So long!

Om några timmar drar jag till Gran Canaria och värmen wohoooowww! Kommer inte skriva på en vecka heheheheee. Alla får ha det jättebra så hörs vi om en vecka!


Bigger is better wihooo

"I WANT IT AAAALL?" Hehehe just nu sitter jag och lyssnar på Highschool musical låtar eftersom jag såg trean idag med Josefin och Atosa eoch den var muy bueno! Fick lite tårar i vissa scener men det var sjukt mycket småbarn som ba "hihihih" eller "åååh vad äckligt". Liksom fuuuuck off ska inte ni vara på svenska veriasionen eller på Mamma mu och Kråkan? :S
Igår/idag natt så såg jag James Bond filmen och det var premiär så det var liksom några som pratade i början om att man absolut inte fick piratkopiera och blalala. Sen ropade dom upp en stolsplats och dom ba "du kan vinna dom här två biobiljetterna om du säger vilken film vi ska se!" Och det tog typ fem minuter för henne att komma på vilken film det var. Retard eller vad? Sen när tjejen skulle gå upp och ge biobiljetterna till retardet kom en kille med pistol och ba" dom där tar jag" och sprang iväg. Det lät såå jävla roligt och jag var typ den ända som asgarvade. Men retardet fick sina biljetter iallafall och bion kunde börja. Brukar inte gilla sådana filmer direkt men den var ganska bra ;)


Hsm3


James Bond ,Quantum of solace



Lalalaaaaa

Idag så vaknade jag och Karin hos mig och vi var tvugna att skynda oss för våran städare skulle städa i mitt rum typ :P Så vi gick hem till Karin och tittade lite på tv och sen ringde mamma så jag åkte dit och åt lunch. Sedan gick vi ut och jag frös ihjäl! Det var/är verkligen svinkallt ååååh jag hatar verkligen när jag fryser :( Vi köpte lite grejor till mig och sedan gick vi och fikade. Efter det gick vi hem till mamma igen och tittade lite på tv sen var jag tvungen att åka hem för kände att jag behövde plugga och nu är jag äntligen klar med alla NO grejor så nu är det matten och engelska och svenskan kvar men jag tror inte jag pallar att göra matten...
Just nu passar jag Sixten för Pappa och Johanna är någonstans och sedan på natten ska Magnus, jag och Pappa på premiären av nya James Bond och det ska bli trevligt. Men nu ska jag ta och leka med Sixten.
PUSS

Shopping i högsta fart!

Hejhej nu sitter jag här i mitt rum med Karin och lyssnar på lite på itunes med mina älskade låtar. Jag och Magnus kopplade in datorn tidigare idag och det blev faktiskt bra så nu kan jag dunka vilken musik jag vill :D
Jag och Karin har varit i stan idag och vi har verkligen tokshoppat. Eller det blev kanske inte så mycket men vi har testat massor med grejor och ja det har varit roligt. Vi har träffat massor med personer också tex Sussi med Matilda S liksom! Och Minna och Tilde, stått i samma kö som Linda Rosing, stött på Samia och Nida har vi också gjort och min gamla barndomsvän Fanny som jag inte vågade hälsa på hahahaha, och lite andra personer också.  Jag skulle iallfall köpa Uggs och jag trodde liksom att dom skulle gå på 1200 men nää dom kostade 2100 så jag tackade nej till dom och köpte "fejk" på Skopunkten. Jag har även köpt tre bhar, örhängen, halsduk så nu har jag hela vinterkittet förutom vantar. Karin har köpt jättefina koftor och vinterskor och en mössa. Vi fick även gratis Cosmopolitan på Åhléns city hihi.

   
Karin                          Skor!                       Vinteroutfit haha

Desperate housewives

Nu är det DH som gäller ;) Hihihi spännande med fem år i framtiden :)






Fränt!

Frän bild på mig med min nya hårfärg:

Shopping

Imorgon är det shopping som gäller. Ska köpa ett par bhar och ett par uggs, ÄKTA! Mohahaha :D Pappa ba "ja du borde ha äkta eftersom du fryser så mycket och dom håller säkert längre" och det tycker jag låter som en mycket bra idé. Vet bara inte om jag ska ha svarta eller beiga (stavning?) Vi får se hur det blir med det iallafall. Ska nog köpa lite acnegrejor och ansiktsmasker för att jag börjar ta mig tusan få finnar! :O Det är inge kul alls...






Nytt rum!

Hej allesammans! Nu har jag ett nytt rum! Fast nu när jag skriver detta sitter jag i mitt gamla rum för att vi ska typ ändra internet och sånt men det har vi inte orkat göra idag. Iallfall så blev det jääääkligt stort och det ska bli kul att få nya grejor och tapeter och sådant i januari. Hehe det kanske är lite långt till januari men vi ska typ renovera om hela lägenheten så mitt rum blir sist :P Magnus rum är typ ganska litet nu men det blev ändå mysigt. Vi höll på hela dagen, Jag, Magnus och Helena och alla hade damp på varandra... Men nu när allt är klart känns det skönt och jag hoppas jag vänjer mig snart.
Kan kanske fixa några bilder senare, eller nu helt enkelt. :)

Här är bilderna:

   

Lenox?

Jag blir faktiskt lätt irriterad på folk som känner mig väl men ändå kallar mig för Lenox. Jag har faktiskt ett namn och det är Linnea. Ni får gärna komma på egna smeknamn till mig men inte Lenox eftersom det är ett jävla playahead namn. Jag vet att min blogg är llenox.blogg.se men det var nog pga fantasibrist. Jag tycker det känns väldigt opersonligt att bli kallad Lenox. Ni som inte känner mig så väl kan kalla mig det utan större fara att jag blir sur eftersom jag känner inte er direkt och tar det inte personligt. Men nu när min tränare och kusiner har börjat kalla mig det tycker jag att det har gått förlångt. Ni som är vana vid att kalla mig det kan avänja sig redan nu. Så nu vet alla det,  jag gillar inte att bli kallad för Lenox.

Blev inget, som vanligt.

Hejsan. Just nu sitter jag och äter en toast som Magnus gav mig och väntar på tills han säger till att vi ska byta rum.
Iallafall så var jag hos doktorn idag och i väntrummet glodde en tjej på mig sjuktmycket och tillochmed pappa la märke till det och han är verkligen inte en sån som lägger märke till saker. Vi satt där en stund och så gick vi in till doktorn och jag trodde liksom att nu var stunden inne att ta bort skiten men han satt och snackade om alla förbannade risker. Liksom ja jag vet riskerna låt oss bara ta bort den liksom. Men nejnej vi var tvugna att boka en ny tid för både näsan och fläcken. Så det blev inget som vanligt. Doktorer är fan helt onödiga som ger en falska förhoppningar. Inte själva yrket då utan att man åker dit och är skitnervös men inget händer...
Efter besöket åt vi på en italiensk resturang och jag åt någon jättegod pasta. Och nu sitter jag häääär, ska antagligen plugga snart :(

HAHA!

Nu kom jag på en grej eftersom Karin smsar mig om en cp tant som satt vid henne på tunnelbanan. Iallafall igår när jag var påväg mot bion så stog jag och väntade på bussen och det var typ 10 minuter kvar eller något. Då kommer en cpkille och ställer sig bredvid mig och så ringer hans mobil och han får typ damp och lägger på. Sedan kommer hans buss och han går på. Då ser jag en tjej i mamma ålder och en tjej ungefär som jag komma springades och hoppar på bussen längst bak och springer fram till cpkillen och pussar och kramar han och sedan drar med honom ut.
Liksom HAHAHA, han hade ju typ rymt hemifrån. Jag höll nästan på att garva ihjäl mig!

"Operation"

Imorgon ska jag iväg till doktorn och ta bort en röd prick på min näsa som vart där sjukt länge. Jag har redan tagit bort den en gång men den kom tillbaka. Då brände dom och det gjorde ont och luktade grillat kött, så jag antar att dom kommer bränna den igen. Dom ska även kolla på min "fläck" som jag bestämt mig för att ta bort eftersom den är dålig på alla sätt och vis... Hoppas dom tar bort den imorgon och hoppas att det inte gör ont och att jag blir drogad på något sätt. Sedan får alla hålla tummarna för att det inte blir ett gigantiskt ärr som har hindrat mig från att ta bort den förut. Men jag har tänkt igenom det ganska mycket och det är typ 5% som får ärret så jag hoppas att jag inte är en av dom procenten. Det lustiga är att min mormor har en likadan fläck på samma ställe fast på andra sidan men hon har valt att behålla den. Ja vissa tycker att jag ska ha kvär den eftersom att det är "Linnea" men den är fan jobbig och ja jobbig. Det känns liksom som alla glor på den och det kan ju vara lite obehagligt hehehe. Men som sagt wish me good luck så skriver jag om hur det gick imorgon.

Patrik 1,5

Nyss så kom jag hem från stan där jag har sett Patrik 1,5. Jag rekomenderar filmen stort. Den var verkligen över förväntan och man skrattade nästan hela tiden. Sen var det hur skön "publik" som helst och en tjej ramlade i trappan när hon skulle på toa. Det var väldigt underhållande så nu är jag på ett väldigt glatt humör. Men som sagt så rekomenderar jag filmen för dom som inte sett den.

I adore

Jag avgudar Mischa Barton och Chase Crawford. Bättre finns faktiskt inte!





Ååh dom är fett söta tillsammans ;) Perfekta paret, om dom nu är ett :O
 




Goddagens

Hej på er alla! Idag vaknade jag ovanligt tidigt och gick upp för att titta lite på tv och äta frukost. Där har jag tillbringat den största delen av dagen men jag har även hunnit med att plugga lite så nu är So'n klar och snart är även No'n det. Matten fattade jag ingenting på så ska antagligen fråga Magnus om det när man nu ser honom.
Har smockat i mig 6 mackor och nudlar idag och har precis ätit tacos så känner mig lite rund om magen, tyvärr.
Lite senare ikväll ska jag på bio med Josefin och Kalina och vi ska se Patrik 1,5. Jag, inbjudare som vanligt, bjöd med mig själv för att se filmen. Men nu ska ja nog antingen titta på ett The Hills avsnitt eller kila över till Karin och underhålla henne lite. Själv vaknade hon halv fyra idag av att jag ringde och frågade om vi kunde åka in till stan men det kunde vi trottsallt inte.


Patrik 1,5

Bilder till inlägget "äntligen!"

Här är då lite bilder från igår :)


Ipodhögtalare

Jag vill verkligen ha iPodhögtalare. Tänk att man kan lyssna på den musik man vill hela tiden och att det är bra ljud och allt! Hur härligt som helst. Ska nog ta och spara till ett par och dom kan jag väll köpa snart förhoppningsvis, iallafall när jag får min lön!


Äntligen!

Hej på er! Idag så vaknade jag faktiskt av mig själv vid tio kanske? Jag åt lite frukost och tittade på några The OC avsnitt och gud så bra det är! Johanna sa att jag kunde skriva ner alla boxer och filmer jag skulle vilja ha så kunde hon fixa dom gratis för att hennes kompis jobbar på något företag. Så äntligen kan jag nog få säsong fyra till The OC ;)
Och äntligen idag så träffade jag mina kusiner. Det var verkligen jättelänge sedan och det var kul att se dom igen. Vi spelade fotboll och hade frågesport som vi typ alltid har haha. Det var väldigt kul iallfall ;)
Jag har spenderat lite tid med min storebror också eller jaa det känns så höhö och det är ju alltid extra trevligt eftersom han aldrig är hemma längre... Jag fick höra på väärldens coolatse grej idag, det var lite creepy. Ganska svårt att förklara hehe.
För ett tag sedan så var jag med Pappa och Magnus och handlade mat och hyrde en film så vi ska väll titta på filmen när Sixten har somnat. Inte Magnus då eftersom han har åkt till Helena :P
Bilder på mig och mina kusiner som Madde tog idag kommer någon annan dag eller lite senare.
PUSS

Helluu!

Nu är det äntligen lov men jag har ändå mycket pluggande framför mig och det är något jag verkligen inte ser fram emot. Jag har inte skrivit på ett tag för har vart rätt upptagen och datan kommer inte i första hand längre haha. Igår var jag hos Carol med några och det var väll rätt mysigt. Idag har jag vart med Karin och lallat runt och träffat Kattis och lite sånt trevligt. Just nu har vi gäster hemma men pallar inte vara så himla social just nu.
Jag väntar på att en förbjuden grej ska bli klar! Och då ska jag chilla med det hela kvällen.
Haha jag har målat mina naglar svarta och gissa om det är fult! Haha blir rädd varje gång jag stoppar in ett finger i munnen. Vet inte vad jag ska skriva mer. Är trött som fasen och allt är bara jobbigt :/

23 oktober

Idag så var Fredrik tillbaka på gympan. Jag kommer verkligen sakna John, jag och Jossan tog lite kort på honom i smyg idag. Dom blev ganska bra. Men iallafall så körde vi Fångarna på fortet och det var skiiitroligt! Jag var med Elsa och Linda och först skulle man göra olika banor och samla poäng sen omvandlades poängen till tid och då skulle man hämta "pengar" medan bommen fälldes ner. Hahhaha det var iallafall roooligt och jag blev helt jävla svettig :/ Alla andra lektioner var chilliga och på bilden gick det jättebra! Är inte riktigt klar än men när jag visade min lärare hon ba " braaa Linnea det där borde du vara stolt över". Jag ba hihihi.
Nu har jag fått alla läxor och sånt jag ska ta med mig till Gran Canaria. Jobbar förfullt med det hemma så jag nu slipper ta med skiten. Det är as mycket i NO, massor med uppgifter i matte, läsa ut en bok i svenska, några stenciler och sidor i SO och läsa lite ur en bok i engelska. En hel del men jag har typ lagt upp hur jag ska göra får annars får jag en så kallad panikvarning. Har gjort en hel del NO nu och det känns som att jag fattar allt typ...
Idag är det även träning och det ska bli skoj! Vi kommer få reda på om vi får en ny tränare eller inte. Hoppas det ;)
PUSS

Juste Ossian bröt båtbenet på gympan igår. Jag var den första som skrev på hans gips (A)

Stör mig

Jag stör mig verkligen otroligt på vissa människor just nu. Vissa som skryter om massor med skit fast ingen igentligen är intresserad. Vissa som tror att dom är så jävla häftiga och coola fast dom igentligen är konstiga. Och alla som leker så jävla mycket. Liksom shit kan ni inte bara vara er själva istället för att vara andra? Och kan inte alla sluta snacka om massor med ointressanta grejor. Iallafall snacka tystare om det med dom som är intresserade istället för att skrika ut det...
Och idag skrek den där jävla sexan på mig när jag och Carl var ute och letade efter läraren. Sen skrek jag tillbaka och frågade om hans mamma hade uppfostrat honom ordentligt och då blev han tyst. Nästa gång han säger något vet jag eeeeeexakt vad jag ska säga. Åh jävla loser! Han tror jag är en kines. HAHA hur mobbad får man bli... Jaja man kanske inte ska ta åt sig av sexor men om en hel jävla klass går och kallar mig kines så blir man ju lite galen. Ett år kvar tag gode gud sen slipper jag allt och alla!

Göra idag

Idag så har jag tänkt att hinna med och plugga eftersom vi har engelska prov imorgon. Var hemma hos mamma igår och fick hjälp och nu fattar jag verkligen mycket mer. Träningen får jag ju inte missa heller. Har typ längtat efter att träna hela helgen (A) Fotboll är livet <3333

Jag var inne på syvguiden nyss och jag fattade verkligen ingenting. Det är fan jobbigt att söka till gymnasium och sånt...

För alla er som vill veta så kommer jag byta rum med min storebror under höstlovet eftersom han ska in i lumpen i ett år och hans rum är såå mycket större än mitt. Så det ska bli väldigt trevligt.

Nu vill jag ha mat men får väll vänta tills pappa kommer hem :/
PUSS

Hatar!

Jag hatar alla jävla små sexor i min skola. Palla, dom håller på hela tiden och frågar massor med jobbiga frågor. PALLA! Låt mig vara jävla cp barn...

?

Jag har ångest. Vet inte vad jag ska göra över en grej :/ Åh det är jättejobbigt :(

Gran Canaria

Om typ två veckor så ligger jag i solen och chillar. Men en sak som stör mig cp mycket är att dom ska typ bygga en spa anläggning när vi är där. För det första så kanske det kommer låta mycket och för det andra så vill jag fan också bada i spa. ÅÅÅH CP! Det är verkligen jättefint! Här är lite bilder:



Hahaha typ jättemycket bilder men kunde inte bestämma mig för vilka jag skulle ta (A)

Yeah yeah wow wow

Min dag har varit ovanligt braa! Först hade vi teknik men ingen gjorde något så jag slapp hänga med. Sen hade vi musik och vi fick sjunga i mikrofon och jag var jättebra (A) På syslöjden hann jag med mycket också och på SO fick jag reda på att jag kommer få VG i preleminärt betyg i Geografi. Svenskan var typ lite sesådär, det händer ju aldrig något kul med Soffan direkt. Men Spanskan var bäst! Jag och min grupp fick MVG på det momentet som vi precis har haft. Omg det är historia, är sjuktglad! Och imorgon har vi varken teknik prov eller teknik som vi igentligen skulle haft.
Vi får se om jag åker över till mamma och får hjälp med engelskan eftersom vi har engelska prov på onsdag.

Panikvarning

Det var någon som undrade vad en panikvarning är. En panikvarning för mig är när jag känner mig typ nervös och stressad och att jag inte riktigt vet vad jag ska tänka. Inget är klart i huvudet på mig helt enkelt! Då skriker jag oftast, efter det känns det bättre. Hahahah. Så nu vet du det, vem det nu var som kommenterade ;)

Let it go


Let it go - Dirty south (Axwell mix)

Hola boy!

Hejhej just nu sitter jag och pratar med Karin i mick och chattar med andra små trevliga personer.  Jag är fett irriterad på en sak just nu! :@ Åh så jävla irriterande!
Ja juste min mobil funkar nu så alla kan väll ta och skicka ett gulligt sms, typ grattis till att din mobil funkar.
Imorgon är det måndag och då kanske jag ska "opereras" av behövande skäl. Sen är det ju bara en vecka kvar tills höstlovet så det borde man defenetivt (stavning?) fira!

...

Just nu sitter jag och lyssnar på min ipod. Kom precis hem från mamma och har typ vart där hela dagen. Vi har kollat på lite gamla filmer och sånt från Småland, haha yeah vagelögat asså!
Just nu pratar jag med den  trevliga  Karin om lite smågrejor. Kan inte koncentrera mig på skrivandet just nu så skriver senare...

Cp mobil

Jääävla skit asså! Min mobil är helt jävla fuckad, eller mitt simkort är det. Om en viss jävel har hackat sig in på det hur nu det skulle gå till så kommer jag fan dampa sönder. Vissa har inga gränser speciellt inte du. Inte för att jag tror det är den personen men min låtsasmamma ba det kan ju vara "den". Gaah! Det går inte att skicka sms, ringa, ta emot samtal och ta emot sms. Jävla damp alltså!

Helt sjukt

Jag var och hämtade Sixten här om dagen. Han och hans kompisar satt och ritade och han frågade om jag kunde skriva Starwars på hans teckning. Jag ba med vilken färg? Rosa eller? Alla ungar började typ asgarva. Då sa jag att Sixtens favortifärg var rosa förut. Då började dom garva ännu mer. Då frågade jag vad det var för fel på rosa. Är det en tjejig färg eller. Dom ba jaaa. Då sa jag att killar som tyckte att rosa är fint är dom coolaste som finns och då fnissade alla lite.
Men liksom fatta dom är bara sex år och har sådana jävla fördomar. Helt jävla sjukt om jag får säga det själv.

Fryser

Fan vad kallt det ska vara. Mitt element är fortfarande inte inklopplat pga dom jävla byggubbarna som inte fattar att dom ska jobba fortare :( Just nu sitter jag iallafall och tittar på High school musical som visas på tv och äter choklad men jag vill ha chips... Haha tjoooockis!
Igår var det väll en ganska chillig kväll, var hemma hos Karin med några andra :P Muppcrew azzåå!
Om en vecka är det lov och sen är det Gran Canariaaaaaa! Fyfaaan vad härligt det ska bli. Där är det ta mig tusan inte kallt iallafall.

Chillar galet

Just nu ligger jag och chillar galet med mitt stora duntäcke :D. Jag chattar lite med Maria och tittar på Ellen Degenerous. Hehe väntar på att klockan ska gå lite snabbare. Ska nog gå och ta mig lite mat. Skriver kanske lite mer ikväll.

Min nya hårfärg och brandmän

Nu kom jag på en sak (A)
Alla tycker verkligen att min nya hårfärg är skitfin. Så här säger typ alla när dom ser mig.
"Du har en ny hårfärg. (Några sekunder går) Det är verkligen jättefint. (Några sekunder går igen) Alltså helt seriöst det passar dig verkligen skitbra!"
Haha sånt är ju verkligen roligt att höra och typ 10 st har sagt det :D Creds till alla dom ;)

Juste! Kajsa berättade för mig att hon hade haft håltimma och då var hon med några killar från en annan klass och då frågade dom Kajsa om, tjejernas drömkille är brandmän. Kajsa ba typ mm för hon vågade inte säga emot dom. Killarna ba asså jag förstår inte varför, dom är ju typ tjocka igentligen, gillar ni det eller? Kajsa ba nää vi vill ha vältränade. Killarna ba men vad gillar ni att dom räddar folk och sånt då eller, gillar ni smuts? Kajsa ba mm. Hahahaha jag dör! Brandmän liksom hur fan kan killarna tro det? Ingen tjej drömmer fan om brandmän? :S Killarna var iallafall supertända på sekreterare, så tjejer för er som vill ha en "blond" kille kan alltid bli sekreterare!
Haha det var iallafall skitroligt, hon berättade det vääldigt bra. Creds till dig Kajsa!

TJOOCKIS!

Hejsan hejsan! Nu sitter jag och lägger på alla kalorier som jag förbrände på träningen, äter alltså. Vindruvor och M&M's. Yeaah det är skitgott! Träningen gick väldigt bra, har bara damp på vissa fjortisar i mitt lag som tror dom är något...
Jag har fått det tjockaste duntäcket man kan hitta känns det som. Jag frös som satan i natt så tog Sixtens täcke också och då blev det väll lite varmare. Men inatt tänker jag inte frysa för nu har jag ju ett duntäcke :D
Jag blir helt trött av det här mörket, fuck vintern säger jag bara. Man går till skolan när det är mörkt, sitter i skolan när det är ljust och går hem när det är mörtk. Vad faaaan är det för mening med livet dåå? Hahaha
Imorgon kommer väll bli en rolig dag antar jag. Hoppas att jag träffar Linda och Saba, hihi i like them very much! Ska iallafall vara hos Karin hehe.
Jag vill skriva något mer men vet inte vad det skulle vara. Kommer kanske på något senare!
PUSS

Oasis <3

Gruppen Oasis är ta mig tusan sjuktbra! Sök på dom på youtube om ni inte vet  vilka det är ;)

Jobbigt

Jag har ont i alla mina leder pga den satans äppelkrattningen, har fasiken fått blåmärken efter det och det är verkligen inte nice. Nu har jag ont i sidan också :S Igår hade jag den sista knatteträningen och egen träning och idag hade jag orientering. Det var det jobbigaste jag har vart med om. Jag ville vara med Karin men det blev jag och Jossan och ingen av oss kan läsa en karta. Så vi följde efter Saga och Sara med Kalina och Carol för dom hade typ gått vilse. Saga och Sara sprang som dårar, liksom fattar ni SARA?!?! Alla vi fyra dog men vi ville inte tappa bort dom eftersom Saga visste tydligen typ var alla kontroller låg. Det var cphalt i skogen också och alla vrickade fötterna och sånt skit. Min favoritplats var lätt Harry Potter granarna. Kari n hade ringt och berättat om dom men jag fattade inget men sen när jag kom till dom själv så var det lite kusligt! Vi hittade inte åttan eller ingen i min klass gjorde det och vi missade VG pågrund av tian som vi aldrig hittade för att Saga och Sara hade övergett oss. Efter skolan åt jag nudlar och sov och när jag vaknade så gick jag och klippte mig. Det blev rätt bra lite kort kanske men mitt hår kan ju bli jättelångt så det växer nog ut snart igen. Jag måste plugga inför SO provet imorgon men jag fattar ingenting. Har gjort lite andra läxor och både engelskan och matten är cpsvårt. Det är jättejobbigt när jag inte fattar något jag är fan trött också och orkar inte, buhuuu det är synd om mig.
Juste mitt konto på Playahead blev hackat och raderat men jag fixade tillbaka det så allt är frid och fröjd och det är nog någon som kommer bli jäkligt snopen när den söker på mig :D
PUSS

Uppdatering

Kom precis hem från Karin. Har typ inte vart hemma på en hel dag :O LUUSTIGT! Mitt rum är helt jävla freaky friday för att dom har inte gjort klart balkongen så har värsta bordet i mitt rum. Jag gillar inte när det är stökigt så får panikvarningar riktigt ofta när jag är i mitt rum nu för tiden. Igår sov jag iallafall hos Karin och vi planerade lite som vanligt sedan pratade vi typ i tre timmar kanske så vi somnade två? Karin pratade i sömnen och snarkade som vanligt så trött var jag som fan i skolan idag, men mysigt var det iallafall. Man borde ju ha en kamera som filmar en när man sover så ser man om man gör skumma grejor eller inte. Har tjatat hela dagen på våfflor men ingen ville typ göra det med mig men sen tog Karin an sig uppdraget så gjorde vi våfflor hos henne, jag stekte dom faktiskt. Brukar inte vara direkta yeah laga mat även fast jag vill ha maten själv hahaha. Juste mina fingrar är oranga eller fingertopparna och det är irriterande tänk om jag har en sjukdom eller något! :O Min diskmaskin är sönder så man måste diska förhand och det är skitjobbigt... Eller vet inte om den är lagad? :O John är verkligen mitt ögongodis! Jag körde badminton med honom på gympan *stolt*. Jättemånga la märke till mitt hår idag och dom tyckte det var nice och det är alltid trevligt att höra.
Det här inlägget har verkligen inget sammanhang någonstans men ni fattar väll får jag hoppas!

Nedförsbacke

Gaaaaaah! Min blogg börjar verkligen bli nedförsbacke, ingen läser den typ längre :P Thats very sad I think...

4gånger om

4gånger om 4gånger om 4gånger om 4gånger om is the shit!
Patsi är en hetsås 4gånger om!

Jäkligt bra


Armin Van Buuren - Going wrong

Irriterande

Det är bara så sjukt irriterande att inte alla The Hills avsnitt säsong 3 finns uppe på MTV's hemsida. Jag blir sur :( Buhuuu!
Har sett på säsong 2 hela morgonen sen så ba yääz säsong 3 nu, så står det att inte alla finns med. Liksom whaaat, palla!

Oh lala

Hejhej, dagen har varit bra. Är väldigt trött bara och det är verkligen jättesvårt att komma upp på morgonen. NO provet gick jättebra och jag är nöööjd. Efter skolan så åkte jag och Karin in till stan och vi köpte hårfärg till mig och så tittade vi på hårförlängingshår till Karin. Fyfan vad äckliga hårgrejor dom hade där. Typ grönt och sånt konstigt shit :S Sedan åkte vi iallafall hem till mig och färgade mitt hår och det blev verkligen sååå jävlans bra! Ser skitbra ut nu och typ mer vuxnare (A) Det blev ganska mycket mörkare och det är verkligen OH LALA! Sedan gick vi och köpte chips, dipp och läsk och så hyrde vi filmen Säg att du älskar mig. Vi köpte även Donken mat och to med oss hem till mig. Vi tittade lite på TV men sen satt vi på filmen och den var verkligen hemsk. Vilket B-liv hon hade och blev bara sur av att se den. Jag tror inte alls att den skulle fått någon publication om inte Erik Engstöm hade dött. Nej förfan den filmen var verkligen inte bra... Efter filmen tittade vi på Idol och så klart så röstade jag på Johan. Nu har Karin iallafall gått hem och ska nog titta lite på The Hills och sen sova. Fredagen var ju inte som planerad men nästa helg blir nog roligare :)
PUSS

Sorry

Sorry att jag aldrig skrev igår... Det var fullt upp hela dagen och det händer ganska mycket i mitt liv just nu, tyvärr! Idag hände det vilda grejor men det är ingen idé att gå in närmare på det. Dom som vet vet och dom som inte har en aning om vad som händer så kommer dom nog få reda på det snart eftersom hela skolan verkar veta. Tror inte direkt det är andra som läser min blogg förutom kompisar :P Snart ska jag iallafall gå till skolan igen för att jag har utvecklingssamtal och sedan ska jag på träning och typ äta på resturang. Fattar inte hur jag ska hinna med allt :S Men det löser sig nog tillslut. Måste plugga för vi har NO prov imorgon. Är skitstressad över det :( Vet inte vad jag ska skriva mer. Höhö ska nog lägga mig och sova en stund.
PUSS

7 oktober

Idag så hade vi då "vandringsdag". Det var sjuktkallt och sjuktråkigt. Vi gick jättelänge men vi kom typ ingen vart kändes det som och allt var bara allmänt jobbigt. Det trevliga i det hela var ju att man hade tid att prata lite med vissa i klassen. Vi slutade ungefär vid halv ett så jag åkte hem och ställde klockan på typ halv tre och somnade. Jag vaknar av att dom läskiga byggarbetarna börjar borra eller vad dom gör så jag blir skitsur och gick in och sov i pappas rum. Jag orkade inte gå upp vid halv tre så ställde klockan på kvart över tre. Sen gick jag upp åt en macka och drog till knatteträningen där Linda, Hilla, Saba och Emma var. Som tur var kom inte hela "flocken" idag så Linda och jag var väll rätt så glada. Vi hade kanske 10 ungar så det var rätt chill och nästa gång är det en gång kvar och jag säger bara aaaaldrig mer. Efter knatteträningen drog jag hem till Linda och där fick man ju reda på en hel del intressanta grejor om vissa personer. Efter en halvtimma åkte vi och träffade Nemo och Jossan och drog till träningen. Höhö Jossan har en flirt på G och jag tycker det är skitgulligt. :D Träningen gick muy bien men det var typ en ny som inte kunde svenska först tänkte jag liksom åånej men sen så tänkte jag att det kanske var ett afrikanskt barn som alltid hade velat spela fotboll så då var det okej. Just nu ligger jag i min säng och har precis badat och fått massage av pappa så är typ helt seg. Ska leta information om någon snubbe på internet som man skulle ha med sig på svenskan. Fett jobbigt! Vår svenskalärare är sjuk i huvudet :( Ska nog ta och koppla av med några avsnitt av The hills också och sen sova :) Juuuuste! Jag kommer bli hemsökt av en springpojks kille från 1800-talet inatt typ! Fråga mig inte varför, det är bara vissa som vet att så är det. Hahaha, jaja ni får sova så gott så skriver jag antagligen mer imorgon.
PUSS


Foto på klassen (tagen från Karins blogg). Jag tycker jag blev bra. Blev även jättebra på mitt enskilda kort :)

Gymnasieval

Ikväll har jag suttit med en gymnasiebok typ eller jag vet inte riktigt vad det var men jag fick iallafall hem den i brevlådan. Det är verkligen sjukt svårt att välja och fick typ panikvarningar lite då och då men det ordnar nog sig till slut. Fick fram typ sju gymnasium som jag skulle kunna tänka mig att gå i. Ska till SYV på onsdag så då får jag nog en liten närmare koll på allting.
Igentligen skulle jag åkt till mamma men jag orkade inte och skulle säkert inte kunnat sova något. Imorgon har vi vandringsdag eller något sånt och det ska väll bli skönt med lite förändringar i arbetslivet, höhö. Fast vi ska ju typ till något Strindbergs museum och det är väll rätt så tråkigt, jaja whatever.
Jag har även tittat igenom hela säsong ett av The hills på MTV's hemsida idag och det är verkligen helt bäst! Verkligen mitt drömliv typ. Dom har verkligen det där lilla extra. Gaah jag älskar det!
Nu ska jag antagligen försöka sova i mitt svinkalla rum så ni får ha en fortsatt trevlig kväll.
PUSS

Gran canaria nästa

Det är verkigen svinkallt :@ Jag döööör! Jag har skit cpiga fönster som det blåser in genom och jag fryser som ett djur :( Vaar faaaan är min värmekudde när jag behöver den? Om ca fyra veckor bär det iallafall av till Gran canaria, det ska verkligen bli superskönt.

Grattis

Grattis Louise :) <3

Tråååkigt

Just nu har jag damp på alla jävla småbarn som springer runt! Liksom låt mig vara och sluta komma in i mitt rum... Sen är min värmekudde borta, jävla cp asså. Den är liksom som mitt lilla barn höhöhöhö.

Jag ska till mamma snart. Väntar bara på att hon ska ringa, hade tänkt att promenera dit. Det är liksom mysigt att gå i regnet. Alla är typ "åååånej det regnar" jag är mer "nämen gud så mysigt" hahaha.
Gaah jag har det tråkigt. Jag har typ rensat ut lite i mitt rum och så tittar jag självklart på The hills för det är sååå sjuktbra! MTV är typ min favorit kanal nu ;) Ska väll leta fram min röda fina regnjacka och gå snart.
 Have a nice day // Linnea

Madeleine

Jag älskar Madeleine Hall mest! Ingen kommer någonsin att ta din plats. Du är för bäst alltså! Saknar dig bästa kusin. Du och jag livet ut, det är en sak jag är säker på. <3

Lungt band

Alla måste ju ha ett lungt band för att kunna varva ner mellan varven. Mitt är verkligen One republic dom är jättebra! Av någon konstig slump hamnade ett av deras album i min iPod och nu är jag verkligen fast vid dom. Så tack cp dator som alltid ska krångla haha.

Dagens låt

Bra låt, den är nice att sjunga också och jag har den i huvudet hela tiden känns det som. Men det är kanske bara för att jag behöver en hjälte, aiiiight? Hahah muppigt värre :D


Bonnie Tyler - Holding out for a hero

Barnvakt

Just nu är jag barnvakt till Sixten men han är nere hos en kompis på gården så det är fett tomt här hemma. När han kommer upp är det playtime asså :D Haha man kan typ göra vad man vill med honom så det är ju jättebra och kul hihi.
Jag har precis smockat i mig chips och läsk och kollar på någon underlig film på tv som jag typ har sett innan, fast den är tråkig så ska väll hitta på något annat. Mer inlägg kommer under kvällen!

Sweet 16

Just nu sitter jag och tittar på My super sweet 16 som visas på MTV. Det är helt jäääävla sinnesjukt, nästan äckligt sjukt hur mycket grejor dom får. Dom behöver ju bara peka på typ en bil över 100 000 kronor och så får dom den. Det som är sjukast är att dom verkar inte ens uppskata alla grejor dom får och att deras föräldrar ger allting! Usch hellre normal ekonomi än att ha hur mycket pengar som helst. Man blir inte lyckligare av pengar, ellerhur?

En normal fredagskväll för Kojs and Lenox

Just nu sitter jag i Karins lilla skinsoffa och är trööött! Vi har typ tjockat i oss godis som inte är direkt nyttigt men vafan det är friiiday! Vi har kollat på CAMP ROCK, och det var väll sesådär men nu är jag typ kär i Jonas Brothers fast tycker det är skittråkigt att alla är det men men sånt får man stå ut med. Vi tittade lite på idol också och fan vi började ju nästan gråta när Johan hängde löst! Hämskaste upplevelsen på länge. Nästa gång ska jag röööösta på han för han är såg jätterädd ut och sånt kan man inte utsätta små barn för som Karin uttrycker det. Fredag hela veckan har dragit igång nu och det är väll roligt ibland men Hey Baberiba med den där blonda tjejen är sååå mycket bättre. Klas klättermus scenen for lajjf! Fast ingen har ju typ sätt den så jag sitter och skrattar själv när jag berättar om den hahaha. Jag ser ut som en liten ekorre just nu för Karin har ritat på mig tihihi, BAG IN DA BOX PÅ MAGEN SÄGER JAG BARA!
Ni kanske ser att min blogg är ändrad men den är väll inte helt perfa men den kommer vara såhär ganska länge nu. Tack till Magnus och Karin som har gjort det möjligt till denna härliga upplevelse om att få känna att man är i den riktiga bloggvärlden!

Fjortisar som faaan! Höhöö

Lite roligt sådär

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Linnea
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå
 Ringer det mycket till dig? Nej
Ringer du mycket? Rätt så
 Vem ringde du senast? Cassandra
Hur mycket pengar har du? Oftast mycket
Senast kramat och när? Nida för någon timme sen,hahaha
 Antal timmar sömn inatt? Sesådär 12?
 Sov du ensam? Nä med mitt gossedjur
 Vem sov du hos senast? Carol
 Vem sov hos dig senast? Ingen aning
Vem vet mest om dig? Karin kanske
 Vem vet du mest om? Inte vet jag?
Vad ser du fram emot? Imorgon för då är det CAMP ROCK! Haha
 Vad vill du ha just nu? Helg och en stor fet glass med chokladsås
Vem hånar du? Idioter som finns i en liv
Vem längtar du mest efter? Linda :D
 Vem vill du helst slippa? Ingen för jag älskar alla såå otroligt mycket, PUSS!
Vem stör du dig på? Ingen speciell, är lung för tillfället
 Vem vill du sova bredvid inatt? Min varma värmekudde, höhö
Vilken buss åker du oftast? Ettan till mamma, mihi
Vilken årstid är det nu? Höst
Anser du dig själv snygg? Ja för fan, en riktig läckerbit
Har du varit kär? Inte seriöst
Är du kär nu? Nej
 Är du en bra partner? Nej förjävlig
 Har någon varit otrogen mot dig? Nej
 Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Näää
 Har du varit otrogen? Men neeeej
 Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Höhö ja
 Vad åt du senast? En banan
 Är du polare med grannarna? Nej euw
 Har du varit på ett party? Jo minsann
 Har du varit utomlands? Ja för jag är helball
 Var är dina syskon just nu? Sixten i köket och Magnus påväg mot Djursholm
Vilken tid gick du upp imorse? 07.00
 Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov och drömde om dig
 Vad är det första du gör på morgonen? Vänder mig om och somnar om
Vad ska du göra efter det här? Äta maaaat!

Mihihi.

Det har blivit svinkallt, sitter med typ skitmycket kläder nu men fryser ändå. Jag brukar sova med värsta ullstrumporna så jag inte fryser ihjäl. Jag har precis tittat på One tree hill och ätit en macka som jag köpte på Seven eleven efter skolan. Orkade inte göra något eget :P Min hud är jättelen nu för Magnus har köpt massor med produkter till ansiktet och vi har typ haft en "ansiktsbehandling" hihi.

Bloggen ser förjävlig ut just nu men får väll göra något åt det senare.

Idag sprang jag omprov på gympan och fyfan vad jag dog. Fick något med 18 så det blir G för mig men nästa år ska jag ge gärnet ;) Fick G+ på mitt spanska prov och fan vad besviken jag blev. Jag fick minst G på mitt matteprov också och det var ju verkligen helt fantastiskt att jag inte fick IG :O Just nu väntar jag på att maten ska bli klar för är jättehungrig. Sedan ska jag kila iväg till träningen. Har inget mer "intressant" att skriva nu så vi får väll se om jag loggar in ikväll.

Och kom ihåg! Alla ser på tv-programmet förutom Märta för hon har migränsmärta!

PUSS


My day

Idag vaknade jag och kom precis till SO'n och där var det tråkigt. Sen har jag haft NO men vi hade vikarie så jag och Karin satt vi datorerna istället. Efter det hade vi origentering på gympan och vi var i Pampas och sprang runt men tillslut sammarbetade vi med några i min klass så vi blev klara lite snabbare men imorgon ska vi dit och ta en till kontroll. Direkt efter idrotten gick jag och Karin till kiosken och käkade kebab med typ Carl, Neby och Cassi och Bea åt pommes och Nemo tittade på, hahahaha.
Jag hann aldrig byta kläder så jag satt i mina gympakläder och skrev SV prov som gick ovanligt bra. Hoppas jag får MVG :D
Vi hade engelska i slutet och det var chill alla dampade typ men jag hann med jättemycket uppgifter och vi hade typ "betygssnack" och hon sa att jag låg på en klar VG nivå och hon var imponerad över mig. Höhö men jag vill ju liksom ha MVG så ska läsa lite mer böcker och sånt på engelska :) Det var väll allt för mig idag, när jag väll får min Mac och min digital kamera lovar jag att lägga upp skitmånga och roliga bilder. Om jag nu får det. Men jag sparar till dom iallafall.
PUSS

Plugg

Åååhåh, har pluggat i över två timmar nu. Bara med NO liksom. Är ändå inte klar, det är väll lite jobbigt. Måste göra en SO stencil sen och det är ännu jobbigare. "Det här suger" så säger pingvinerna i Madagaskar och den filmen är ju såå jäkla bäst! Iallafall "det här suger" är så jag känner det just nu!


RSS 2.0