Lankväll haha

Tjenis! Nu sitter jag och Karin i mitt vardagsrum och lanar *WOOHOO*. Har spelat The Sims 3 gaaalet länge och är sugen på pommes frites fast har ätit tårta så jag får nog stå över.
 
Egentligen skulle jag gått till Louise pojkvän Adam men vissa som är där tål jag inte eller dom tål snarare inte mig så det blir inget sådant.

Nu sitter jag och lyssnar på Miley Cyrus låtar och ska nog titta på hemmavideosar med henne. Hon är verkligen galet bra och är sig själv till hundra så jaaa hon är min idol nu hihi. Hon kanske kommer till JB konserten och då blir det en av dom bästa dagarna i mitt liv. Elsas pappa kanske kan fixa backstage också, WOOHOOO!!!


Sätter händerna i taket, KEBAB!

Heeej! Nu sitter jag och tittar på TV. Har precis ätit kebab hoho. Dom på kebabstället är helt galna i tjejer och som tur var såg jag extra snajsig ut idag så jag fick värsta extragrejor haha. Tidigare har jag varit inne i stan med Karin och Anna. Vi var inne i en affär i typ en timme (SUCK) sen gick vi och fikade. Ska nog ringa hit någon kompis ikväll men dom flesta är bortresta så jaaa.

Dagens upplysning är att folk borde sköta om sina tänder mer! Orena och äckliga tänder är så gaaalet äckligt, och ofräsh andedräkt är inte något att hurra för.

 GAAH jag fattar inte hur man lägger in webcam bilder....

Whats not to like (Y)

Hejsan svejsan! Det var ju ett väldans tag jag skrev men har inte kännt att jag behövt direkt. Men nu när jag har tid över kan jag lika gärna skriva av mig lite. Dom senaste dagarna har spenderats med Minna hihi. Vi har tittat på OC en hel dag och vi skulle kunna komma med i guiness rekordbok för rekord med att sitta framför tvn. Det har iallafall varit mysigt. Igår var jag på Ikea med Minna, Mattias och Karin för att kolla lite, byta min lampa och äta köttbullar såklart (inga jävla pannkakor). M&M (MUUMS) åkte hem efter någon timme typ. Så karin och jag begav oss till maten och god damn vad gott det var. Sen igår kväll tittade vi på Linas kvällsbok och Wild child. Nyss duschade jag och sydde ihop ett par trosor HAHAH! Det förvånar väll ingen att dom gick sönder när jag skulle klippa bort en lapp.

Nu till dom lite djupare sakerna och det är att jag har kommit fram till att jag är ganska klumpig, med flit. Jag vet att man egentligen inte borde göra vissa saker men ändå gör jag dom och det går ju oftast åt helvete. Ett exempel är ju tex dom där trosorna höhö.
Sen så vill jag bara säga att alla som verkligen bryr sig och tar sig tid att lyssna är värda galet mycket! Creds till sånna.
Angående skolan så är jag inte nervös för den nya skolan utan jag är nervös för att sommarlovet ska ta slut och att man glider ifrån sina kompisar.

Nu spelas Miley helt vilt på min dator och jag ska städa lite hemma (om jag orkar). Ikväll blir det kanske grillning hemma hos mamma, hoppas Karin vill följa med bara hehe. Nej nu ska jag nog spela The Sims och se hur det går för mina hunkar där hoho. Och jag ska ju göra en gubbe som liknar Minna (Y)! Nu fick jag världens snilleblixt att jag ska göra The Jonas Brothers och Miley Cyrus i en familj! :D


JB och MC

Det är som att man kan börja gråta när man tänker på Jonas Brothers eller Miley Cyrus. Jag verkligen ÄLSKAR dom! Galet konstigt för jag tycker det är konstigt att vara addicted till personer man inte känner men när man hör deras låtar och bara ser dom tappar man andan.  UNDERBART!! Och JB's nya album Lines, Vines and trying times är så jävla bra det kan inte bli bättre oh herregud!!




Gym and spy stuff

Hejsvejs! Nu sitter jag i min fotölj och försöker leta hemliga uppgifter till Elsa och även mig om en viss person hehe *fniss*.

Idag har jag gymmat för första gången och det var jäääätteskönt! Har inte tränat på hela sommarlovet men nu så känner jag mig mer fit igen. Själva äran att få dela dena upplevelse med mig var Mattias och det var faktiskt roligare än vad jag hade trott.

Ikväll ska jag bara vara me Magnus och Helena, vi ska göra NACHOTALLRIKAR WOOOO!

För alla som är lite efter är mina parentiosos borta i två veckor.


Såhär glad är jag ibland och nu är ett sånt tillfälle

I turn it on

Jag har kommit in i en filmperiod! Jag tittar på flera filmer om dagen. LOVE IT! Kan även berätta att the bloggtorka is on, jag har absolut ingen lust att skriva eller allt känns så meningslöst liksom OCH DET SKULLE FAKTISKT VARA KUL MED LITE KOMMENTARER, SÅ LÅNG TID TAR DET INTE!!!

Nu bär det av till mamma i Bromma och måste bara säga GO MILEY CYRUS. Där snackar vi en riktig tös ingen meningslös kändis vill säga. Idioter som dampar på henne, bara för hon vågar vara sig själv och även har kommit så långt. SUCKERS!

PUSSISAR på mina bebisar och dom som kommenterar (ps ibland kan jag också vara cool)


Om man ändå hade en sådan unge

Den som inte älskar tjejen nedan har nog svårt för att älska.


PORTUGAL

Hejsvejs iförrgår kom jag hem från Portugal. Orkar inte skriva om det så ni får njuta av dem vackra bilderna istället.








































RSS 2.0