Anyone else but you

Idag så hade vi vår första temadag och vi tittade på filmen Juno och diskuterade bara. Jag slutade vid två och åkte hem till Tove där vi tittade på någon skum film som ändå var lite rolig. Jag åt där och sen så åkte jag hem och trodde att träningen började halv åtta men när jag kom till planen hade den redan börjat för en timme sedan så jag och de som var där gick upp till klubbhuset och pratade lite. Sen kom Saba och Linda och vi satt och pratade längre än dom andra. Mjaousigt att träffa dom igen hihi. Ja nu sitter jag här nyduschad och väntar på att mitt hår ska torka innan jag går och lägger mig. Vill fasen inte se ut som en loser imorgon får då ska vår skola till en annan skola och träna dans inför balen i stadshuset på trosdag. Shiiitta britta jag dör kommer säkert göra bort mig eller så kommer det bli bråk mellan våra skolor.

För att sammanfatta denna dag har den varit väldigt problemfri men ändå inte.


Anyone else but you - Michael Cera och Ellen Page


Linnea listar

Tjabba tjena! Igår hade jag fullt upp med att äta hemma hos mamma med Magnus och Helena så det blev inget bloggande för mig. Jag har dock lovat att göra en dissar och hissar lista till Kalle och Jossi för igår fick jag verkligen damp på vissa grejor!

Dissarlistan:
1. Folk som har tjocktröjor med luvor men ändå en pikétröja som sticker upp. Sååå jävla fult märker dem inte det själva eller?
2. Jobbiga människor som säger skitskumma saker de inte menar bara för att de tror det är ballt att säga så
3. Folk som inte lyssnar från första början utan frågar 10 gånger men lyssnar fortfarande inte
4. Killar som inte bryr sig om sin hy, utseende mm. Man är inte mer kvinnlig för man bryr sig om utseendet men killar fattar inte det. Liksom vilka har flickvänner? Jo de snygga killarna. That´s it.
5. Människor som ifrågasätter grejor som är helt självklara att dem är på ett sätt
6. Lärare som gör allt för att trycka ner ens självförtroende och bara är allmänt pyskiskt störda



Hissarlistan:
1. Vissa killar som faktiskt beter sig som människor och inte djur
2. Roligt folk som bjuder på sig själva
3. Att lovet närmar sig och jag ska till Skottland med mamma
4. Nice musik som man blir glad av
5. Solskens dagar som denna


Dagens

Tjolahopp nu sitter jag i skolan och har ledigt från en lektion. Därför tänkte jag slänga in en dagens som jag aldrig haft förut i min blogg tihihi.

Dagens humör: Trött som faaaen men glad
Dagens mående: Det är väll helt okej
Dagens borde: Inte somna på någon lektion
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens smink: Concealer, solpuder, kajal, mascara
Dagens klädsel: Jeans, en snajsig t-shirt och en kofta
Dagens planer: Åka in till stan och kolla solglajjor och sedan äta middag hos mamsen
Dagens materiella vill ha: Ett par tuffa solglajjor
Dagens längtan: Efter någon mysig person
Dagens fundering: Varför vill man ha det man inte kan få?
Dagens beroende: Jonas brothers
Dagens tråkigaste: Att min lektion kan börja när som helst
Dagens roligaste: En viss blogg
Dagens person: Karin än så länge

Helgen

Kan ju  ta och skriva lite om vad jag gjort i helgen.

I fredags så hände inte mycket. Jag, Karin och några mer gick tidigare från lektionen och då var klockan kanske halv 11. Seriöst palla att  halva klassen sitter kvar, mobbat. Jaja, Cookie och jag gick hem till mig och käkade lasagne och möblerade om mitt rum. Sen åkte vi in till stan och jag köpte ett par chinos som jag verkligen älskar! De är sååå skööna. Jag köpte även en klänning typ utan axelband och den var riktigt fin, och det tyckte ju Minna också hihi. Man skulle få ett presentkort på hunra kronor om man köpte över 400 kronor. Jag hade fyra kronor kvar för att uppnå det så jag frågade om jag bara kunde ge henne det. Men hon var fett sur och ba NÄÄÄ! Så då gick jag ner och hämtade en sminksvamp för 9 spänn och så kom jag tillbaka. Haha gissa om hon blev sur? Jävla bitch asså. Sen så var jag bara hemma hos Karin och vi käkade donken och spelade fiskspel. Jag sov i hennes nya säng också tihii.

I lördags så vaknade jag ju hos Karin och sen gick vi över till mig och sen kom Minna och Karin färgade hennes hår och det blev finemang. Vi gjorde väll inget speciellt utan vi tittade på OC och bara chillade. Lite lamish men vad ska man göra när man redan gjort allt? Haha Karin säger att jag gjort och haft allt och det stämmer faktiskt! Liksom vilka har haft en kortväxt, en blind och en döv kompis om jag får fråga? Hahaha ingen typ förutom jag. Och jag har ju verkligen typ spelat sjukt många konstiga sporter. Liksom från allt mellan bugg och amerikansk fotboll. Lite lööstigt om man tänker så! Jaja vi somnade iallafall rätt tidigt för Minna var halvt död hela kvällen kändes det som haha. Och Karin låg i mongosängen. JAAAG DÖÖÖR HAHAHAHAHA!

Idag så har jag passat Sixten och vi var i parken. Mina vita skor blev helt fläckiga av lera men det andra var väll nice ändå. Är verkligen sjukt trött nu men funderar på om jag ska skriva min engelskalogg eller inte.

And I dont wanna cause a scene

Förut hade jag ingenting att oroa mig för här i livet. Igår ändrades det och det är fan som att titta tillbaka på mina tidigare dagar i livet. Jag visste inte förens nu att mitt liv verkligen var skitbra och gaah nu känns bara saker jobbiga! Har en klump i magen liksom när jag igentligen inte borde tänka på det! Åh jag är för stööörd! :@

Och jag stör mig verkligen på en viss person! Fyyyyyfan att man aldrig kan få en lugn stund och jag mår nästan dåligt när jag är nära den. Åh jobbigt :/

Sen är det ju lite andra tossigheter som ligger bakom mitt humör. I dont know what to do...

Jaja här får ni en liten låt som livar upp i dessa jobbiga stunder.

Jonas brothers - Can't have you

Video från igår

Video från igår och ja den är sne.


Peekaboo peekaboo

Tjolahopp! Idag har det varit en riktig snajsig dag förutom att Kalina och Josefin har varit en böld i mitt arsle hela dagen (Cassandras sätt att uttrycka saker på). På gympan hoppade vi höjdhopp igen och jag klarade att saxa 1.20 m faktiskt! Sen så var vi inne i gymmet och det var skitkul för det finns en springgrej och det blev någon slags lek att man skulle försöka klara att åka ner på den i skithög fart haha. De som testade ramlade ju och det gjorde jag med. Filmade lite så ni kanske får se en film imorgon om jag kommer ihåg att ladda upp den på Cookies dator. De andra lektionerna var faktiskt inte så jobbiga men jag var typ fett distraherad av allt idag så gick inte att jobba så bra. På lunchen käkade vi kebab på toaletten haha bäästa stället att vara på!

Efter skolan så stannade typ hela klassen och började jobba på sina teknikarbeten och det var riktigt mysigt tycker jag. Lite USA aktigt att stanna kvar efter skolan liksom hihi. Några i 9A var också där och de förde ju mest oväsen om man säger så haha. Våran grupp stannade iallafall där i två timmar och vi gjorde typ skitmycket fast det inte ser ut som det.

När jag kom hem pluggade jag lite SO och sen somnade jag på sängen och sov typ i en halvtimma. Kan inte slappna av riktigt ordentligt när man sover mitt på dagen eftersom jag vet att jag inte kan sova på kvällen. Om ca en halvtimma ska jag pallra mig iväg och träffa Nemo och vi ska till fotbollen. Det är sviiinkallt ute så kommer säkert få amputera något ben pga köld.
PUSS

UNDERBART!


Mariah Carey - Without you

Fixalista

Skriver en liten lista på saker jag ska fixa/köpa denna vecka.

  • Jag ska köpa ett par chinos
  • Karin ska sy in mina jeans
  • Jag ska sätta ihop en outfit till Stadshusbalen
  • Jag ska möjligen köpa lite saker till Stadshusbalen
  • Jag ska göra alla mina läxor bra och plugga
  • Jag ska lägga undan pengar till mitt och Cassis biobesök som aldrig blir av
Det var väll veckans mål antar jag haha. Seriöst borde sätta upp veckans mål varje vecka! YÄÄY ;)

25 mars och kallt

Shuuululu! Idag så hade vi NP i engelska, det gick bra och jag tror jag får VG. Sen hade vi gympa och vi hade höjhopp. Inte min starkaste gren men jag klarade iallafall 1.15 m. Höhö behöver nog göra en fettsugning i rumpan om jag ska kunna hoppa högre. På svenskan redovisade jag och min röst var verkligen helt fuckad även fast jag inte var nervös. Jag trodde typ på ett G+ men jag fick ett VG+/MVG- så det var ju inte så pjåkigt. Vi spelade också RAPPAKAAALJAAA!

Efter skolan träffade jag Tove och vi åkte in till stan och hon köpte lite grejor. Sen så hittade jag ett bodybutter med hallon doft och den luktade verkligen sjuukt gott så jag köpte den. Bodybutter frånBody shop for life asså<3 Jag hade det iallafall trevligt och det var kul att träffa henne. ;)

Ikväll är det meningen att jag ska plugga till SO-provet men jag har ingen ork och jag fattar inte hur jag ska plugga för det är inte direkt fakta man ska lära sig in. Men men det löser väll sig. Behöver ha minst ett VG på detta prov för att kunna få MVG i slutbetyg i något av SO ämnena. Jag tror det var något sånt vi sa iallafall höhö.

Idag har jag käkat våfflor, det var gott. MHHHMM!

Seriöst fatta att det är 25 mars och fortfarande snö! Fryser fan ihjäl när jag är ute och måste ha värsta mycket saker på mig så jag ser ut som en kille...


ILÄÄÄÄÄ!

Idag så vaknade jag ganska tidigt som vanligt och jag hann spela lite Guitar hero med Sixten innan jag gick. I skolan var det fullt ös och sexorna är helt cpjobbiga! Fick migrän och det är INTE ofta jag får det. Men lektionerna gick sjuukt fort och jag slutade typ vid halv tre. Sen gick jag hem och pluggade SO. Yeeeay jag glömde faktiskt inte böckerna.

Här hemma fick jag reda på mysteriet av min försvunna klasskompis från just en person som man minst anar vara inblandad i detta! Hoehoehoe säger jag bara hahaha!

Ikväll blir det ingen träning för det är snö på planen. Jag som var taggad asså jaja. Imorgon är det iallafall gympa och det är så jävla bäääst! Vi har ju typ NP i engelska första lektionen också men det ordnar väll sig alltid.
PUSS

Fuuuck!

Idag sjöng jag min låt i musiken och jag var så jävla nervös att det blev sjuukt falskt. Men läraren verkade ju nöjd iallafall. Sen typ så har det ju gått både nerför och uppåt idag. Lite betygsaker har verkligen gått neråt och jävla helvete att jag glömde SO böckerna i skolan! Skulle ju pluggat som bara den idag.

Efter skolan åkte jag till mamma och på bussen dit var det drama och då sjönk livet ännu mer asså fuuuck! Hemma hos mamma gick humöret upp igen för jag fick bestämma mat haha. Sen åkte vi taxi för hon skulle till en speciell och så släppte dom av mig hos my plaace.

Har gjort spanskan tills på torsdag också så det känns väll nice. Men jag glömmer alltid böcker i skolan asså vad fan har hänt med mig?! Har typ skitmycket prov framöver och det är verkligen nu som slutspurten är men jag orkar fasen inte eller jag glömmer liksom bort allt! :S

Fuck it asså! :/

...

Jag pallar fan inte kämpa längre.

Tha weekend

Igår skrev jag inget. Är typ inte så mycket för bloggar längre. Men kan ändå berätta lite vad som ahr hänt i helgen och vad som kommer hända.

Fredag: Vi slutade tidigt och skoldagen var trevlig. Karin och jag åkte in till stan och åt våra älskade kycklingcurry mackor på Sandys och hade det väldigt trevligt när vi tittade på kläder. Jag ska köpa ett par chinos när jag får mina pengar. Det är liksom nice att ha i sommar om man tröttnat på shorts. Sen åkte vi hem och käkade Mcdonalds mat och gjorde något helt amazing! Vi satte oss och klippte ut massor med bilder och klistrade upp på karotnger och det blev verkligen såååå nice! Ska sätta upp min på väggen när mitt rum är iordningsfixat.

Lördag: Idag vaknade jag av att Sigge kom in i mitt rum och vi kollade på en liten kort film och spelade Guitar hero. Sen åkte pappa och jag och tittade på färg till mitt rum och sen till Ikea för att kolla lite möbler. Senare så kom Minna till mig kooort och sen kom Karin och vi åkte in till Kista och var där väldigt länge och tittade på kläder och åt. Nu ska jag typ vara på datorn en kortis och sen gå och läsa helvetesböckerna!

Söndag: Imorgon ska jag gå och titta på när Mange marscherar och sen träffa Cassandra och hitta på något mysigt. Skulle igentligen också träffa mamma men det får bli på måndag istället.

Schweeet!

Idag började vi åtta men vi hade ingen gympa. Alla blev besvikna för att vi inte fick ha gympa istället för att bli arga på att vi kunde sova längre. Lite udda sådär. Men vi fick sitta i mysrummet som inte öppnats offentligt än och där satt jag Linda, Elsa, Josefin, Kalina och lilla Karin. Det var väldigt mysigt (eftersom det heter mysrummet) och Elsa förhörde mig lite på spanskan som jag tooootalt hade missat. Fast det läxförhöret gick faktiskt bra och jag känner att jag är fett bäst på spanska hihi. Samia berättade sköönaste invandrarskämten idag och det klockrenaste med dom är att de är sanna! HAHA asså alla verkligen skratta som faaaen.

Ikväll så ska jag äntligen gå på min efterlängtade fotbollsträning och vaad härligt det kommer vara, det är ju vååår nu känns det som! Fotbollskänslorna kommer verkligen tillbaka nu när det börjar bli varmare och jag börjar fatta varför jag älskar sporten. Vi tränar ju liksom ute under vintrarna och det är svinkallt och blött men nu är det liksom ljust och solen lyser. Fyfan vad härligt!


Från när jag pappa och Sixten spelade fotboll i sommras. Cooozzyy!

Kärleken är oövervinnlig

I skolan hände inget minnesvärt. Efter skolan gick jag hem till Karin och vi lagade pannkisar på hennes special recept. Tiden gick verkligen sjukt fort och vips var den sju så jag traskade hemåt och nu sitter jag här. Sixtens "fiende"  är hemma hos oss och det förvånar mig eftersom de verkar ha värsta fighterna i skolan. Men det kanske var back in the days liksom hehe. KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT, PEEAACEE MAAN!

Idag var det vaaaarmt och jag njöt av varenda solstrimma jag kunde få på mig. Guuud vad härligt. Och imorgon på gympan ska vi köra Fångarna på fortet. SÅÅÅ BÄÄST!

Craaaaazybandiinoo!

Det går att besrkriva skoldagen i ett ända ord, bråk! Folk förvandlades från människor till djur asså. Shit vad skumt det har varit. :S Jag deltog iallafall inte i något hihi. Det blev ju brandövning mitt i allt också goood daamnish!

Ikväll så ska jag på utvecklingssamtal och det kommer ju gåå galet bra antar jag. Just nu är jag sjuukt hungig men vi kommer typ äta snart förhoppningsvis.

En skiiiiiitkul sak är att jag ska åka ner på sommarlovet med Minna till Grekland där Karin har en båt. HHEHEHEEHE BLIR HELT CRAAZYBANDIINOO!

Vår snart?

Nu sitter jag och lyssnar på Jonas brothers (YEEY ELSA) och läser bloggar. Skolan var som vanligt förutom att jag fick choklad av Samia som har fyllt år. Det blir alltid världens chokladkalas då haha. Efter skolan så stötte jag på Therese och vi pratade ett tag innan jag frös ihjäl och var tvungen att gå in.
Jag har verkligen börjat änvända vårkläder eller jag har min skinnjacka och mina nya converse nu förtiden. Hoppas att våren kommer snart men jag tyckte det luktade lite vår i luften idag. Älska våren asså bästa årstiden ever för då har man heeela sommarlovet att se fram emot <3.

Ikväll ska jag plugga lite och spela The Sims antar jag.

Juste inatt hade jag underbaraste drömmen asså guuud vad härlig den var. Blir nästan helt gråtfärdig när jag tänker på den<3 Om den bara kunde gå i uppfyllelse...

Hoppas alla har haft en trevlig dag och inte för jobbig hihi.
PUSS

Converse!

Jag har fått röda låga converse direkt importerade av min låtsasmamma Johanna! De var klatchiga men kanske lite stora. Inte så de glappade men dom såg lite stora ut fast det kanske var pga mina mjukisar som sitter åt runt vristen. Men ändå jag är glaaaaad! :D

Exakt som på bilden såg de ut! YEAAAY!


Helgresumé

Jag har ju inte skrivit på lääänge så tänkte berätta lite om helgen.

Fredag - Vi slutade efter nationella proven som by the way var sjuuuukt svåra var verkligen helt lost i vissa sammanhang. Jag åkte och åt hamburgare med Kalina på Hard rock café och hade lite trevliga samtal. Sedan skulle jag träffa Karin men hon var på Ikea så jag åkte hem och efter ett tag åkte jag till mamma och vi åt middag och hade det trevligt. Lite senare åkte jag hem och gick ut med Cassandra på lite roliga uppdrag och efter ett tag kom Karin ut också. Det blev lite kallt så vi gick och köpte chips, läsk och vispgrädde och gick hem till mig och drack varm choklad med vispgrädde och käkade chips osv.  VI hade ju ltie trevliga samtal hehe typ vid elva gick de hem och jag var heeelt slut så gick och la mig.

Lördag - Jag blev väckt av pappa vid halv åtta för vi skulle åka och hämta Sixten i småland. Jag älskar att åka bil långt för när man sitter där så är man typ avskild från resten av världen och man behöver inte tänka på nåågonting. Vi körde lite låttävlingar och allt var allmänt mysigt. Efter ca två timmar mötte vi Sixten och hans mormor vid en kiosk eller något ute i vildmarken för de hade kört halvvägs så vi slapp åka så långt. Vi åkte sen hem och käkade på Maaaaaax haaaamburgaaaareee *klappklappklapp*. Känner mig helt onyttig asså suck! När vi kom hem duschade jag och åkte in till stan där jag mötte upp Louise och vi gick lite i affärer och sen så träffade jag Minna och Christoffer och vi åkte hem till mig och tittade på film och sen kom Karin och jaaa det var en lam lördagskväll helt enkelt. Jag och Karin tittade på Mello och vi skrek så mycket så Sixten började gråta HAHAHAHAH! Men seriöst jäääävla skit för den där operatönten som vann! Minna och Christoffer gick typ vid halv elva och Karin and moi satt och pratade i en halvtimma innan hon också begav sig hemåt.

Söndag - Idag vaknade jag vid tio i åtta och var sjuukt pigg men jag tyckte det var för tidigt så försökte somna om. Efter två timmar vaknade jag igen och idag har jag så jääävla mycket att läsa. Engelska boken och svenska boken asså jag hänger fan inte med i svängarna tycker jag. Pappa och jag ska kanske gå och titta på lite färger till mitt rum för jag vill verkligen få det i ordningfixat nu!

Det var min helg det och den har varit rätt chillig i stora drag.

GRATTIS TILL CASSANDRA OCH SAMIA SOM FYLLER 16 ÅR IDAG!

Klockisbarn

Ibland är min lillebror ett underbarn! Han är verkligen skiiiitrolig och nu sitter han typ och räknar hans pengar med hans kompis Oliver. Han fick typ världens damp och skrek meeeeen kan någon räkna mina peengaar och välte ut alla högar de hade gjort. Och i morse så ringde han Oliver och när han hade lagt på lät han helt chockad och skrek shit det lät inte som Oliver. HAHAHAHA! Asså jaaag döööör så jävla rolig!

HAHAHAH! Nu sa pappa att han hade 1300 och Sixten ba OOOOOH YÄÄÄÄH!
Ingen kan fatta hur rolig han låter om man inte har hört honom.

Some pics! ;)

en dag du minns

Hahaha jag och bonden Kalina på Gotland


en konstig bild




en plats du saknar

Sandstranden på Gran Canaria


någon tjej du litar på




någon du älskar




någon som ger dig inspiration




någon du tycker om





någon du skulle offra livet för




något som får dig att gråta

Kyrkor



dig själv nyligen




dig själv som lyckligast

Sommarlov

Höhöhö orkade inte hålla på att fixa med alla "kategorierna" eftersom pappa tjatar på att vi ska gå nu men enjoy the pics!


Restaurang

Pappa ringde nyss och vi skulle visst inte äta hemma utan på restaurang.

Och imorgon är det freeeedaaag! YÄÄY


Aliiibabaaa

Idag var gympan bäääzt. Vi körde Ali-Baba och jag skrapade upp mig lite här och som alla gör men det är ju själva tjusningen i "spelet". Ingen stukade foten eller sprang i en vägg idag så det var väll tur det. Vi körde prickboll också och deet va näääjs! Blev feta svettig men hade inte sminkat mig än så det var nice att slippa tänka på att hålla sminket på plats.

Inga andra ämnen var särskilt intressanta, speciellt inte NO'n. Asså jag tycker det känns så simpelt i det vi håller på med så man tror att man inte har fattat sakerna rätt fast man kanske har gjort det. Vilket I-landsproblem...
På bilden gjorde jag klart min bild och den blev faktiskt rätt nice fast inte lika nice som alla andras. Men själv är jag nöjd och det är väll det som räknas.

Ikväll så åker Johanna till London så det blir jag och pappa hemma för han kom hem igår (VILKET RAVE DET SKULLE BLI OM JAG VAR HEMMA SJÄLV VAAA?). Jag vet inte om vi ska käka tacos eller lövbiff, pommes och bea (bearneissås). Jag kan fasen inte bestämma mig men det lutar nog och kött hållet för jag dör för bea asså yummiiiie!

Converse

Jag ska nog ta och köpa ett par röda converse. Höga eller låga vet jag inte än men röda är liksom tshaa och lite utmärkande!

Jag kommer ju få mitt klädkonto denna månad och jag kommer få 650 spänn på det varje månad. How good does not that sound? Jag kommer ju få min månadpeng också! YEEAY Im just a rich penthooouse bitch (det var tider det när den sången spelades).



Ggggod daamn!

Herre min gud vad vissa är snygga! Ta tjejerna i The hills asså man blir helt avundsjuka på dem! Tänk att ha deras kläder och hår och såånt. OMG who would rule the school then huh?

Jag vill verkligen köpa lite mer snygga kläder och sånt shit. Nu har jag typ "basplagg" och det känns så tråkigt. Asså jag verkligen gillar vissa folks klädstilar och vill verkligen ha en sådan själv. Mitt problem är att jag suuuger på matchningar! Jag kan fan inte matcha kläder alls och det är något man måste kunna för att se bra ut. Mitt utséende är det verkligen inget fel på vad jag känner, jag tycker nästan att jag har haft tur med det. Folk kan ju se helt fula ut pga deras utséende och det förstör ju allt. Nu gäller det bara att hitta min egna lilla stil och jag ska skita i vad andra tycker om saker (eller lite tips kan man ju ta) för folk som gör det tycker jag har snygga saker på sig och liksom det blir personligt.

Hohoho blir helt till mig i trasan när jag ser dom!!












Aloha

Heeej! Idag så var jag i skolan och det var skitsegt. Har inte kännt mig så uttråkad i skolan på flera veckor. När jag får "ectasy" av Josefin så känner jag mig piggare och börjar skrika på folk och då kändes det lite bättre eftersom jag fick det idag. Vi labbade klart våra prov på NO'n och å mitt kemi prov fick jag G-. Inte så konstigt eftersom jag hade en så jävla nästäppa så det blev stopp i huvudet på mig .Jag behövde inte komplitera med några extra uppgifter för att jag är så bra. Hehe jag kommer iallfall behålla mitt VG.

Efter skolan mötte jag upp min kära vän Tove och vi gick och solade solarium. Jag blev brun! :D I trappuppgången hände något pinsamt. Jag skulle kolla min bränna vid midjan och precis då kom någon in genom dörren! Hahaha höll på att dö men jag hoppas att de trodde jag fixade till skärpet eller något.

Nu ska jag spela Rollercoaster Tycoon 3 för jag fick upp cd saken!
PUSS


VG-barnet nr1

Idag har jag varit i skolan som man är tvungen att gå i jaa. Jag fick reda på att jag har fått VG i NP i SV. Fuck off and die nej men det blir ju verkligen inget MVG i svenska för mig eftersom hon har sagt "du kommer aldrig uppnå MVG i svenska". Jaha tack för den då, här försöker jag vara så bra som möjligt i ditt ämne men nää det fick jag ju inte vara. Pallar inte svenska så jävla jobbigt nu för tiden. På spanska provet fick jag VG. Så himla surt typ 3 poäng ifrån MVG!
Men som min livstanke här i livet är att aldrig får man vara riktigt glad, och den stämmer till 100!

Men själva rasterna var underhållande iallafall luncrasten där jag, Kalle och Jossi hittade på ett litet bus hehehe. Nä men serisöst det var skitroligt!

Efter skolan gick jag hem till Karin för hon är sjuk och där typ åt jag för jag var svinhungrig. Vi checkade lite TV och sen blev hon för jobbig så jag gick hem haha.

Nu tänkte jag ta och spela Rollercoaster Tycoon 3 men datahelvetet vägrar öppna där man lägger i cd'n! :@

Här har ni dagens låt som Elsa började sjunga på (alltid hon som börjar sjunga på saker haha).



Enrique Iglesias - Hero

En ny dag

Tjääänare! Idag så har vi bara haft praktiska ämnen för under de teoretiska ämnena skulle vi på en teater. Den handlade om två killar och en var mobbad och bög och den andra var tuff och bög. Den tuffa ville såklart inte vara bög. Ni kan väll lista ut resten för den är såååå typiskt skolteater och det är alltid någon som är mobbad och heter Henrik i sånna teatrar haha.

Efter teatern åkte vi tillbaka till skolan och så kom några killar och pratade om homosexualitet för oss. Det var väll lite heta diskussioner som vanligt. Det är verkligen vissa som sitter helt stentysta men när man säger något roligt så fnittrar dem till och återgår till att vara tysta. Jag förstår inte hur man orkar vara tyst hela tiden?! Man måste väll iallafall ha något att säga?

Ja vad mer kan man säga. En grej är att hela familjen har flytt! Nej men Magnus är i lumpen, Sixten nere hos sin mormor i Småland och pappa i LUULÄÄÄ (Luleå) på någon jobbgrej. Det är bara jag och Johanna kvar tills på onsdag då pappa kommer hem. Johanna är typ på pilates nu och om min familj inte skulle varit helt borta så skulle jag ätit för tio minuter sen! JAG ÄR HUNGRIG and I miss my brothers.


Me and my broes!
HAHAH JAG SER UT SOM EN GRAVID MAMMA!

I'm just living for the weekend

Helgen har verkligen gått såååå fort. Jag orkar inte gå till skolan imorgon åååh.

Det känns som jag kommer bli en tjock överviktig när som helst. Har fan inte tränat på några månader så nästa vecka ska jag börja med fotbollen och jag hoppas verkligen att jag inte blir förkyld igen.

Igår så åkte jag över till Louise och var lite med en som heter Klara och hennes brorsa och hennes brorsas kompis. Vi tittade på melodifestivalen och den där jävla låten "snälla snälla" kom vidare! :@ Sen kom det några skitjobbiga människor och jag hade det tråkigt så jag ringde Tove. Hon var med Dennis at home och Minna var också där så jag var med Minna hela kvällen och sov hos henne. Hehe det blir lite dampigt att  typ vara med en ena dagen och den andra andra dagen eftersom de är syskon haha. Men man vänjer väll sig antar jag.

Jag åkte hem för kanske två timmar sen av mysiga skäl hehe ;) Nämen jag kanske ska träffa mamma idag, vi får se eftersom hon också har det lite mysigt.
PUSS


Hard-FI - Living for the weekend

Ride like the wind

Idag vaknade jag runt halv elva. Tittade på One tree hill tills DVD'n la av. Sen spelade jag lite The sims och gick med Magnus och Helena och tittade på lite kläder i Draken som ligger bredvid. Jag hittade ingenting speciellt plus att ingen verkade ha pengar.

Snart ska jag iväg till Louise och hitta på något skojsigt.

...

Idag så åkte jag och Karin till söder efter skolan och gissa vem man såg där om inte bloggaren KENZA! Jag ville gå och hälsa men Karin ville inte det så då vågade inte jag heller. Men gah jag ville verkligen få en bild eller något på henne.

Ikväll så vet jag ta mig fan inte vad som händer eftersom alla är så jävla dissiga och jag får damp på visst folk och just nu är min livsstandard låååg.

Bilder från Kungsberget














WHAAT!

Shit jag satt och lyssnade på Håkan Hellström nyss och fick världens chooooock! Han som har gul tröja i musikvideon har gått i min teatergrupp på Kalle flygaresteaterskola. :O God damn han är överallt!!


Mitt i ett äventyr

Nu är jag verkligen sjuukt trött har precis badat och faktiskt rakat benen, jag kände att det behövdes liksom.

Idag åkte vi till Kungsberget med typ hälften av skolan kändes det som. Vår busschafför var helt jävla fuckad och Mattias och Gabbe som satt bakom oss var lite dampiga men de lugnade ner sig med tiden.
I backarna åkte såklart jag och Karin tillsammans och vi stötte på några från vår klass då och då så då åkte vi lite med dom.

Vi vågade såklart inte jibba men vi hoppade i några gupp men sista gången vi hoppade så ramlade Karin framför mig och då ramlade jag också för jag blev typ chockad haha crazy maan! Vi åkte också på lite små äventyr och jag fick oftast kvistar och smågranar mellan benen så min koncentration flög åt helvete och därför ramlade jag i stora snödrivor. Som tur var fanns Karin där och hjälpte mig som om jag var en handikappad.

VI käkade lite och tillslut gav vi oss bort till de läskigare backarna. Vi hade tänkt att åka de röda några gånger men sen kollade vi på kartan och såg att vi hade åkt flera svarta så då var det ju liksom luungt med det. Jag tyckte att jag verkligen var plogarN i början men sen släppte det och det var feting niiice att äntligen åka igen.

Karin vägrar svara i telefonen så bilder som vi tagit kommer inte idag, de kanske tillochmed aldrig kommer.
PUSSAAR!

Kungsberget

Min gympalektion gick bäääzzt och jag fick plus i allt man skulle och självklart då ett MVG. Kan ju tillägga att han sa att i alla hans lärarår har han aldrig sett en sådan bra inlämningsuppgift som jag hade gjort. Hehehe det värmde i hjärtat kan jag säga!


Efter skolan gick jag och Karin till Vivo och köpte lite saker tills imorgon när skolan ska till Kungsberget och åka skidor. Sååå jääävla niiice asshååoe! Är taggad som faaen och vi åker från skolan klockan sju och kommer typ hem vid sju. Hur kul är inte det? :D Karin och jag ska jibba men vi får väll se om man bangar (kommer troligen göra det). Har spelat The Sims resten av dagen för er som vill veta hihi.



Svar på kommentarer

Hahaha det var ju lite lustiga kommentarer man fick så därför ska jag svara på dem.

Anonym om Shopping:

så du vet så ser man hur falska dina uggs är!
Svar: Vaaaaaaaaaa NEJ HELVETE GÖR MAN DEEET?!?! ÅHNEJ!

gossip om Förihelvete:
aså orka vara dig du är den största mobbaren av alla så sitt inte och skriv massa skit för det du skriver är ju om såna som du själv om jag inte har fel!
Svar: Okej om du nu tycker jag är en mobbare så känner du mig inte tillräckligt väl eftersom mobbning är en av de fucking värsta sakerna man kan göra mot folk. Plus att varför i helvete skulle jag skriva ett långt inlägg om mobbning på min egen blogg där jag skriver mina egna tankar på? Det är ju itne så att jag har kopierat texten från någon annan och satt in den för att det ska se bra ut ELLERR?!?!?! Hahaha det finns något som heter tänk innan du agerar och det brukar faktiskt funka bra. ;)

rrr om BLONDYHOEEE!:
ta en bild o visa :P
Svar: Sorry men min dator e fucked up men om jag är hos någon kompisar kan jag göra det.






Nerviosooo

Nu har jag håltimma. Skulle igentligen ha prov men vår NO lärare är alltid borta så nu har vi typ hållt på med ett annat kapitel i en månad än vad vi ska ha prov på. Hur jävla bra låter det? Blir fucking galen på att hon alltid är booortaa!!!

Om någon timme ska vi ha gympa och lilla jag ska ha en egen lektion och jag är skitnervös. Nervös för att tänk om inte alla saker jag har planerat räcker och tänk om jag gör bort mig helt totalt och mitt betyg sjunker straight down! Shitta britta jag måste verkligen få MVG har typ största pressen på mig känns det som.


BLONDYHOEEE!

Idag har skolan varit seeg men jag fick godis av både Jossan och Kalina så det var mumsigt. Spanska provet gick fääääätt bra asså hoppas hoppas på MVG!

Efter skolan gick jag och klippte mig och slingade mig. Nu är ju typ blond (OBS TYP!) känns det som och det blev skitsnyggt. Eller ibland när jag tittar mig i spegeln ser det helt fuckat ut men när jag gör det igen så ser det skitsnyggt ut. Vet inte vilket jag ska tro på. Men I think it is reaally nice! Ska kanske köpa silverschampoo också. Får liksom kolla runt läget i skolan imorgon. ;)

Imorgon ska jag kanske träffa Tove men hon slutar tidigt som faasen och hon vill att jag ska göra saker man absolut inte får! Kära nån om jag skulle vara en annan person visst men nu har jag mina betyg att tänka på. Jaaaaaja vi får väll se hur det blir med detta.


Länge leve Linnea!

Tjingeling! Idag har skoldagen drivits på bra. Den gick verkligen sjukt fort även fast vi slutade fyra. Jag spelade gitarr idag igen som jag inte gjort på någon månad och jag satte akordföljden på en gång. Nästa, börja spela i tunnelbanan säger jag bara! Folk säger brukar säga att musikalismen går i generna och de måste ha rätt om mig iallafall hihi. Sen har jag inte gjort så mycket mer beundransvärt idag. Något som var kul för mig är att jag kommer minst få ett MVG i något av SO-ämnena. :D

Efter skolan gjorde jag engelska läxan i rasande fart eftersom jag och pappa bestämde att vi skulle äta ute och gå på bio. Det blev kebab och filmen "Australia" som var bra men inte en sådan film jag går och ser igen. Brukar faktiskt inte se sånna filmer så kan inte jämföra den med någon annan direkt. Men för er som är in to kärlek och krig kan ju alltid gå och se den.

Nu har jag suttit och pluggat spanska i en timme och just nu väntar jag på att pappa ska komma hem från sin promenad så han kan förhöra mig på massor med fraser och ord. Jag ber till gud att det går bra imorgon. Även fast jag inte tror på honom ett dugg men mirakel kan ju hända!



Klockis!




Tallinn

Tallinn var nog inte det stället jag skulle vilja åka till igen. När vi väl var ute i landet så var allt rätt skabbigt och det var ett överflöd med bleka människor som sprang runt i slampiga kläder. På bussen träffade jag på min SO lärare som kan tänkas konstigt att han av alla människor sitter där men det är typiskt honom att åka på sånt haha.
Själva kryssningen var rolig eftersom jag var med mina kusiner "Hallarna" och på båten hade vi det skoj. I bollrummet ägnade jag och Fredrik tid med Sixten och startade bollkrig som aldrig gick att avsluta. De som jobbade där gick tillslut ut för att de inte orkade hantera allt. Det var feting kul för alla småbarn blev helt jävla aggro!
Jag, Alex, Fredz0r och Madde sov i samma hytt och jag sov verkligen förskräckligt den första natten. Det var som en jordbävning ägde rum och det gick helt enkelt att inte sova. Jag hade även förlorat i sten, sax och påse och fått äckel soffan där man kan tänka sig vad folk har gjort i. Andra natten pratade vi om läskiga saker och alla var skiträdda och inbillade sig skuggor. Jag och Fredrik tyckte vi såg Pochahontas på dörren och det var verkligen skitläskigt! Vi var tvungna att ha på lamporna ett tag men sen blev alla för trötta och vi släckte. Jag sov faktiskt hela natten utan att vakna hihihiiiiii.
Vi var även uppe på bryggan där de kör båten och det var kul att se hur allt funkar. En hemsk sak hände också. Någon ramlade/hoppade ner för båten och dog och sex stycken stora kryssningsbåtar hjälpte till och leta men man hittade inget. Därför blev vi försenade i två timmar men det gjorde väll inte så mycket.
Kort och gott var resan väldigt bra. Bra för att det var kul med kusinerna och bra för att jag inte har gått upp i vikt hur mycket jag än har ätit. Resan gick ju igentligen ut på att äta kändes det som.

Bilder kommer nog läggas upp senare när Madde skickar över dem.

Today is gonna be the day

Tjaa bloggvärlden här är jag igen woho! Har ju itne kunnat skriva eftersom kussarna och jag var på en liten trip till Tallinn men mer om det i nästa inlägg.

Jag kom ju hem i lördags så då träffade jag Karin och vi var i stan och tittade på tv hela dagen och natten med hennes syrra Anna som faktiskt har sina stunder att vara rolig. Så det var en väldigt nice dag må jag säga hehe.

Idag vaknade jag hos Kakan själv och vi åkte in till stan där vi såg ett jäääättesött par som satt och fikade och de kan knappt ha varit mer än tolv år! Såå jävla söta och dom var helt inne i att prata och gaah. Vi kom ju även på en jävligt nice sak men som vi inte fattade just då och det har gått ett år sen det hände. Det är sämstsämstsämst att vi är så jävla borta när det gäller sånt för våra liv kunde ha sätt annorlunda ut om vi hade agerat. Vi ska söka till en kurs om hur man agerar när sådant här händer. Vi ska även söka till fat camp och en maldaviska kurs (det ultimata språket).

Vi kilade iallafall ner mot Kungsan och där var det fullt liv som vanligt. De hade typ arrangerat massor med vinteraktiviteter så Karin passade på att åka långfärdsskidor (sporten med ett stort B eller snarare C dvs så jävla kass att den borde preskiberas). Vi åkte även pulka men sen blev Karins mobil blöt så vi värmde den vid en eld. Vi käkade även på D to the onken och där störde jag mig verkligen på alla som gick in och ut från en toalett! Liksom shit chilla man behöver väll inte gå på toa 192357845280 gånger förihelvete och speciellt inte 97821548764385641 samtidigt!

När jag kom hem så satte jag mig för att plugga matte och spanska. Matten gick fett bra tills jag kom till förkorta bråk och då tog det stopp så jag satt där typ i 10 minuter innan jag klarade något. Förlänga bråk är jag däremot en klippa på!
Spanskan så övade jag inför provet och jag är fan bäst på det tycker jag själv. "El Academia de Operacion Triunfo" ja det är det vi sysslar med nu för tiden.
PUSS


RSS 2.0