Design och bloggen

Hejhej, min storebror håller på att fixa med min design som alla kanske märker att det är lite dampigt just nu. Får väll se när allt blir klart, man vet ju aldrig med Magnus liksom. Men ändå snällt att han hjälper mig. Han tycker typ att jag ska bli en seriös bloggare med mer bilder och sånt :) Då måste man ha en bra design också :D Iallafall så har jag ju ingen digital kamera så vad ska jag liksom ta bilder med? Och om jag nu får en digital kamera så vet jag inte vart jag ska ladda upp bilderna eftersom den här datan jag änvänder mest suger. Så jag önskar mig en dator med :D Typ en Mac eller något liknande. Jag pratade med pappa om det igår när vi var ute och gick och han ba men Linnea du måste jobba. Liksom som om jag inte har ett jobb? Tränar ju fakiskt knattar, höhö. Jag pratade iallafall om att alla fick moppar och sånt så vi får väll se om jag får en Mac iallafall (A) Pappa är ju trottsallt jättesnäll. Och nej Magnus om du läser det här får du inte börja dampa på pappa för då kommer jag aldrig få en!

29 september

Idag har det var chill i skolan. Vi hade ingen syslöjd för typ första gången på tre år, så jag Karin, Jossan och Kalina åkte in till stan och där köpte jag en grå tröja på Gina tricot och på Åhlens city köpte jag en ansiktsmask, hårinpackning och en sån där spray som skyddar håret när man plattar och gör det rakt. Sedan åt vi i Kungshallen och jag och Jossan åt tacos, Karin kebab och Kalina någon kyckling grej. Efter så åkte vi tillbaka till skolan och där var det skitchill, slutade typ vid tre fast skulle slutat fyra.

Nyss var jag Magnus och Sixten utanför fönstret höhö. Dom håller ju på att bygga balkonger så det är massor med ställningar där. Det bullrar typ sjukt mycket så ska flytta in till Sixtens rum för hela veckan eller hur det nu blir. Ska plugga lite på spanska, so och svenska ikväll. Det var väll allt för idag ;)


JOHAN <3

Gaaah, Johan är så jääkla bra. Hejar på honom till slutet asså!


Johans veriasion



Riktiga veriasionen, Oasis - Dont look back in anger

Helgen

Hej hej har vart borta under hela helgen känns det som, har iallafall inte haft tid att skriva men jag kan berätta lite om vad jag gjort.

Fredag - I fredags åkte jag till mamma med Magnus och Helena. Där åt vi middag och spelade lite kort och sånt. Mamma har typ fått reda på att hon är laktosintolerant och mormor är det också. Nu kommer jag säkert också bli det för det. Typsikt jag vill ju kunna äta allas pannkakor, haha. Sedan åkte jag hem och träffade Carol,Tove,Linn och Cassi och sen Karin, Minna och Hanna. Det blev typ värsta röda vita rosen haha. Sen drog vi hem till Carol och muppade lite :) Och jag sov hos Carol.

Lördag - I lördags så vaknade jag hos Carol och sedan gick jag hem duschade och fixade mig lite och åkte in till stan för att träffa Anna och Madde som bor lite längre ner i Sverige. Dom shoppade och jag var helt död typ. Fattar inte att dom orkar shoppa så mycket. Jaja iallafall så åkte vi hem till mig sen och vi träffade Kalina och åkte till EF reunion partyt. Där träffade vi några från Malta. Det var typ världens tråkigaste "fest" typ wb elverket så jag och Kalina drog efter ett tag hem till Carol och där var Kattis och vi hade det väll lite roligt. Eller dom hade haha. Sen gick Kalina hem och jag sov där.

Söndag - Vi vaknade och muppade framför tvn och det var jätteskönt. Vi tittade lite på idol repriserna och jag älskar fan Johan. Alla kommer älska honom men jag älskade han först! (A) Sen gick jag hem och pluggade spanska eftersom vi har spanska prov och sen har jag spelat lite tv-spel och sen kom pappa hem från Barcelona och jag fick en Tommy Hilfiger parfym. Nu sitter jag här och är jättekissnödig som vanligt så ska väll gå och kissa.

Det var min trevliga helg, hoppas alla har haft en bra helg dom med.
PUSS!

Väntar...

Just nu väntar jag på att jag kan gå till min kära träning. Fotboll har jag typ inte spelat på ca två veckor nu så det ska bli as kul! Får typ ryckningar lite då och då för att jag inte rört på mig. Hahahah cp!
Just nu har jag iallafall megadamp på en person och sen har jag ännu större damp på en annan person. Verkligen palla?!
Palla lägga sig i mitt liv och det mesta jag gör. Det gäller dem båda. Skitjobbiga. Och nej dem har verkligen inga relationer till varandra så om ni tror att det är ni och er vän så taaaa det lungt för det är det inte. Jajaja fuck off på dem iallafall... Längtar tills pappa kommer hem från Barcelona :(

OOOMG

HEEEEJ! Nyss har jag prooovat massvis med kläder. Gissa varför? Jo för att jag har typ fått 30 st tröjor av Magnus flickvän Helena. Såå jäääklaa snällt! Är superglad och nu är min garderob fullproppad! Behöver aldrig shoppa mer känns det som :D

Åhåhå

Det känns inte riktigt bra med en grej. Men vissa har det ju värre men liksom ändå... Usch inte kul :(

Skooolaan!

Jag kommer få hålla en hel engelska lektion om jag vill. Men vet inte om jag vågar :| Vad tycker ni? Man kanske liksom får bättre betyg av det? Vi får väll se.

Jag vet att jag kommer få VG i religon på terminsbetyget så det är ju bra men gympan går inte speciellt bra! Har vart sjuk ungefär 4 lektioner nu kanske. Först benhinneinflamation och nu förkylning. Inte speciellt roligt...

Höhö här är iallafall vad jag tänker satsa på:
Svenska - MVG
Engelska - MVG
Spanska - MVG (men vi får se om jag har turen med mig)
Teknik - VG
Gympa - VG
SO - VG och MVG
NO -VG och MVG
Syslöjd - VG
Matte - VG (vi får se hur det går med det)
Bild - VG

Inte direkt intressant men nu har jag iallafall mina mål nedskrivna för mig själv ;)

Jag borde...

Jag borde sluta svära
Jag borde bli frisk snart
Jag borde sluta äta så mycket onyttigt
Jag borde dricka mer vatten
Jag borde fortsätta ta skolan seriöst
Jag borde sluta med Playahead
Jag borde bli brunare
Jag borde träffa mina gamla vänner mer

En fin liten borde lista, borde är då ett litet märkligt ord! Haha jag är skum hihih :)


Just cant get enough

Den här låten är såå jääffllaaaa braaaaa!


ATB - Feel alive

107,5

Radiokanalen 107,5 är verkligen den bästa kanalen! Liksom dans musik non stop! I like it veeery much, det är mycket mycket trevligt

Hehehe

Just nu sitter jag och väntar tills klockan ska bli åtta för då ska jag gå... Brukar aaaldrig logga in på datan på morgonen men idag var jag snabb och inte speciellt trött. Jag vaknade och ba shit vad gott det ska bli med frukost. Men såklart ska det inte finnas någon bregott när man väl vill äta frukost så är lite sur på det och min mage gör ont :( Åt inte ens någon middag igår.

 Idag får man väll hoppas att det blir en vanlig tråkig skoldag och att inga går runt och viskar om mig... Eller något liknande hehehehe. Varför är det alltid jag som får uppmärkshamheten när det händer något och varför ingen annan som min goda vän Karin? Hon klarar sig då alltid undan och är för det mesta i bakrunden. Vissa föds med otur, vissa är kanske jag?

Ska kanske köpa en bulle eller något sånt på Pressbyrån (fast det finns myror i) för vår snälla Teknik lärare säger att vi får äta sånt på lektionerna! Yeaaah :)


Jaja ni andra får ha en bra dag, inte för att någon läser detta just nu men ändå.
PS Jag saknar Madde skit mycket, nästnästa helg kommer jag okej? Om inte du är i Tyskland eller var du nu skulle, fattar inte hur du vågar? :O

PUSS

Tv-reklam

Alla dessa jävla nya sjung programmen som visas på reklam heeela tiden går mig verkligen på nerverna! Liksom vem gillar Singing bee och det där nya Musikmaskinen. Det är så sjukt tråkigt att man somnar när man ser på det. Varför måste dom liksom göra nya "sjung" program hela tiden och inte bara nöja sig med ett som dom kan ha på reklam lite då och då. Svensk tv alltså, förstår mig verkligen inte på den skiten...

Besviken

Jag är fett besviken på att jag inte sprang coopertestet idag. Jävla skit förkylning! Det låter ju as mesigt ba "Jag kan inte springa för jag har en förkylning". Men det gjorde satont i halsen. Jaja ska springa omprov någon gång med Carol ;) Hoppas det går bra och att jag är frisk och kry (haha kry) så jag kan göra mitt bästa.

HUR?!?!

Hur kan alla se såå jäääkla bra ut? Liksom hur fan får alla det där perfekta håret som jag verkligen också skulle vilja ha och hur fan får alla råd med så sjukt mycket kläder? Och hur kan alla vara så sjukt smala? Jag försöker liksom inte äta så mycket men inte blir man smalare för det. VARFÖR ÄR DET JUST JAG SOM ÄR MUPPARNAS KUNG? Ser fan ut som jag vet inte vad. HUUUUR? Jag vill också ha fint hår! Jag kanske är född till att ha "otur". GUD OM DU FINNS, SVARA MIG VARFÖÖR? Hahahhahaha stööööööört assååå!

One tree hill

One tree hill är så jääääävla bra! ÄLSKAR DEEEEEEET! Det är ju typ bästa tv serien efter The oc, alltså SKIT BRAAA!


En sked kanel

Haha herregud, Magnus sa att jag skulle få 1000 kronor om jag åt en matsked kanel, och här är resultatet:



Grattis i efterskott

Igår fyllde då dom roliga år. För alla roliga fyller ju år den 15 september, både Karin och Flynn. Hahaha sen hände en kul grej, min svenska lärare fyllde även år och hon kan man verkligen säga att hon är inte den roligaste så då sprack Karins roliga dag dröm. Iallafall ett stort Grattis till Karin och min kusin Flynn!

Karin



Flynn





"Älskade" läraren Soffe!

Damp dag!

Vilken jävla cp dag det har varit! Nu kommer man säkert bli nedskickad till friends för det där om en tjej, hoppas att hon inte snokar runt och läser den här bloggen men du vet inte hur jävla mycket jag HATAR DIG! Alla hatar dig och ditt jävla töntcrew okej? Jag har iallafall fått en hel del gjort inom skolarbetet även denna cp dag och det känner jag mig nöjd med. Sen hände det fan en grej angående Karin och den var verkligen sjukt skum. Både bra och helt pinsamt konstigt läge för dom som nu gjorde/sa det, om det var dom. Vår skola är verkligen hel B! Eller tillochmed C, har typ haft massor med håltimmar idag för alla lärare är fösvunna och receptionisten så vi har suttit och väntat aslänge på lärare i onödan. Sen iallafall har jag haft knatteträning och det gick ju bra och har pluggat lite inför SO provet imorgon.

Saknar dig...

Saknar dig Anna Larsson. Ska bli jätteroligt att träffa dig igen! :)


Älskar dig bebis <3


Mouli

Jag hatar alla moulibögar där ute, speciellt han i min skola som har samma mouli 24/7. För nej det är inte ett stil och klass märke eftersom alla har sådana. Så ge upp med att bara köpa det märket och satsa på lite annat. Men samtidigt älskar jag Lindas mouli (A) Den är skitfin och mysig och go som man säger i Göteborg. Ja jag vet jag är lite speciell men sånt kan inte jag rå för. Det är mina föräldrars fel! Hihi PUSS (Ja jag vet att jag har en svart mouli tröja i förra inlägget, men det är Jossans och den är faktiskt nice den med). Hehehe (A)


Bilder från klassresan

Här kommer lite bilder från klassresan. Ganska sent men det är ju alltid kul med lite bilder, ellerhur?


Fula som stryk! Men sånt får man bjuda på ibland :)

Grattis Sixten <3

Alla som läser denna blogg och inte känner mig så tror ni säkert att Sixten är ett djur. Men nej han är min coola lillebror ;)
Idag fyller han 6 år och vi har haft kalas för honom här hemma. Han har fått sjukt niciga saker. Jag är avundsjuk på han! :O Haha liksom ett PSP hur många får det när man fyller 6 liksom? :P Han är iallafall bäst och jag älskar han sjukt mycket!



JAGAD!

Ja nu ikväll så bestämde sig Kalina och jag för att gå ut. Det visade sig att Cassandra, Linn och Tove också var ute så vi hookade upp med dom. Vi gick runt lite och allt var frid och fröjd tills vi kom ner till Rålis! Där upptäcker vi att en bil börjar köra efter oss och vi börjar springa lite för skojs skull. Bilen börjar då köra snabbare och då börjar vi bli skitskraja och kutar. Jag skriker hoppa över boulstaketet för där kan dom inte köra på oss. Men det var typ ingen som hörde det. Då kör bilen förbi mig och jag ser att det är en polisbil. Då skriker jag tur det är en polisbil. Haha då blir jag fett lättad också. Men ingen annan hör det så dom fortsätter springa och tillslut sätter polisen på sirenerna och då stannar alla. Tre poliser kliver ut och vi börjar typ asgarva för att vi hade sprungit för en polisbil. Dom ba såg ni inte att det var en polisbil, man ba nej det var ju sjukt mörkt liksom. Dom trodde även att vi var värsta gangster gänget som hade gjort något men sen när dom såg våra chockade miner så lät dom typ oss gå. Haha det var fan en nära döden upplevelse och alla trodde att Linn hade blivit påkörd på riktigt för det var typ hon som blev jagad. Haha en riktig adrenalinkick asså!
Sedan blev vi jagade av en lärare som heter Ove. Det var också skitläskigt men det är en annan historia på denna korta kväll.
PUSS

Rastlöst inlägg

Shulululu allesammans. Just nu är jag sjukt rastlös så skriver lite om vad jag gjort idag(A) HIHIHI!! Jag vaknade iallafall till vakna med The voice och gjorde mig iordning och plattade håret sjukt länge! Sen när jag kom till skolan så frågade skitmånga om jag hade klippt mig. Men nehe liksom får man inte platta håret och vara ifred liksom? Iallafall så gick lektionerna förbi ganska snabbt och det var dags för skolfoto. Jag antar att jag såg helt sjukt ful ut på mitt enskilda foto eftersom hon inte kunde sluta säga åt mig hur jag skulle sitta. Så tillslut när hon var klar så fejksmilade jag ett trött smile. Efter skolan åkte jag Charita och Karin in till stan men lilla Charita drog iväg och själv lämnade hon mig och Karin så vi gick runt lite och sen skulle jag träffa mamma så jag gjorde det. Vi köpte en present till min kusin Flynn som fyller år den 15 september exakt som Karin ;) "Dom roliga fyller år den dagen", citat av Karin. Vi fikade också och pratade lite om sånt som hänt och man fick ju reda på en hel del! :O Sedan åkte jag hem och pluggade i två timmar inför No och So proven så nu jävlar MVG here I come. Vi får se vad jag hittar på ikväll och det här var ett sjukt långt inlägg, men alla får ha det så bra och tänk på att det är fredag så ta det lungt där ute och på att jag är så tuff!
PUSS!

Idag har jag...

 Vart i skolan som vanligt. Jag var inte med på idrotten eftersom mitt ben fortfarande gör ont så jag och Kalina stog och sköt lite la cross (hur det nu stavas) och vi var ju verkligen helt suveräna på det! Sedan har lektionerna rullat på och jag fick 67,5 / 70 på spanska läxförhöret så är sjukt nöjd över mig själv! Vi hade även spexfoto idag. Våran klass är så klart tråkigast och alla andra hade klätt ut sig mycket bättre. Men någon måste ju vara sämst som Kalina sa det.
Vissa i klassen har färgat håret väldigt konstigt och då menar jag VÄLDIGT! Lila och typ grönt fast det skulle vara svart och en annan har rosa fast det skulle vara chokladbrunt. Jag ville bara gå hem och gråta när jag såg det.
En rolig grej för er som läser min blogg är att jag nu kan ladda in bilder på den andra datorn! Så det blir antagligen mer bilder i min blogg nu! Ska nog iväg och titta lite på fotbollsträningen nu.Ha det så bra.
PUSS

Iiiits truuue!

Låten ger mig rysningar, den är så jääävla bra!


Axwell - Its true

Ingen träning

Ingen träning, matcher eller gympa för mig på hela veckan pga av mitt ben. Tyvärr. Har verkligen lust att spela fotboll just nu.
Hoppas mitt ben blir bättre snart så man kan börja worka igen. Måste verkligen gå ner i vikt! Ser ut som en nykläckt unge som Hilla säkert skulle säga det. Hahahaha. Nu blev jag skitsugen på kakor men får väll stå över (A)
PUSS

Jag<3England

Jag dör för England! England är my hometown liksom. Mmmm blir glad bara jag tänker på det :D Liksom lätt att man ska till OS där om fyra år :)


England


Storbrittanien



Maaatch!

Hej hej, idag förlorade vi bara med 3-0 plus att vi var en man mindre så det var riktigt kul, jag var målis eftersom jag är skadad, tyvärr. Hur fan stavas tyvärr? Aja whatever! Blev riktigt stolt iallafall. Det tråkiga är att alla är verkligen skadade och det ger inte så posetiva effekter om man säger så. Haha iallafall på vägen hem så hade Saba och jag en diskussion om kineser:
Jag: Asså kineser går i skolan från typ 06.00-17.00
Saba: Ooomg det är helt sjukt! Dom borde ju vara aströtta efter skolan och gå och lägga sig på en gång.
Jag: Jaa, hur fan har dom tid att föröka sig? Dom är ju as många!
Saba: Dom måste köra hårt i skolan.
Jag och Saba: Hahahahaha


Hahaha fett mobbat samtal men roligt :)
Tyvärr kan jag fortfarande inte lägga in satbilder eftersom båda datorerna vägrar funka bra. Inte såå niice! Tog iallafall ganska många bilder idag :) Jaja ha en bra natt, PUSS

Sjuk?

Det känns som jag börjar bli sjuk. Har ont i huvudet, mår illa och känner mig allmänt trött. Vill inte bli sjuk just nu eftersom allt flyter på rätt så bra i skolan nu. Har benhinneinflamation också och det gör inte allt bättre precis. Har tränat sjukt mycket den här veckan, nästan alla dagar, not so nice. Så jag kanske bara behöver vila :) Nu hade jag tänkt att bada iallafall. PUSS

Daft punk <3

Daft punk gör mig sjukt glad, älskar dom! <3 Denna låten är nog en av dom bästa, såå härlig alltså man vill bara hoppa in och leva i låten. Haha it's craaaazyyy maan yeahh!
I <3 Daft punk





Daft punk - Digital love

...

Fyfan vad du gör mig ledsen. Man ger dig så jävla mycket men får aldrig något tillbaka. Pallar inte med dig längre snart, jag älskar dig men jag vet inte vad jag ska göra. Det finns verkligen inga ord för sådana som dig helt enkelt, tyvärr!

RSS 2.0