Men förihelvete!

Nyss tittade jag på en tv-serie på MTV och det handlar om ungdomar som får allting serverat på silverfat men nu vill föräldrarna släppa taget. I detta avsnitt var det en tjej som behövde hjälp med att byta fucking glödlampor men hennes föräldrar skickade henne till Indien för att lära henne hur det är i vissa liv. Hon fick såklart en stor chock när hon såg hur livet kan vara för andra. Hon började tillochmed gråta och frågade sig själv varför hon inte kunde sådana enkla saker som att bädda en säng. Men förihelvete! Jag tycker så jävla synd om henne eftersom hennes föräldrar inte har tagit ansvaret att uppfostra henne väl! Man byter förfan inte en glödlampa åt sitt egna barn för att barnet inte kan! Då lär man väll hur man byter en glödlampa istället för att göra det och tro att man är schysst. Det värsta man kan göra är att byta den där glödlampan eftersom barnet aldrig någonsin kommer lära sig hur man gör. Hon kommer skämma ut sig i vuxenlivet och är det då hon ska tacka sina föräldrar för att dom var "schyssta" och böt den där glödlampan åt henne?
Det jag vill säga är att man aldrig ska låta ens barn få det lätt för sig. Visst kan man vara snäll ibland och hjälpa men lär henne/honom vad den ska göra istället för att servera allt på silverfat!

Kommentarer
Postat av: Mitsukai

haha jag får alltid sådana skrattanfall av de där jävla snobbarna som knappt kan klä på sig själva. Lixom vad tänker de med? de borde ju fatta att situationen kan ändras o göra det bästa möjliga av situationen.. Korkade ungar. Korkade föräldrar, Korkade värld!

2009-02-15 @ 12:03:13
URL: http://mitsukai.blogg.se/
Postat av: banan björnen

SÅG OCKSÅ DE :D

2009-02-15 @ 20:00:18
URL: http://ttoves.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0