Dagarna dom går och går efter varandra

Heeej! Idag var det ganska roligt i skolan. Eller det var chiiill liksom hihi. Slutade tidigt. Åkte hem, gjorde matte framför tvn. Vår mattelärare tror att vi kan räkna 7-20 sidor på två mattelektioner. Jag räknade knappt två tal på varje lektion i min förra skola. GAAH! Matte är inte min starkaste sida. Gillar inte dom lektionerna för alla räknar som dom aldrig ska se morgondagen. Jag gjorde iallafall en sida idag *stolt*. Blev lite distraherad av tvn så orkade inte räkna mer. Gick till Karin istället. Var där i någon timme. Gick hem, åt. Träffade Cassandra och hade det mysigt. Var med henne i några timmar. Sen nu sitter jag här med nymålade naglar (en dold talang jag har är att jag äger på att måla mina naglar) och lite andra fixade saker. Lyssnar självklart på JB, vad annars liksom? Love them!

Hiss och diss

HISS:

Korta dagar i skolan

Vänner som är spontana

Hemmalagad mat - man hinner umgås med familjen och det är både billigt och gott

DISS:

Läxor - vad ska man med det till när man lägger ner massor med timmar i skolan?

Långt till skolan - det suuuuger, när man har långa raster kan man inte gå hem och chilla

När klädförrådet tar slut

Att det börjar bli kallt - visst jag gillar hösten men får sådan satans ledvärk






Cashflow

Jag säger bara pengarna rullar in som dom ska, det går bra nu! Guuuud vad mycket pengar jag har, vet knappt själv hur jag får dom. Kan spendera utan att ens bry mig om vad jag köper. Idag köpte jag liksom en latte och drack två klunkar, tyckte det smakade äckligt och gav bort den. FATTAR NI HUR UNDERBART DET ÄR?! Vindarna vänder för mig nu, I can feel it.


Tjock av mat

Just nu sitter jag hos Karin i blöta mjukiskläder eftersom vi var ute på ett litet uppdrag nyss. Jag har fetaste godispåsen framför mig men Anna hjälper mig att äta. Är jätteeeemätt. Har ätit på Sandys och även ätit tacos idag. Hihihi gooott!

I skolan idag hade vi ingen engelska så vi började tio i elva. Jätteskönt men är väldigt trött eftersom vi slutade halv fem. Skoldagen var väldigt bra, gillar skolan mer och mer faktiskt.

Efter skolan åkte jag in till stan och lallade runt lite. Var trött och Karin tycker jag är tråkig att vara i stan med, sånt får man väll ta är bra på annat hehe.

Imorgon skulle jag träffat Minna men sen så hände det något, blir ledsen på sånt, aja... En liten stund efter bakslaget smsade Jimi och frågade om jag ville komma till honom imorgon. Självklart ville jag det!

Nu blir det till att ta det hellugnt hela kvällen.
PUSS


Det måste varit ödet

Idag var skolan kul. Inte kul men roligare än saker man gör i skolan hehe. Vi photoshopade bilder och tog foton med systemkamera hela dagen kändes det som. Slutade även runt halv fyra när jag egentligen skulle slutat fem. WONDERFUL! Som vanligt krigar man till tunnelbanan vid min skola så man slipper stå där och vänta i 10 minuter om man missar den. Hur kan det alltid vara en minut när man går där? Skuuumt. Jag åkte iallafall in till stan för jag skulle träffa Tove. När jag går ut ur tåget så ser jag någon vinka lite glatt och vem fan är det om inte Minna?! Hahaha blev fett glad och det måste ha varit ödet för om jag skulle varit längre fram i vagnen skulle jag inte sett henne. Tove var seeg så jag satt och pratade där med Minna i en kvart kanske innan jag träffade Tove. Vi gick i någon affär och sen åt vi i Kungshallen. Egentligen ville jag ha kycklingcurry macka men nää nää där hade hon ätit i förrgår. Det var iallafall jättekul att träffa henne igen! :D När jag kom hem gjorde jag läxorna, stretchade och duschade. Yeaaah fresh. Nu är det FB som gäller.

PUSS

Kakfrossa

Nu har jag precis lagt Sixten, passar honom idag igen. Spelar även Farmville och försöker installera Norton anti virus men jag är ju inte så teknisk av mig så vi får se hur det går.

Idag har jag lekt i photoshop i skolan och det är faktiskt roligt och jag kan ju förtusan bli helbäst på det! I skolan liksom!!! Hade två diagnoser, matte och spanska och sen hade jag gympa där vi körde basket. Stötte även på Natalie och det var lite trevligt sådär.

Efter skolan försökte jag göra min läxa men istället började jag frossa i kakor... Drack oboy också, fett länge sen jag gjorde det senast! Nu har jag lite panik FAAN. Ska börja träna snart men vill inte träna själv, Maria får fan ta och bli frisk. Cassandra kom sen runt halv fem och vi tittade på TV och pratade as usual. Sen köpte jag hon och jag varsitt ämnesblock och jag hämtade ut mitt pärlhalsband som var på lagning. Hon i kassan var avundsjuk för hon pratade på som bara den att detta var värdefullt ja detta måste du vara rädd om. Nu har jag iallafall gjort lite av båda läxorna vi har. ÄÄH jag orkar fan inte göra mer...



Lantskola?!

Hejhej. Idag var en sån dag när man är så trött att man inte kan hålla ögonen öppna. Så var det för mig i skolan men efter skolan blir jag alltid fett glad så då kan jag inte tänka på att vara trött. Jag och några i klassen diskuterade idag hur bra det skulle vara om skolan låg i stan. Det fick mig att tänka på förihelvete jag är ju på landet! Liksom vad gör vi på rasterna? Sitter på en gräsmatta!!! Sååå inte min stil jag är mer van vid att åka och köpa en tröja på fem minuter. Jag gillar inte landet men det kanske är bra för mig att komma ifrån allting och andas lite lantluft. Inte för att jag påstår att folk som bor där är från landet men jag är bara ovan med gräs, that's it.

Efter skolan åkte jag hem till Karin för Maria är förkyld, och vi har dampat (inte brottats i buskar). Vi åt lite pankisar på balkongen hos mig och sen hämtade vi ut lite saker från en H&M som ajg hade beställt. Saknar fan henne och det är jättesorgligt att alla går egna vägar. Fast det känns ju typ inte som att jag kommer ba ÅÅH mina gymnasiekompisar for LAAJJJJFFF! Utan det är mer yeah I stick to my old friends. Somsagt det känns som jag lever ett annat liv än mitt egna i min nya skola.


Nu sover min lillebror som jag har passat och lagt. Ska ta och läsa lite bloggar sen sova. Jag behöver verkligen sova.
PUSS


GAAAH

Jag har bara lust att skrika!

Over and out

Yes det är over and out för mig. Inte med bloggen då men med mycket annat. Känner bara att jag ska gå vidare med saker och sluta tänka så mycket på allt och alla runt omkring mig. Fast det kan bli svårt för jag är en sån som bryr mig mycket men gaah jag vill inte *suck*. Och nu har jag bestämt mig om en sak men vill inte skriva den för då får jag panik.

Jaja hinner fan inte skriva så mycket längre, ska nog bara ta en lugn dag för mig själv imorgon men nehe nu kom jag på att jag ska träna med Maria.

Och juste jag har fan fått tinitus för jag dunkat Miley och JB så jävla högt i iPoden...

Stor pojke

Graaatttis till den stora pojken Mattias som fyller hela 16 år idag!

I can be your lover

Hann inte uppdatera igår för direkt efter skolan åkte jag och mötte Minna och vi fikade på Waynes och hade det superduper mysigt. Runt sex åkte jag till Karin och jag åt en feta godmiddag hos henne som hon hade lagat (alla vet väll hur jag är i köket).

Idag i skolan var det gaaalet nice WOOHOO! I like it! Gillar min klass nu faktiskt och jaaa vi fick fota med systemkameror och sånt yeah. Efter träffade jag Karin och vi låg i Rålis i solskenet och snart ska jag kila iväg och möta Jimi för vi ska åka och träffa Siri och Sally, don't know if Tilde är meeed. Har typ bråttom nu så ska skynda mig hhehehe.

Tingaling

TJING! (fult ord btw). Idag börjar jag klockan ett *fniss*. Har inte kunnat sova speciellt bra nu på morgonen så istället tog jag tag i dagen och gick ut för att göra lite ärenden. Jag hjälpte en del tanter att hålla upp dörrar också HAHA! Idag känns det faktiskt bättre med gymnasiet, jag ska storsatsa på någon grupp så får vi se hur det går. Alla mina underbara vänner har verkligen varit till stor hjälp! Josefins historia var riktigt underhållande och Minna känner likadant som mig så yeesh jag tror fasen jag kan klara det här. Jimi, Natalie och Amica som går i tvåan har också gett lugnande ord hoho. Eller okej alla mina snuffisar har varit till hjälp <3

En hälsning till Anders: Vilken storkommenterare du är haha!


:'(

Fuck fuck fuck. Jag gillar inte min klass såhär långt. Jag har ingen att vara med och allt suuuger verkligen. Mitt schema är helt åt helvete och fan! Skulle kunna hoppa av min linje bara för att komma någon annanstans. Jag vet att det bara har gått två dagar men när min mage är konstig (som den är nu) är det något som inte stämmer. Alla har redan bildat kompisgrupper typ och jag känner mig fett utanför. Ska kolla om det finns platser kvar på Tplan, känner mig inte hemma där jag är nu.
Min gamla So-lärare kommenterade (för första gången!!) att det skulle bli bra men jag vet inte.

Efter skolan var jag med Cassandra och vi pratade och gick lite i affärer här i Fplan.

Första skoldagen avklarad

... och jag är rädd. Vet inte vad jag tycker om min klass än, den känns liksom inte direkt sammanhållen tyvärr. Dom flesta är jättesnälla men jaaa jag hade trottsallt hoppats på mer.

Jag är skiträdd för att förlora mina gamla kompisar, saker förändras liksom. Känns jättejobbigt att inte veta var man har alla längre för det händer så mycket annat i deras liv och det känns som att jag måste välja kompisar för att hinna med dom. Att dom hittar nya kompisar och glömmer mig är nog det som känns mest tungt. People always leave...


10 saker du inte visste om mig

  • Jag går lite utåt med fötterna
  • Jag klarar inte av att borsta tänderna och spotta och sen börja borsta igen för jag tycker det är äckligt
  • Jag har släkt i Skottland
  • Jag ogillar alla sorts fisk saker och därav har jag aldrig smakat sushi
  • Jag har spelat Amerikansk fotboll en hel termin haha
  • Jag har blått bälte i Tae kwondo
  • Jag är livrädd för onaturliga saker
  • Jag hatar allt som har med Gud att göra
  • Jag har aldrig "bott" på riktigt med min mamma förutom när jag var väldigt liten
  • Jag är inget stort fan av muffins och sånt tjaffs


Sommarlovet har sitt slut

Nu är jag någonstans jag inte varit på nästan hela veckan, jo hemma! Har precis kommit ur duschen och äntligen känner jag mig lite fräsch för en gångs skull. Har sovit hos Siri dom närmaste dagarna och även hos Minna. Vi har varit på UNG 08 alla dagar och det är rekord för mig. Förra året var det jag och någon (minns inte vem) som var där en halv dag innan vi dog av uttråkning. Fast när man är med Minna och Siri har man nog aldrig tråkigt. Tibby_oboj (HAHA), Yazz, Jimpa och Sebbe har jag också delat mina sista sommarlovsdagar med och det har varit räääätt nice jaaou. Nu på slutet har det hänt så himla mycket att jag knappt fattar var mina andra sommarlovsdagar där det inte hände något har tagit vägen...

Måste även säga att jag har DAAAMP på vissa saker och vissa personer för den delen. Igår blev det nog av alla DESSA saker och hela dagen gick ut på att vara deprimerad ÖÖHH. Fast vissa söta personer var ett litet hopp i mörkret. Aja jag tror ingen bryr sig om jag har damp på vissa personer men det är såå skönt att skriva av sig.

Imorgon börjar jag skolan eller snarare GYMNASIET! Är inte så nervös, det som känns mest jobbigt är att det ligger en halvtimma bort. Ja nu vet ni det, ska typ beställa lite skor och sånt skit nu som jag verkligen behöver! Hatar alla mina ballerinaskor jag har nu! :@


UNG 08

Igår var jag på UNG 08 med Siri, Tilde, Minna och Jimi. Eller jag Minna, Tilde och Yasmine var där på eftermiddagen men sen blev det segt så jag och Minna åkte hem till henne och på kvällen ville såklart Siri dit så då var vi där och hääängde lite sen kom Jimpa. Jaaaaaa men ni får nog mer inlägg om några dagar hihi.
PUSS

YEAHYEAH

Snart kommer Minna! :D <3



The end is not near it's here

Heejsan! Nu när Karin är borta och det är sista sommarlovsdagarna har jag varit med Minna och Siri väldigt mycket. Även Tilde på ett litet hörn hehe. Vi har ju typ hittat vårt nya crew (eller inte) som består förutom oss av Jimi och Sebbe (vart tog Jim vägen?!) Alla dom tre går på Kärrtorp där jag ska börja så det känns helskönt att känna några fler i den skolan.

Vi har iallafall varit med dom två dagar i rad och eldat på stranden och sånt. Det var ju lite mysigt men ingen direkt OC känsla som man vill ha!

idag tränade jag på Friskis med Maria sån där gympa ni vet och jag säger bara INTE MIN GREJ! Fan vad jag suger på korregrafi och sånt tjaffs. Det är lätt konstaterat att fotboll är så mycket roligare och på fotbollsträningarna tar man verkligen i allt men här lallar man runt lite. Jaja jag får väll bli bättre, alla har ju inte blivit frälsta av Gud.

Orkar inte ladda in bilder, är sååå galet trött. Ska nog gå och titta på Micke och Molle.

Tjingpling

Tjingeling! Ja nu var det ett tag sen jag skrev men det är sommaaaarlooov, orkar inte g33ka data hela dagarna då. Det har inte hänt så mycket sen efter prideparaden förutom att my BFF is goooone... Jag har varit med lite kompisar som Tove, Lousie och Madeleine med familj. Med Madde och co var jag igår och vi badade och hade det helmysigt hela dagen/kvällen. Idag gymmade jag med Maria på Friskis och det var skitroligt, inte direkt roligt att gymma då men den flickan får man aldrig nog av! Och jaa jag har köpt ett all-kort på Friskis så nu kan jag träna där med mina flesta kompisar. Den där jympa saken kan ju vara bra att gå för mig för min koregrafiförmåga är inte den bästa om man säger så hihi. Ikväll blir det Sommaren med Göran med Cassandra och fatta om jag har saknat henne!
Juste jag har slingat och klippt mig också! Blev jättenöjd med min färg nu hihi.

NU HAR JAG BRÅTTOM! TJINGGGG!!!

Pride wooo

Tjingaling! Nyss gick Mattias och Minna hem. Vi hade hyrt filmen Barnhemmet men vi vågade inte titta på den så vi kollade på Pirates of the Carribean (stavning?) istället. Idag har jag tittat på Pridefestivalen med Karin och sen varit inne i stadion med Mattias och tittat på Youth något. Det var iallafall friidrott för ungdomar och jag säger bara att dom där tjejernas kroppar var inte att leka med. Blir avundsjuk...

Nu ska jag lyssna lite på Miley för att lugna ner mig och sen sova.

Couse we are not gonna work this out tonight

Hej! Idag var det sista gången man såg Karin på flera veckor... Sorgligt, sorligt.

Imorgon kommer familjen hem efter två veckors semester och det ska bli kul att träffa Sigge igen.

Ikväll vet jag inte vad som händer, skulle vara med Mattias men han hör ju inte av sig så alla som har lust att träffa mig får gärna höra av sig för jag orkar inte hunda efter folk som ändå inte svarar.

Orkar inte laga mat idag så tror det blir donken eller yakiniky.

Hahahaha fyfan vad ful!

RSS 2.0