Jobbigt

Just nu hostar jag som bara den. Pallar inte vara sjuk nu när man ska åka snart. Kalina är också förkyld, så det är bra. Inte bra att hon är sjuk men bra att vi kan vara det tillsammans. Mina inlägg blir inte så långa idag men kommer inte på något roligt att skriva...

Min dag

Idag så var mina söta kusiner hos mig. Vi har inte gjort något roligt direkt men roligt har vi haft ändå.
Nu är Karin hemma och jag ska snart ut med henne hihi mysigt. Orkar inte skriva mer om min dag så ni får ha det så bra.

Puss Linnea

29 juni

Idag blev det alltså Gröna Lund. Jag vaknade av att en geting var i mitt rum och blev sjukt rädd men sen släppte jag ut den genom min dörr så pappa fick ta hand om den. Jag gick och la mig igen och vaknade någon timme senare när Sixten springer in i mitt rum och börjar skrika Gröna Lund. Jag fick lite massage av honom och sen gick jag upp åt frukost och fixade mig. Vi tog bussen till Grönan och där åkte jag en del grejor med Sixten, eller hans värsta var Vilda musen som jag lurade upp honom i för han skulle få tio kronor om han tyckte den var tråkig. Haha han såg helt skräckslagen ut när vi åkte men kul tyckte han det var iallafall. Pappa lovade att han skulle åka alla saker jag ville åka så vi åkte fritt fall och alla dom där "läskiga". Det var ju kul för mig och snällt av honom. Efter Grönan, åkte jag hem och sedan till mamma där jag åt middag och chillade. Sedan åkte jag hem och tittade på matchen och yeees Spanien vann! Vilket sjukt snyggt spel. Just nu sitter jag iallafall och sjunger lite och spelar spel, hihi geek eller vad?

Bejewled

Om ni har tråkigt eller något så kan ni alltid spela Bejewled. Det är typ roligt och tidsfördrivande haha. Be bara en vän starta det på msn och man behöver inte vara två utan kan spela det själv och även spela det när den personen som startade spelet loggar ut. Smart tycker jag. Somsagt roligt och tidsfördrivande, testa vet jag :)

Tjockis

Gud vad tjock jag känner mig! Har typ ätit upp en hel pringles grej nu :( Patetiskt... Efter sommaren då ska jag verkligen bli smal och nu menar jag det. Får ångest faaan! Jag läste typ någonstans om en gel som man smörjde in där man vill gå ner och den verkade typ sjukt bra? Kanske ska köpa en sådan men den var fett dyr och jag växer ju typ fortfarande så då kanske jag stannar i växten som jag absolut inte vill. Men jag ska iallafall äta mindre skitsaker och typ motionera mer än bara fotbollen. Hoppas bara att jag kommer ihåg det här efter sommaren haha.

I<3låten


Tagen från ttoves.blogg.se

Namn - Linnea Karnéus Hall
Födelsedag - 26 juni
Hemstad - stockholm
Ögonfärg - bruna
Hårfärg - brunett
Längd - 170 cm
Högerhänt/vänsterhänt - höger
Högerfotad/vänsterfotad - båda, fast lite bättre på höger
Stjärntecken - kräfta
Skostorlek - 39/40
Är dina föräldrar skilda - ja
Skor idag - vita fredperry
Svagheter - typ känslig
Rädslor - trånga utrymmen
Mål för året - har inget
Mest använda fras på msn - haha
Det första du tänker på när du vaknar - olika
Mest saknade minnet - Skarpnäck
Kändis du blivigt gämförd med - Ingen :P
Storlek på kläder - M

Favortier:
Färg
- har ingen
Mat - har ingen
Sport - fotboll
Djur - gillar inte djur
Glass - gröna äpplen :D
Affär - NK? HAHA
Sallad - eeh?
Skådespelare - Mischa Barton och Chase Crawford
Låt - måååånga
Nummer - 11
Årstid - sommar
Parfym - många :)

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - journalist typ
Vem av dina vänner är mest lik dig - många är lika mig på olika sätt (A)
Vem är mest högljudd - Jag? :P
Vem får dig mest att skratta - Karin
Vem har du känt längst - Madde och Natalie
Bästa känslan - lycka
Värsta känslan - finns många
Vart vill du bo i framtiden - sverige tror jag
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - min omsättning :D
Hur länge tror du att du kommer leva - tills jag blir 90 år (A)
Har du någonsin;
Varit kär - ja
Blivit dissad - ja
Rymt hemifrån - nja
Föreställt dig ditt ragg naken - nepp
Skolkat - aa
Sovit utomhus - ja
Gråtit i skolan - haha ja
Velat bli modell - neej
Varit otrogen - nä
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - troligtvis
Sett en död människa - nej
Druckit alkohol - ja
Använt droger - nej
Ätit sushi - nä euw
Varit på scen - yeaah
Snattat - tror det
Retats - aa alltid ;)

Grönan

Idag blir det kanske Gröna Lund med familjen. Hoppas det inte regnar bara för då kommer det troligtvis inte bli något, hehe.

Shiit

Den här tjejen har verkligen talang, synd att man inte har en sådan röst som henne.


NEEEEJ!

NEEEEEEEEJ! Det kan inte vara sant asså! :'( Jag haaaaaaaaaatar dig fattaru? Mitt liv är förstört! Jag skojar inte asså, FUUUUUUUCK JÄVLA SKIT! PALLAPALLAAA! :'(

Förkyld

Jag är förkyld, sån otur alltså. Nu när man snart ska till Malta och allt :/ Jag har jätteont i halsen, åååh jobbigt!

Irriterad...

Jag blir sjukt irriterad på folk som inte vågar stå upp för sig själva och tycka vad dom tycker! Tex det här med Björn Gustavsson, innan han blev "känd" skulle säkert ingen alls gilla honom utan tycka att han var fett tråkig. Men nu när någon börjar gillar honom ska helt plötsligt alla börja gilla honom. Det är samma sak med RMK... Jag lyssnade på RMK innan dom blev kända och gillade dom fett mycket men nu när alla helt plötsligt ska börja gilla dom är det ju sjukt tråkigt för då ses man som en wb och man vill ju inte vara som alla andra direkt. Så nu gillar jag dom nästan inte längre.
Jag tycker iallafall att alla ska börja våga stå upp för sig själva och säga vad ni tycker och grejor. Det är inget fel med det och om ni är rädda att bli "mobbade" så kan ni tänka att det är fler som säkert tycker som du och de kommer säkert se upp till dig då :) Det är fett starkt att visa vad man tycker och gå emot mängden men om alla skulle göra det skulle nog världen vara lite roligare och bättre än den är nu. Det är iallafall min åsikt!

Kusiner

Nu är äntligen mina kusiner hemma! Dom ringde idag och sjöng för mig och det tyckte jag var mysigt :) Ska bli jättekul att träffa er på måndag! Nu, då och föralltid tills döden skiljer oss åt eller hur? :) Man kan ju nästan säga att alla vi är gifta! Älskar er otroligt mycket, ni är dom bästa!

Madde och jag när vi var små


Fredrik,Madeleine och Alexander när dom var små. Hur gulliga som helst eller hur? :)

Födelsedag :D

HEEJSAN! Idag fyller jag åååååååååååår! :D Jag har fått en hel del bra saker faktiskt! Parfym,smink,pengar,böcker och sånt man typ brukar få! Haha jag vaknade iallafall av att familjen sjöng för mig och jag fick presenter. Sen somnade jag om och lite senare ringde Karin och grattade mig. Jag var helt borta då för jag hade precis drömt en skit skum dröm... Men tack för att du ringde gumman det värmde :) Sedan somnade jag om igen och sen kom mamma hem till mig och jag fixade mig lite och sedan åkte vi in till stan. Där köpte vi skor till mamma och sedan gick vi på en kinesisk resturang. Där var det fullt med kinesiska turister och dom var verkligen helt jävla vilda så tyvärr Kina jag gillar inte er längre... Sedan åkte vi hem till mamma och åt glass. Efter det åkte vi in till stan igen och gick på bio (se mitt förra inlägg). Den var iallafall bra tycker jag och man fick ju lite tårar i ögonen på slutet hihi. När filmen var slut åkte jag med bussen hem och där träffade jag Magnus som hade träffat Cassandras syrra Jennifer och hon säger visst att du är största bitchen Cassandra :O Hahaha skäms på dig Cassi ;) Vi åkte hem och åt födelsedagsmiddag och familjen hurrade för mig på danska (danska forlajjf eller hur Karin). Sedan hade vi familjemästerskap i tysta leken och jag vann fan :O 20 kronor (A) hahaha.
Det har faktiskt vart en bra födelsedag och tack till alla gulliga som har grattat mig! <3

Bio

Imorgon är det min födelsedag :) Jag är inte så överförtjust i födelsedagar för det känns som att man måste vara glad hela dagen. Och man får oftast grejor som man verkligen inte vill ha och man blir helt besviken. Aja jag ska iallafall på bio med min mamma och se filmen Brudens bäste man. Den är ju verkligen förutsägbar men skitsamma :) Mamma tar ju ledigt för min skulle så det är ju lite gulligt haha. Nu skulle jag ha kopierat in vad den handlade om men nej nej här går det inte att kopiera! Fan då... Aja ni får väll se den själva ;) Nu lärde Carl mig hur man kopierade in! Tack Carl och alla andra ni får också tacka han hihi :)

"Tom och Claire har varit bästa vänner i över 10 år. Han är en obotlig Casanova och hennes mål i livet är att finna ”den rätte” och gifta sig. Just när Tom inser att det är Claire som är hans drömkvinna, förlovar hon sig med en annan man. När hon till på köpet ber Tom att vara hennes"brudtärna", håller han god min och svarar ja, men med en enda baktanke och det är att avstyra hela bröllopet."


Sista dagarna innan jag åker

Här är då vad jag ska göra på dagarna innan jag åker till Malta :)

Torsdag - Fyller år (A)
Fredag - Linda kommer till mig och vi ska göra lite buisness sedan åker jag till Atosa med Jossan och vi ska ha filmkväll
Lördag - Jag är fortfarande kvar hos Atosa och vi gör något
Söndag - Ska äta middag hos mamma
Måndag - Kussarna kommer och ska fira mig tror jag och sedan kanske jag träffar min sötnos Karin:)
Tisdag - Packning med Kalina och vi handlar typ solkräm och sånt haha och ajg ska klippa miiig ,)
Onsdag - Off weee gooooooooooo!

Kommer verkligen sakna en hel del när jag är borta men vi får träffas i augusti! :)

Landet

Nu har jag spenderat heeela min midsommar på landet i Trosa. Jag har kommit fram till att landställen och gräs och sånt inte riktigt är min grej eftersom man alltid känner sig så ofräsch :/ Gräs är äckligt så är det bara... Många tycker ju liksom yeah landet är så mysigt och det är skönt att bara slappa, men hur fan ska man kunna slappa när massor med insekter flyger runt överallt och det är allmänt jobbigt? Fyfan, nej jag hatar landet :/
Nu är jag iallafall skit trött, har sovit i tält fyra dagar i rad och det är inte speciellt kul... Utan alla roliga människor där skulle jag ha dött! Haha ett speciellt tack till Jakob som typ är den roligaste människan jag träffat? Haha han var ta mig fasen en rolig prick :) Det fanns ju en del andra där som gjorde det lite roligare tex min söta lilla kusin Flynn och syskonen Michelle och Tess som man typ inte sett på två år? Dom är typ hej svin rika :O Dom bor i Sydafrika och har egen tennisbana och shit! Men dom är iallafall skit snälla :) Sen fanns det två killar som typ hette Christian och Oliver som typ var yeah nu spelar vi fotboll haha så det var kul :) Oliver var snällast och typ rolig (A) Sen hände något oväntat :O En tjej från min paralellklass var fan på exakt samma "fest" som mig, världen är allt liten haha. Vi tältade på en ö sista natten och där var det damp damp damp alla bråkade och jag fick leka mamma, skit jobbigt!

STAN FORLAAAJJJF <33333

Cashflow ;)

Ja idag så tjänade man in 1240 kronor så nu har jag inget behov av att spara längre :) Dagen flöt på ganska fort jag gjorde en del övningar med Carro och Linda och sen lite själv och sen badade vi och hade cup på slutet så alla var typ glada och nöjda :)

Nu är jag verkligen skit trött och sur för att Sverige förlorade, de underskattade ju Ryssland totalt! Plus att Zlatan bygger ju inte upp hela svenska laget utan alla tror ju bara det och därför kämpar man inte lika mycket när han är ute! Go Allbäck säger jag bara han gör mål nästan varje gång han kommer in, synd är det ju att han håller på att bli gammal :(

Imorgon åker jag till Gisekvarn i Trosa med min kusse Fffflynn ;) Det är fett med roligt där! Dom har en studsmatta och en sån där hottub som man kan bada i där ute och en bastu. Dom har också linbana genom skogen (eller hade, är inte hundra på det) och typ skit roliga grejor haha (A) Blir helt glad när jag tänker på det :) Det ska bli skönt att få sova ut ganska mycket imorgon också, måste gå upp klockan tolv men de senaste dagarna har jag gått upp sju så det är skit skönt att äntligen får sova! Har inte haft en ända jävla sovmorgon på hela sommarlovet. Aja jag kommer iallafall hem på söndag så alla som kommer sakna mig kan ju alltid smsa :)
Ha en skit bra midsommar så "syns" vi snart igen. Haha vilket jävla vuxenspråk.

Natalie <3

Natta min barndomsbästis (haha var bara tvungen att skriva det) har gjort den här skitfina designen ;) Riktigt sommrig eller vad tycker ni? Den var iallafall light uuup och skittrevlig :D Vilka skills haha ;) Tack Natta du är den bästaste i världen (A) Haha jag kommer ihåg alla minnen som vi har från när vi var små :D Typ när vi byggde den där "lådbilen" omg så jävla kul! Hahaha nu blir det ju typ som värsta playahead pressen :O Aja du är som sagt bäst, älskar dig :$ <3333

Jag dööör!

Vad fan har jag gett mig in på? Vet inte hur jag ska beskriva det så ni förstår men kan försöka... Jag är ju sån här ledare i fotbollsskolan och jag har 6 små flickor som är hur gulliga som helst gämfört med vad mina kompisars grupper. Men mina ungar skriker ändå om att "neeeeej jag vill köra evighetstaffeten utan boll!" Man ba men shit ni får inte ut något på det när era föräldrar har betalat flera tusen till att lära er spela fotboll. Det ända vi har gjort de här dagarna är att köra evighetstaffet,skjuta,nicka (typ en som vill det?) och spela match med killarna. Spela match med killarna hatade de för att dom aldrig passade. Man ba men shit ta för er ungjävlar! Då fick dom spela själva med varandra men det var ju inte bra heller... Och stackars Emma och alla dom! Dom har fan 20 killar som skriker som jävla idioter och gör inget man säger, så jävla hemskt man blir helt utpumpad efter halva dagen! Jag vet inte ens längre om det är värt pengarna, 400 kr per dag? Inte så mycket eftersom man måste också komma på egna övningar för 7 timmar som hela "skolan" håller på. Jag är helt död iallafall för igår jobbade jag 13 timmar, fattar ni? 13 fucking timmar! Det är fan sommarlov men jag har inte fått en ända sovmorgon än. Men det är ju typ några tjejer som går runt och frågar vissa ledare ba "Är du fjortis? Har ni sexat någon gång?" Hahaha man ba wtf! :D Jag var ju bollflicka igår och det var bara Maria och jag som sprang typ, Carro och Larsson satt liksom och hade seriösaste konversationen medans jag och Maria springer som idioter på vår sida. Och alla jävla fotbollsspelare blev sura på oss om vi var lite sega :( Men jag hade ganska kul där ändå för med Maria skrattar man 24/7, haha du är för jävla rolig!
Idag började det iallafall hagla typ vid tre så alla var tvugna att springa in i klubbhuset :) Det var den ända ljusa punkten på dagen och min bästis Linda och jag var ute och vi blev dyngsura :D Imorgon är den sista dagen, yeeeeees jag är överlycklig! Men Linda ska vara en vecka till :O Fyfan gumman jag tycker synd om dig :( Haha vilken sammanhängande text asså :O NOOT!
Ni som läser detta får iallafall ha ett fortsatt bra sommarlov ;) // Linnea

Osmart eller vad?

Hur pass IQ befriad är du?
Har du?...

(X)
låst in dina skåpnycklar i skåpet?
(X) har sprayat hårspray i ögat?
(X) trasslat in ditt hår i hårborsten?
(X) gått in i en lyktstolpe?
(X) fått tuggumi i håret?
(X) fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(X) missat blomkrukan när du ska vattna blommorna?
( ) trampat barfota på en igelkott?
(X) tagit på vänsterskon på höger fot och tvärtom?
(X) slagit dig på fingret med en hammare?
(X) råkat trycka på stänga av knappen på datorn?
(X) snubblat på en fotboll?
( ) gett kattmat til ldin hund?
(X) kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) fått ig på mer än fem prov i rad?
(X) sprungit på ett litet barn
(X) gått i en vattenpöl med hål i skosulan?
(X) tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan?

Totalt: 15
Multiplicera nu ditt resultat med fem

15x5=75 %

0-24% Du är rena geniet
25-49% Du kunde vara smartare
50-74% Du kanske ska gå om skolan ett år
75-100% Omg, sök hjälp!

Hahaha lyckat eller vad?

Släkt blablabla

Idag vaknade jag av att väckarklockan ringde vid tolv. Skit tidigt för att vara sommarlov men måste man upp så måste man :'( Jag klädde på mig och sen åkte jag till mamma och då kom hela släkten. Vi firade mig och morfar som fyllre år på samma dag (26 juni) och Magnus som har tagit studenten. Jag fick presenter :D Hihi en parfym av mamma, pengar, pengar och mer pengar, lite små grejor och ja det var väll typ allt? Hehe det var iallafall bra presenter och jag är glad :) Sen åkte Magnus och jag hem och jag vile byta rum med honom men sen började pappa och Johanna dampa om att jag behövde ha alla hans fula saker och då blev jag skitsur så nu blir det inget rumbyte. Aja det spelar igentligen inte mig någon roll eftersom vi kanske ska flytta snart. Nu har jag tråkigt och vill verkligen träffa någon rolig men jag har jobb imorgon så då kan jag inte sova över hos någon, sjukt trist... Aldrig får jag fan sova, och det här ska kallas sommarlov. Stört! Haha juste hoppas att lilla Kattis sov gott HAHA (A) (6)

Tobbejonssons.blogg.se

Tack Tobbe för den fina designen och allt du har gjort/gör för mig! Du är verkligen guld värd! Besök hans blogg på tobbejonssons.blogg.se, den är sjukt bra och är verkligen värd att läsa, kommentera den gärna också! Besök han även på playahead Tobb@.  Än en gång TACK!

Chris Brown

Alla hans låtar är sjukt dåliga i början men sen blir de så jävla braaa! Har bara hört tre för alla andra är ju som sagt dåliga i början så man inte pallar lyssna mer. Men de här låtarna har jag orkat lyssna mig igenom:
Men cp bara för det går det inte att ta dom på youtube :| Haha det är iallafall With you, No air och Forever :) Såååååhhh bäästis låtar asså tihihiih. Han är ju fett med het också men det är ingen nyhet ;)

Gjort idag

Idag vaknade jag av att väckarklockan ringde och väckte mig. Jag var verkligen inte på fotbollshumör men jag gick upp ändå klädde på mig och mötte Nemo. Vi gick till planen och där hade vi uppvärmning och sedan började matchen. Vi släppte in tre mål första halvlek och den var inte särkskilt bra. Men i andra halvlek där hände det grejor! Jag fick stå i mål i andra halvlek men iallafall. Vi var på deras planhalva hela andra halvleken! Det är sant dom kanske sprang igenom oss 5 gånger? Jag gjorde världens rädning och vissa tycker den klassas med en Andreas Isacksson räddning, haha vad vet jag? Men jag slängde fan mig brukar inte göra det. Iallafall så fick vi in två mål. Några minuter till så tror jag nog vi hade vunnit matchen, men gud vilken rolig match! Sen fick vi godis av Ebbas mamma och det var snällt :D Jag Linda och Hilla gick till klubbhuset för att få ut våra pengar sen knatteträningen, jag fick 1000 och ska få 40 kronor till (A) Så nu har jag sparat ihop hela Malta kassan ;) Sen ringde mamma och berättade en fucking hemsk sak, tänker inte säga vad det är men mina närmaste kommer få reda på det...
Jag har sovit i två timmar nu typ, jag somnade på soffan haha. Snart kommer även Johanna hem och hela familjen ska mysa framför tvn när Sverige-Spanien matchen börjar. Jag tippar på att det blir 3-2 till Sverige (A) Men det blir tufft!
Ni får ha det så bra // Linnea

Magnus <3

Ja nu har Magnus tagit studenten. Jag, pappa, Johanna och Sixten gick till hans skola för att se på utsläppet och vi hade skyltar och allt det där man ska ha. Där träffade vi på mamma, min moster och min kusin Flynn. Sen så sprang alla ut och var typ skit glada och så fotade vi lite och typ alla kramade varandra haha. Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder eftersom båda mina datorer är så jävla fuckade! :( Vi åkte iallafall hem till oss och så kom hela tjocka släkten och Magnus kompisar. Det var trevligt att träffa mormor och alla som man inte sett på länge :) Magnus fick iallafall sjukt najsiga presenter och jag är lite avundsjuk :( Men han förtjänar det iallafall! Han fick flera brak (tusenlappar) (A), och typ moet och en ipod av alla hans kompisar! Fatta vad snällt, en ipod liksom. Skit gulligt! Han fick massor med roliga saker också haha tex en kilt handduk av mormor! Hahahaha. Jag kommer fan ihåg när vi var små, shit vad tiden har gått fort.
Om du nu läser detta (som du troligen inte kommer göra) så får du för fan ta och lycka till i livet (alla säger så) :D Hihi jag är stolt över dig :$ <3

SOMMARLOV!

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade sommarlov. Det känns inte direkt som att man har det nu :P
Men mina betyg var ju ganska bra den här terminen, jag borde vara nöjd men det känns ändå lite åhåh om ni fattar hehe.
Jag fick iallafall ett MVG, elva VG och fyra G. Det var bättre än förra terminen iallafall :) Snart ska jag till Magnus skola och se typ på utspringet eller vad det heter. Sen kommer hela tjocka släkten hit till vår lägenhet så det ska bli ganska kul. Hoppas ingen bröjar bråka nu då, vi får se hur det blir med det.
Jag kommer sakna en hel del i skolan men dom får man ju hoppas att man träffar på lovet ockås, haha ;)

Sofijah

Den här låten är för sjukt ägande :) Och Kalina nu skiter jag fullkomligt i vad du tycker om sån har musik! Hahaha du är för rolig du baaby! (A)


Sofijah - Finaste jag vet

K och min låt!

Det här är Karins och min låt så fuck off alla wb där ute!


Allt möjligt

Ja du idag var jag då inte i skolan, pappa sa att det var helt sjukt att vi behövde bada när det är så kallt. Så jag åkte till lilla Louise istället och där fick jag laga mat till henne för hon inte kan det, hahaha. Sen typ chillade vi lite och pratade om den kära sporten fotboll <3 Sedan begav jag mig hem (haha begav) och där satte jag mig vid datan och geekade, sen åt jag indisk mat men jag mådde fett illa så kunde inte äta så mycket :( Sedan behövde min brorsa hjälp med att flytta ner grejor i källaren så jag Magnus och Sixten begav oss ner till källaren då hände det roligaste för idag asså!
Sixten dampar som fan medans Magnus och jag försöker pressa in grejor i källaren.
Sixten: SLÄCK LAMPAAAN!
Magnus: Jaa imorgon kommer släkten!
HAHAHA JAG DÖR! Min bror är för jäääävla rolig :D Ingen förstår min humor men jag hade iallafall jätteroligt :D

Efter att vi kom upp hade pappa gjort det mysigt så alla satt i vardagsrummet och pratade om Magnus eftersom han ska ta studenten imorgon. Han fick en skitdyr klocka och blev skitglad :D Sen dampade Sixten och alla blev trötta på att sitta och prata så vi satte oss i olika rum! HAHAH ( min roliga humor igen).

Nyss fick jag reda på att de ska bygga fucking balkong i vardagsrummet i sommar och mitt rum ligger bredvid. Byggubbar är ju så jävla morgonpigga av sig så dom kommer fan börja snickra och skit klockan 7 på morgonen! Mitt sommarlov är förstört :'( Ska fan flytta in hos någon kompis istället, någon som man kan bo hos? (A)
Haha Madde kommer nog förstå mig så henne kan jag säkert bo hos men om det nu inte funkar kanske det finns någon annan? Isånnafall komentera :)

Snart bär det av till Malta Kalina! Fan vad roligt det ska bli med dig! :) <3

HAHAHAHA


Jobbig dag

Idag så har det inte vart en speciellt rolig dag, även om den knappt har börjat än. Men vi började halv tio och sen slutade vi tio, lite onödigt? Ja det tycker jag iallafall. (Haha där ser ni tre vissa personer). Så jag gick hem och fortsatte sova... Snart kommer nog Karin får vi hoppas, hennes jävla mattelärare låter ju henne aldrig gå! Fett irriterande :(

Och nu sitter antagligen Charita på flygplanet och ska leva loppan (hahaha Karin jag tar efter dig) i Thailand. Jag saknar henne redan, det kommer bli fett tomt utan dig :'( Men hoppas du kommer tillbaks som en pepperkaka :) Jag älskar dig grooovt! <333 Gaaaah en viss person sitter bredvid Charita på planet!!!

Nu fick jag ett litet sms av Karin att hon har slutat så vi ska in till stan och fixa lite grejor, hihi :)

Juste var det inte för jävla härligt när Sverige vann igår? Haha ska mobba sönder vissa greker i min skola om jag nu har tid med det. Själv har jag faktiskt en match idag, jag och Hilla kommer få vara målvakter för att Larsson inte kan komma. Alltid vi alltså :( Men är man bäst så är man, aight Hilla? ;)

Fyy fan!

Jag blir fett lack på min fucking skola :@ Vi skulle liksom kunnat sluta i torsdags men nää nää det ska vi ju inte! Vi ska ha elevensval som drygar ut enda tills vi slutar och det gör även så det blir kortare sommarlov. Faaan alltså min skola kan ju inte tänka ett jävla dugg :S
Det här är iallafall de sista jag ska göra innan jag slutar årskurs åtta...

Tisdag: Redigera dokumentär film
Onsdag: Titta på allas dokumentär filmer
Torsdag: Bada med klassen (LEJONEN VS BJÖRNARNA, och jo Kalina, du och Jossan ska visst vara med :D)
Fredag: Äntligen den efterlängtade skolavslutningen

Min bror Magnus tar även studenten denna fredag 13/6, så grattis på han :)

Jag kanske missar hela min skolavslutning pga av detta och det är jag tacksam över, pallar inte springa runt och låtsas vara glad och krama alla...

Uppdatering

Jag har inte skrivit på ett långt tag nu, har inte orkat (A) Min helg har vart ganska fullspäckad, jag har hunnit träffat en hel del människor och haft det rätt så mysigt :) Hihi, i torsdags var jag iallafall hos Tove och vi dampa runt lite.. :P I fredags så solade jag med bästisen Linda och vi gick typ över hela Stockholm för att hitta en bra plats men sen så tog vi den närmaste som vi igentligen inte ville ha men vad gör man inte för att bli brun (A) I Söndags så sov jag hos lilla Charita och där hände ju en hel del typ. Idag så har jag vart ledig och då shoppade jag med Kalina och vi solade på hennes terass medans vi pratade om Malta, hahaha :D Sedan åkte jag hem till Karin för att catcha upp med henne om de senaste nyheterna för hon har typ vart borta :O Alla trodde typ att hon var kidnappad, iallafall jag (A) Men nu är hon tillbaks och allt är frid och frjöd, haha vilket uttryck.  Snart ska jag ut och springa bort fläsket med pappa. Tahaha, det är skitmånga som säger att jag blivit smal! :D Iallafall 4 stycken och jag känner mig faktiskt lite smalare (A) Jag tror jag skriver lite mer sen när jag har vart ute och sprungit, tihi. Puss ;)


NIICE

Kolla fett nice att vara DJ där asshoooe!


The OC

Hehe ingen orkar typ läsa mina inlägg men jag lägger upp dom här två filmerna ändå, dom är verkligen skit bra (A) Jag blir tårögd hihi!





Så fucking bäst!

The OC är det bästa som någonsin funnits! Kolla faan, jag älskar deet! Ryser när jag ser det :$ Marissa for laaajjf!! :)


Hejsan

Idag hade vi elevens val i skolan så jag fick gruppen att man ska göra en dokumentär film. Jag och min grupp (Kalina,Feven och Yodit) åkte till Skansen och filmade men det blev typ en film istället för en dokumentär film så vi ska nog hitta på något annat att filma om, hehe. Sedan åkte jag och Kalina tillbaka till skolan och hon gick på någon jävla kurs och jag väntade på henne och minglade runt med alla lärare. Sen åkte vi in till stan och köpte ett par fotbollsskor till mig, en helt jävla snygg England tröja från adidas och två par solglasögon! Ett par vanliga och ett par pilot (A)
Kalina köpte ett par benskydd som jag har :D hihi. Imorgon börjar jag klockan 11 :) Fett sköönt och det är ju typ inte så mycket att filma antar jag. På måndag är vi lediga också för vi ska redigera hela filmen på tisdag hihi! 4 dagars helg yeaah (A) Jag tror Jimi är lite avundsjuk på min England tröja :$ Nu ska jag gå ner och köpa mobilpengar så jag kan köpa vip på playahead :D Hejsvejs!

LENOX@ ;)

image13

Haha fett ful men skitsamma (A)

Shääännaa, (rädda Shonna?) HAHA

Heeejhej under min helg har jag gjort en hel del chilliga grejer i lördags spelade jag match och det gick väll se sådär sen åkte jag till mamma och vi gick och fikade på Djurgårn (jag fick fetaste skavsåren). Sen skulle vi hem men det var fucking maraton grej :S Fattar inte varför man springer det. Aja då kom vi inte hem vi tog en glass då istället och väntade tills alla skulle springa förbi men det bara fortsatte komma människor. Så då tog jag mamma hand och drog över henne haha men hon blev typ på sprungen för att hon var så seg :D HAHAH! Men det gick bra tillslut och vi kom hem. Sen åkte jag till Axel och Filip (låtsas kussar) och där spelade vi tv-spel som vi alltid gör hahaha. Sen mådde jag så jävla dåligt så vi var tvungna att åka hem och då gick jag och la mig och det var typ vid tio (A) Idag vaknade jag klockan tio och typ chillade som fan och gjorde ingenting, sen ringde jag Kalina och vi skulle typ shoppa men hon åkte båt så det blev inget av med det. Då träffade jag Carol och vi gick, GICK, till stan och sen kom Kattis och vi gick hem igen, hahahaha! Sen gick vi ner till rålis och glodde på skejtkillar! Höhö.

Jag saknar mina kussar fett mycket :( Men dom åker typ till Barcelona snart. HEJAA FREDRIK! Ni ska vinna fattar ni det? ;) Haha sen när ni kommer hem ska jag bli inneboende hos er och då ska vi köra rädda Shonna eller vad fan det hette! HAHAHA äääälskar er meest <3333

RSS 2.0