi håltimme på svenkan. vi saknar soffi :(
det smärtqar o
i mitt hjärta. fångaaaaaaad av en stormvind natt o dag här finns bara du o jag (lennart<3)
sen har vi spanska o feanska, det ska bli spännande. kalina ska ha rachid. han är fransman ;)

Den gär bloggen är väldigt fin o jag läser den varje dag. nu kom atosa.
Sen efter språken ska vi ha vita timmenj. då får vui läsa med kattis. det ska bli kul.  Jag läser ondskan mvh kalina.
Serdan ska jag hem till linnea och baka blåbärsmuffins. med choklad på.
neijo

nu slkma vi gå och köpa hallon. hejdå puss och kram vi älskar er allihopa hahehehehehe i love you mvh kalina hehehee
linbneea är läskig. och grråååå. pudss.

Det kostar...

Det kostar att ligga på topp!

Så sant som det är sagt...

Hsm3 låtar

Ååååh gud jag kan inte få nog av dom nya låtarna i Highschool musical. Dom är verkligen sjukt bra.

Den här låten är en av dom bästa, me love Zac Efrons röst <3

Zac Efron/Troy Bolton - Scream

Smågrejor

Hejsan! Idag har alla lektioner rullat på bra och snart kan jag till och med spela Relase me riktigt bra på gitarr. :D
Har en hel del att ta igen nu eftersom jag har vart bortrest även fast jag har gjort tusen läxor känns det som :/ Har även NO prov och SO prov i veckan så därför bestämde jag mig för att fråga om mamma kunde hjälpa mig idag (pappa är inte hemma) och visst kunde hon det så ska åka till henne om någon timme. Well, wish me good luck!

Jag har fått ett nytt trådlöst tangentbord och en trådlös datamus till "min" dator heheh lite mysigt sådär ju!


Grattis bebis!

Grattis på min älsklingsbästis födelsedag! Älskar dig Linda<333333

HEEEJ!

Heeeeej alla coola bloggläsare som läser min underbart braiga blogg. Det verkar ju inte som att läsarna har gått ner under denna vecka jag har vart borta. Antingen så måste ni vara dumma i huvudet som tror att jag sätter mig vid en data och skriver ett blogginlägg när jag är på semester eller så har ni helt eneklt inte läst om att jag ska åka bort. Några mer alternativ finns inte hahaha.
Jag kan ju ta och berätta lite om resan. Jag var som sagt på Gran Canaria som tillhör Spanien men ligger i en ö-grupp som heter Kanarieöarna utanför Afrikas västkust (jag är bääääst på geografi). Vårat hotell var verkligen jättefint. Vi hade bra pooler och ett väldigt bra och fräscht rum. De ända som var lite b kan ha varit maten men man får ju ta det man har.
Vädret var någorlunda bra. På vårt hotell blåste man bort så vi bestämde oss att hyra en bil och då åkte vi till Puerto rico där det var hur soligt som helst så där har jag tillbringat nästan alla mina dagar, på stranden då. Vi har haft det jättemysigt och solat och badat som man brukar göra på semestrar ;)  En liten lustig händelse var när jag Magnus och Sixten skulle testa ett såkallat "Aqua land". I detta "land" fanns det studsmattor på vattnet och väääärldens högsta isberg. Vi började så klart klättra upp på det där fem meter isberget och jag råder er verkligen för att ALDRIG göra det! FYYYFAN vad hemskt det var. Jag var heeeel livrädd och det var en nära döden upplevelse för an var så jäävla trött i armarna och hela jag bara skakade hahahahaha. För er som tror att det inte var så farligt så kan jag försäkra er om att Magnus kommer aldrig göra om det igen för han var också rädd! Det lustiga var att Sixten ropar på Magnus när Magnus har dragit upp mig och vi tror ju liksom att äh han ligger väll i vattnet men när Magnus tittar ner så står han som ett kors typ tre meter upp! Hur fasiken lyckades han med det? Magnus klättrade iallafall ner och hämtade honom så skulle vi åka den där ruschkanan ner och det var också läskigt :'( HAHAH so dont ever do that!!!!


             

RSS 2.0