GENI (A)

Vill man ha en stor lägenhet så måste man ha pengar. Man får pengar genom ett välbetalt jobb. Jobb får man genom bra betyg. Bra betyg får man genom att plugga. Så nuuu jävlar ska jag ta mig fan plugga till 1000!

Min lärare i engelska och spanska mailade hem till min pappa och sa att hon tyckte jag var superduktig på lektionerna och att jag var väldigt koncentrerad och att han tycker det är kul att undervisa en sådan duktigt elev.
Jag blev skit glad, MVG nästa liksom? Lärare brukar bara maila hem när jag inte skött mig som jag oftast alltid lyckas göra.
Förutom när min mattelärare mailade hem och var skit stolt över att jag hade fått G på matteprovet. Iallafall så tycker jag det är kul när lärare tar sig tid att göra sådant. När man gjort något bra då vill säga.

NRJ

Gårdagen var verkligen inge kul :/ Allt var allmänt tråkigt och alla dampade som fan. Karin och jag var dom ända normala typ... Hade velat se mer av artisterna också. Blir fett trött på att vissa försöker dominera andra, I really dont like that.
Nej jag ska börja ta tag i mitt liv på allvar och göra det bästa för man lever liksom bara en gång så fuck off nu kör jag!
Nästa NRJ ska då bli bättre, får man hoppas och om man nu går eller man kanske har mognat. Vem vet? :)

Morfar

Haha Morfar har blivit kändis på Onoff :D



Lördag

Idag sov Karin över hos mig. Sen så har jag spelat match och det gick väll se så där, var inte direkt på hugget. Blev även stucken av en geting och fick en boll i magen så det var inte direkt min turdag. Det har vart en chillig dag, har spelat lite spel med familjen och såklart vann jag på allt (A) Har inget mer att säga förutom att imorgon är det match igen och då hoppas jag att lyckan är med mig, tihi :)

DJ

Min bror ska köpa ett DJ-sett :D Det ska bli kul, jag är glad :) Bild kommer nog senare på det, hittar den inte nu bara hihi. PUSS

Inte inne så mycket

Hejheeej. Jag är inte inne så mycket på datorn längre och därför kan jag inte blogga. Har ingen lust att blogga heller så skriver inlägg mer sällan nu. Ha det bra ;)

Öööh

Skolhevetet har börjat, det är inte kul! :( Alla dessa jävla människor i skolan, förfan vad trött jag blir på dom! Sen en annan sak är att Sixten är ta mig fan inte klok i huvudet och då menar jag verkligen det. Är typ seriöst rädd för han nu! Kan inte skriva vad det är här typ men om ni undrar kan ni alltid fråga mig personligen.

!!

DÖDA MIG!
JAG ORKAR INTE!
FANFANFAN!
HATAAAAA!
:'(

JUUUSTE!

JAG SÅG IDOL AGNES IDAG! SUUUCKEEERS :D

Axel och Filip

Nu kommer Axel och Filip så kommer logga in lite senare. Inte speciellt intressant men skitsamma för det här är min blog, mohahahaha im so c00l! Ha en trevlig kväll alla trevliga människor som läser min trevliga blogg.

KARIN!

Imorgon kommer Karin hem, faaaan vad jag saknar henne. Saknar henne mest av allt och alla just nu :/ Hon är min faavvooriiit, thats it. Ta inte illa upp nu alla andra, hihi jag gillar er med men inte lika mycket som Karin :) <333333

Vanlig dag i stan

Idag så har jag lallat runt på ung08 och stan med Atosa. Har inte köpt något utom mat utan har bara checkat lite kläder, om det är något jag ska köpa senare och så. Inget speciellt hände, man träffade typ på lite människor man kände och jaa det var helt enkelt som en vanlig dag i stan.

Bild made by Sandra to Jacob



GRATTIS I EFTERSKOTT JACOB!

Fett fin bild Sandra, besök gärna hennes blogg sandraskoglund.blogg.se

Shopping plus tankar (A)

Idag var ju ute med Kalina och skulle shoppa, men man hittar verkligen ingenting! Vart är Sverige påväg med modet liksom? :S Helt sjukt... Jag köpte iallafall ett par vanliga skor och ett par sjukt fula joggingskor. Joggingskor är verkligen skitfula! Stog där i en halvtimme kanske och försökte välja, haha Kalina höll nästan på att somna såg det ut som. Jag har även köpt en body butter som luktar MIRINDA! ME LOVE VERY MUCH!!! För er som inte vet vad Mirinda är så är det den godaste drycken som uppfunnits. Vi var på både Södermalm och i stan idag så lite överallt har man ju vart. Haha, jag gillar inte Söder :( Men det tycker Kalina är dåligt så hon ska ändra på det haha. För att återgå till shoppingen så köpte Kalina en tröja bara för att ha köpt något typ :P Om jag kunde designa mina egna kläder skulle jag nog vara snyggast i Stockholm!
Le coq sportif är ett mycket trevligt sko märke, även Fred Perry. Fred Perry har även fina kläder men nu verkar dom ha riktat in sig på killar, det suger hååårt! Killar har mycket finare kläder tycker jag plus att dom har enklare att se stilrena ut, jag vet att många andra tycker det med. Body shop har jag verkligen börjat gilla nu också, är typ helt beroende av body butter och har börjat samla på alla burkar. Hahhahaha töntvarning? Ja jag vet men skitsamma liksom ;) Har inte många direkt, men det ska det bli ändring på :) Tommy Hilfiger är även väldigt trevligt och ett bra märke. Har inte så mycket kläder av dom eftersom det är sjukt dyrt typ, men aja whatevaah!



Le coq sportif


Fred Perry






FYFAN VAD GOTT! ÅÅÅÅÅH! Jag<3Mirinda! (Nej det smakar ta mig fan inte som Fanta!)


Hihi, här är den jag köpte :)


Tommy Hilfiger

Back on track

Ja nu kan man väll säga att jag har kommit över min "orkar inte blogga tid". Jag kommer nog inte skriva lika mycket som förut men vi får väll se hur det blir med allt det här :P Snart börjar ju skolhelvetet och då ska jag försöka minska ner på datortiden eftersom jag behöver plugga. Det suuger, fan vad deppig jag blir nu! :(

Sluta blogga

Jag kommer sluta blogga på ett tag nu. NO COMENTS! haha :)

5 augusti

Idag så spenderade jag nästan hela dagen hemma hos Carol eftersom en viss person inte ringde när den skulle (inga namn näms, haha). Vi chillade framför hennes tv som man brukar göra när det regnar. Ja inget speciellt har hänt direkt.

"Lyckad dag"

Idag har jag gjort 1 av 3 saker jag skulle göra. Först skulle jag träffa en person i stan men han bangar ju som vanligt... Sen träffade jag Atosa och vi gick på bio som planerat. Det var det ända lyckade typ och det var kul att se henne igen :) Vi såg Sex and the city och den var ju bra. Har aldrig sett serien så hade inga förväntningar. När jag väl var inne i stan så köpte jag ett par ansiktsmasker och har en på mig just nu. Jag skulle även gjort en grej med min storebror men han hade ju annat för sig som vanligt så vi får ta det imorgon istället. Om jag kan då.. Ajaaa whatever.

Idag

Idag har jag inte gjort ett skiiit alltså! Jag vaknade av att pappa kommer in och ger mig fotmassage (A) Då var klockan typ ett? Hade tänkt åka in och träffa Jimi i stan men nehe alla affärer ska ju såklart stänga vid fyra så vi struntade i det. Haha nu är det verkligen dags för oss att öppna en ungdomsförening! HAHA :D Ja som vanligt när jag inte har något att göra sätter jag vid datan och geekar där. Nu har jag suttit här i tre timmar kanske? Inte så nyttigt för ryggen om jag får säga det själv.
Just nu sitter jag och planerar vad jag ska göra dom sista dagarna på sommarlovet. Det blir väll en hel del kul får jag hoppas :)

Mooney!

Hej, ville bara säga en sak och det är att jag är feeeeeeeeeeeett riiik just nu! Det är jag glad över, det går bra nu kompis det går bra nu (8). Så nu vet alla det! Hihihi PUSSS!




Chariiiitaaa

YES, Charita är hemmaaaaa! :D <333333333

Kalina <3

Jaaaaaaaa var fan ska man börja? Du är nog den klockrenaste personen jag träffat? Hahaha du och dina tankar asså, dom slår allas. Vi har ju typ inte igentligen kännt varandra så länge, men vi har vart i varandras närvaro hela tiden. Liksom tae kwondon? HAHAHA! Men nu känner vi varandra iallafall och det är jag glad över eftersom du är skööön ;) Dig kan man alltid säga konstiga saker till eftersom du själv är lite speciell, hihi (A) Utan dig hade vi aldrig kommit iväg till Malta, tack gode gud att vi drev om språkresor och att du ens kom på att börja prata om språkresor. Hahah det är nog det bästa du gjort ;) Malta med dig var bäääst! När du och jag låg på balkongen i timmar, hahaha fett mobbat :D Ville bara säga att du betyder mycket för mig och jag tänker fan aldrig släppa dig, du och jag tills graven! <33




Hahaha slitna eller vad? Aja den här bjuder vi på, iallafall jag ;)

Pallar inte

Åh jag pallar verkligen inte vara i Stockholm just nu...

Fortsättning på min dag

Ja, mamma ringde och jag åkte till henne och där åt vi lite och sen kollade jag på en film som var sjukt klockren. Hahahaha, minns inte vad den hette men rolig var den :D Och nu sitter jag här som vanligt och tråkar :/ Åååh no life asså!

Bag in da box

Bag in da box är en storsäljare i Stockholm nu typ. Eller alla vet vilken den är. Men när jag hör den tänker jag på Malta och Danni och Sarah, låten kom ju till Skåne först typ? Först tänkte jag ba vad fan är det här för lantislåt (A) Men sen blev den bättre och bättre :D Aja här har ni den iallafall ;)


Shuueee

Nu sitter jag framför datan som vanligt när jag inte har något att göra. Jag kom precis hem från Tove :) Eftersom jag inte skrev något igår kan jag ju berätta om vad jag gjorde. Jag vaknade runt ett, fixade mig och åkte med Tove in till stan. Där gick vi runt lite och typ inte så mycket hände. Sen skulle jag iväg och äta på resturang med pappa och Magnus. Så vi sa hejdå och jag åkte hem och mötte upp dom. Vi gick och åt på resturangen och det var gott hihi. Sen åkte vi in till stan och tittade på Batman, the dark knight. Den var riktigt bra, så rekomenderar den stort! Ja sen typ åkte jag hem lite och sen träffade jag Tove igen och vi åkte hem till henne och chilladeee. Idag ska jag träffa mamma tror jag, väntar bara på att hon ska ringa. Kommer inte ihåg om det var idag Karin skulle komma hem men då hoppas jag stort på en pling från henne (A) Sjukt länge sen jag träffade henne asså :/ Just nu har jag inte så mycket mer att skriva men bloggar säkert mer ikväll. Puss

RSS 2.0