I spy with my little eye

Först så vill jag bara säga en grej till 3324 Karnéus att du har faktiskt valt att gå i lumpen. Visst är det jobbigt och det fattar jag väll men this is my blogg och här klagar jag hur mycket jag vill.

Ja idag har man blivit armbågad i ansiktet av Kalina på gympan. Nu känns tungan lite halvt avdomnad och jag såg att jag hade fått sår men det är sådana smällar man får ta här i livet. Vi hade även SO-provet idag som gick hyffsat bra på första frågan innan jag läste dom andra frågorna och förstod att detta skulle sluta illa. Jag försökte svara på dom så gott som möjligt men drog ut fett mycket genom att gämföra diktatorerna med kändisar, haha undra vad han sätter för betyg på det svaret. Men jag är ändå inte oroad att sänka mig eftersom han mimade till mig att jag inte behövde oroa mig. Sedan flöt alla lektioner på och jag lyckades slippa få läxa i spanska.

Efter skolan åkte pappa och jag till Mediagymnasiet i Nacka och jag säger bara fyyyfan vad skarrig till den skolan. Den var liksom mycket sunkigare än i skolan jag går nu. Folket där var en blanding av teatermänniskor och blattar. Det kändes som man hade kommit till ett teaterkollo helt enkelt. Jag kan verkligen inte se mig där på den skolan och om jag någonsin kommer dit igen kommer jag få ångest.

Om en timme ska jag traska iväg till ett möte i klubbhuset där vi ska bestämma lite grejor om våren och sådant antar jag. Förhoppningsvis kommer vi fram till något bra som att åka på cup.
PUSS

Snilleblixtar

Ibland för man helt plötsligt snilleblixtar som verkligen är jättesmarta. Men efter några sekunder är dom som bortblåsta. Ibland om man fortfarande kommer ihåg dom är det jättesvårt att förklara vad man menar och folk tycker att dom var som vanliga tankar när dom i själva verket är jättesmarta i ens egna huvud. För några dagar sedan fick jag en jättesmart om livet och sånt men den är hur svår som helst att förklara, irriterande asså. Brukar inte ni få sådana ibland? Några av mina kompisar fattar faktiskt vad jag menar men är det bara vi som är lite allmänt konstiga eller händer det många?


Fyfan...

Just nu sitter jag med SO böckerna uppslagna om Andra världkriget. Vi har prov imorgon men jag ooorkar verkligen inte plugga. Har aldrig kännt såhär förut. Jag är verkligen helt utmattad när det gäller skolan men vad ska jag göra åt saken liksom? Fyyyfan vad jobbigt allt känns. :/

Dagen var skitseg med mycket olika humör. Både hopplöshet, förtvivlan, glädje och hat. Den enda glädjen var igentligen när skvallret sattes igång då det både kom fram det ena och det andra. Det är ju också lite småroligt med att skriva Gina och rita en fisk på en av sexornas skåp som alltid är utsuddad efter några timmar. Okej ni i normala skolor tycker nog det är fett mobbat och ser inte det roliga i detta alls. Men för oss i en skola där saker aldrig händer kan man finna detta mycket underhållande. Okej gympan var också skitrolig för allt gick åt helvete och alla tabbade sig. Jag verkligen älskar gympa det är skitroligt fast det är lite jobbigt att bli svettig men det får man ta.

Efter skolan så gick jag hem och sattes i arbete. Jag spikade upp min tv-sladd som äntligen har införskaffats. Jag plockade ut diskmaskinen men sedan satte jag mig med hemmagjorda bagels och tittade på One Tree Hill. Attbropå det programmet så har jag fått låna Kalinas första säsong! :D Efter programmet fick jag höra att pappa hade något jättekonstigt i sin axel som han typ mådde skitdåligt av. Idag var den andra gången jag har sett honom må så dåligt att han typ blundade när han gick. Senaste gången han mådde jättedåligt satt han ner och lagade mat. Detta med att sitta och laga mat tyckker jag är väldigt underhållande i efterhand men just då tyckte jag synd om honom. Nu tycker jag väll också synd om honom men det känns jättejobbigt för att det tar sjuktlång tid innan axeln blir bra igen. Jag fick då gå och hämta hämtmat som bestod av Yakiniky (stavning?). Sedan fick jag även gå och hämta Sixten hos Eddie och då blev jag fett sur för liksom allt kändes jobbigt. Sixten och jag skulle köra tävling dvs att han åkte hiss och jag sprang ner för trapporna. Sixten ska då självklart fastna i hissen och mitt hjärta stannade i någon minut asså. Blev verkligen skiträdd men tillslut så fixade han det på något sätt och hissen började åka igen. Tack gode gud säger jag bara!

Ska kanske ta itu med pluggandet. Vi får iallafall se hur jag känner mig senare.
PUSS

Min blogg

Jag vill förbättra min blogg. Byta namn till något vettigare och liksom börja blogga lite mer. Fast det går ju typ inte att byta namn så vad ska jag göra? Tycker ni att jag ska starta en helt ny blogg eller ska jag ha kvar den här och fortsätta? Jag har ju liksom bloggat i ett år så det känns lite förgäves att bara ge upp den här. But I want to be famous haha nej men liksom jag vill få in lite mer läsare och namnet har ju faktiskt en stor betydelse så alla gulliga läsare som redan läser min blogg kan ju ta och kommentera vad dom tycker! Oavsett om ni vill vara anonyma eller inte.
TACK!

G4ngst3rs

Whaaatz up? Själv sitter jag och känner kylan bita i mina ben inte konstigt då eftersom jag alltid brukar frysa.

Igår var jag för trött för att skriva men det hände inget som skulle kunna vara intressant att veta.

Idag så hände heller inget utan allt var segt och jag fick en hel del hostattacker som är lite jobbiga eftersom jag kan inte skratta normalt för då kommer en sån där hostattack. Och det var just det som hände när jag fick dom. Detta lät fett konstigt men jag orkar inte omformulera mig. Karin och jag gjorde iallafall en "riktig" gangster grej som vi möjligtvis kan ha blivit upptäckta på eftersom en lärare precis kom ut när vi gjorde det. Men smidiga som vi är sprang vi iväg och förhoppningsvis blir man inte skickad till rektorn dit jag brukar bli skickad när jag får något ryck och vill "förstöra" skolan. Sist jag blev skickad till rektorn var i åttan då jag hade blivit påkommen av att försöka sätta på brandalarmet med en tändsticka. Haaahahaha det var ju lite roligt det men inte att pappa behövde komma och det blev världens möte om hur jag mådde osv. Shiit alla tror liksom man mår skitdåligt bara för att man gör en sådan "hemsk" grej men jag ville ju bara ha lite kul, inget mer med det liksom. Fast nu har jag slutat med sådana där grejor i skolan eftersom jag oftast lyckas bli tagen av en lärare. Idag ville jag och Karin busa till det så vi tog en liten risk där och självklart så ska någon se en! Dom måste ha någon slags radar när jag kommer i närheten hahahha.
Hoppas att alla har haft en bra dag :)
PUSS

Jaha då var helgen över

Dagen har gått sakta. Kan bero på att pappa väckte mig vid tolv och det anser jag vara tidigt. Jag och pappa har planerat mitt rum lite och jag berättade hur jag ville ha det. Kommer typ köra i färgerna ljusbrunt och rött. Det blir nog snyggt förhoppningsvis. Idag har jag även fått hjälp med pluggandet av pappa så nu har knuten i magen lossats lite. Jag har även spelat sjukt mycket Guitar hero med både Sixten, Magnus och mig själv och för några timmar sedan åkte Magnus tillbaka till sitt "läger".

Imorgon är det skola och som vanligt är jag inte taggad, men igentligen vem är det? Vi har två prov den här veckan, om andra världskriget och i sannolikhet på matte. Paaaaaaaalla jag orkar verkligen inte gå till skolan men om man typ är hemma en dag så missar man så sjuuukt mycket. Jaja det är väll bara att kämpa dom sista månaderna.
PUSS

Sjuk

Jag har blivit mycket sämre än jag har varit dom senaste fem veckorna. Nu hostar jag som en galning och igår kräktes jag igen pga allt hostande. Jag har lite feber och min näsa är helt igentäppt. Fyfan att det aldrig ska gå över, blir seriöst helt tokig snart! Inget mer tränande för mig iallafall. Tror jag blev såhär sjuk efter fotbollen eftersom jag sprang runt i snödrivor och mina fötter frös till is...

Idag har jag varit på öppet hus i Nacka gymnasium men den skolan var lite för mycket för mig. Typ för stor och för anonymt på något sätt. I den skolan jag ska gå i vill jag veta vilka alla är eller iallafall känna igen dom. Jag antar att jag har vant mig vid min skola som jag går i nu eftersom där vet alla vilka alla är. Det känner jag mig iallafall bekväm med och därför vill jag fortsätta att ha det så.
Jag har även pressat OC-avsnitt idag och om jag fortsätter i denna takt så kommer Marissa dö om några timmar. :'( Volchock helvete! Cam Gigandet  förstör verkligen allt i fimerna/serierna han är med i. Det gör han iallafall i The OC med att döda Marissa och i Twilight med att nästan döda Bella. En rikig badboy om man säger så! Men han är verkligen yummie yummie yummie.


Biofilmer som måste ses!

Den senaste tiden har det varit premiär på ganska många filmer eller så ska dom snart ha premiär.
Tre filmer som jag vill se är I taket lyser stjärnorna och den har jag faktiskt provspelat till. En annan film är den där Benjamin Buttons eller vad den heter. Den sista filmen är Wildchild som jag såg på reklam idag. Fatta hur mycket reklam kan påverka folk! :O Dom verkar iallafall jättebra och det verkar vara seriösa filmer så det ska ju bli mysigt att se dom.


Listor är alltid kul!

Namn: Linnea
Piercingar: Hål i öronen
Tatueringar: Nej
Längd: 169 cm
Skostorlek: 39-40
Hårfärg: Brunt
Är du kär i någon: nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: nej
Tänker du på självmord: neej
Röker du: Gud nej
Vilket shampoo använder du: elvital någon
Vilken parfym använder du: lite olika varje dag
Vad är du rädd för: att någon jag älskar dör och att dö plågsamt
Gillar du att tvätta: nää
Gillar du Berg-och-Dalbana: ofcourse
senaste Film du hyrde: Sex and the city och Whats happen in las Vegas
Film du köpte: jag köper inte filmer
Låten du lyssnade på: hsm3 låten scream
Låten du hade på hjärnan: The Helicopters - I'm in the band
Personen du ringde: Mamma
Tv program du tittade på: One tree hill
Personen du tänkte på: jag vet inte många personer flyter runt i mina tankar
Gånger du varit kär: aldrig
Gånger ditt hjärta brustit: har aldrig blivit brustet riktigt ordentligt iallafall
Hjärtan brustit på grund av dig: kan ha hänt
Gånger ditt namn varit med i tidningen: ca 5 kanske
Ärr du har på kroppen: ett vid bröstkorgen
senaste Bok du läste: Twiligt eller Flyga drake
Personen du fick mail av: Facebook
Personen du fick brev av: Mormor kanske, eller det var ett vykort hihi
Personen du fick sms av: Cassandra
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Otroligt nog idag
Saken du köpte: Som jag köpte är det nog mobilpengar men som någon annan köpte till mig så är det en t-shirt och ett par strumpor
Vad har du gjort idag: Gått i skolan och fikat med mamma
Var det kul: Inte skolan men mamma
Hur tidigt stiger du upp: halv sju
Gillar du att slåss : beror väll på men oftast inte
Vad ska du göra idag: sova och äta
Är du seriös: ibland
Vad är du allergisk mot: inget
Var har du ont: lite i halsen
Använder du hårspray: jaaa
Kan du stå på händer: nej senast jag testade ramlade jag på nacken och min gympalärare skrek "vad håller du på med!!?"
Favorit serie: The OC, One tree hill och The hills
Håkan Hellström eller The Ark: Håkan Hellstöm
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: huh?
Salt eller socker: svårt val
Gillar du ketchup: ketchup är en drog <3
Är du glad nu: neutralt glad
Var du glad igår: antagligen
Känner du nån som jobbar på sjukhus: kommer inte på någon
Kan du sjunga: Ja men förtusan!
Mer värt än guld: Familj och Vänner
Spaghetti eller makaroner: Hmm...
Ett land jag helst vill besöka: Australien och Maldiverna eller typ Bali. Iallafall något paradis där jag kan lär mig vågsurfa :D

Magnus är hemma!

Magnus kom hem för några timmar sen. Nu är han ute med kompisar och ska sova hos Helena men det förstår man väll.
Han hade snaggat sig så han ser ut som en engelsk huligan i sina "civil-kläder". Han hade åkt med sina millitärkläder på tåget och alla hade flyttat på sig haha, respekt! Han berättade om alla grejor han hade fått göra. Det verkar sjuuukt jobbigt och läskigt! :O Fast han hade fått bästa sängen hade han berättat så det är ju bra. Det är lite komiskt att han inte vet vad hans kamrater heter i förnamn utan dom kallar varandra vid efternamnen eller så ger dom smeknamn till folk. Magnus smeknamn är Sturep hahaha, en förkortning på Stureplan för dom som inte vet.

23 januari

Hola! Idag så hade vi ingen SO på morgonen och därför fick jag sovmorgon. Väldigt skönt och det behövdes. Vi hade bara tre lektioner idag, Matte, NO (haaata!) och livskunskap. Därför slutade vi ganska tidigt och jag och Karin unnade oss en varsin kebab med bröd. Kiosken utanför vår skola har en gudooomlig kebab! Den slår verkligen ingens kebab, inte ens proffesionella kebabresaturanger.
Efter vi hade ätit klart åkte jag hem och snabbspelade lite Guitar hero innan jag åkte in till stan och mötte min mamma. Vi fikade på vårt vanliga ställe och vi köpte en t-shirt och ett par strumpor från MQ till mig eftersom hon hade ett presentkort där.
Jag kanske ska träffa Karin ikväll men vi får se hur det blir med det eftersom Magnus kommer hem om några timmar. Han kommer stanna här hela helgen innan han åker tillbaks till sitt  "lägerställe".
PUSS

22 januari

Idag var skolan verkligen chill. Jag hade kanske tre lektioner och dom två resterande lektionerna hade en del håltimma. Jossan och jag gick hem till henne och åt mat och bakade kolakakor. Som ni kanske vet så är min starkaste sida inte att baka så Jossan stog mest för tänkandet och sa åt mig vad jag skulle göra. Kakorna blev iallafall mumsiga. Efter lite tv-tittande åkte jag hem och Karin kom över. Vi gjorde väll inget speciellt om man säger så utan vi tittade lite på One Tree Hill (tycker nästan att det är bättre än The OC men liksom OC var min första Tv-kärlek så den är svår att ge bort) och jag försökte göra matte när Karin höll på att filma mig. Matten gick ju såklart åt helvete som den alltid gör när man ska jobba hemma. Jossan har lovat att inte jobba mer än vad jag gjorde, dvs två tal hahaha. Det är iallafall skönt att hon, jag och Linda sitter i samma båt när det gäller matte. Snart måste jag iallafall läsa NO för vi har läxförhör imorgon! Fattar ni?!?! Läxförhör på NO!!! Det är det sämsta man kan ha eftersom jag avskyr NO! Det handlar bara om massor onödiga grejor som reaktionsformler och det kommer man ändå glömma bort om någon månad när kapitlet är avslutat. Tack gode gud att vi har en normal lärare i det för annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till...

Jag var även på årets första träning för mig och det var roligt men blött och jagt fick hostattacker lite då och då men annars var det superkul att få spela igen. Jag fick reda på att man kunde börja gymma på Friskis&Svettis det året man fyller 16 och det tyckte jag var jättebra för har velat börja gymma under dom senaste veckorna. Karin vill absolut inte börja gymma så därför ska jag försöka få med mig Josefin och Maria. Vi har funderat på att börja med någon annan sport än fotboll och att gymma är ju liksom niiice! Jag kommer nog ändå inte sluta med fotbollen eftersom det är min bästis sport och jag har alltid älskat den sen barnsben.

Ville också bara säga att igår blev det nästan bloggläsarrekord! Hela 30 läsare läste min blogg och jag fick massor med kommentarer. Blir jätteglad hehehe, keep up the good work och se till att stanna på min söta blogg för den är ju faktiskt söt.
PUSS


Läxor

Ännu en lång skoldag har gått förbi. Bara två dagar kvar till helgen wiiho! Då tänker jag ta mig tusan hitta på något speciellt. Kanske börja med min och Karins busiga plan som är helt överklockren för att ni ska förstå hur bra den är! :D
Idag hände det inget speciellt utom att jag fick se Karins nya slingade hår och jag är avundsjuk för jag vill också ha så men vet inte om jag passar i det. Men ska nog ändå bleka håret lite till sommaren för då ser det sommrigt ut och det är fint, hoppas bara det blir fint på mig!

Vet ni hur mycket läxor jag har? Jag har precis gjort spanska och so och tänker börja med no snart. Jag borde även göra matte och engelska men det får vänta tills imorgon eftersom det känns som att mitt huvud håller på att gå sönder. Aldrig kan man ta det lugnt! :@ Igentligen skulle jag träffat Tove idag men det blev ju inte av eftersom alla dessa läxor...

Juuuuuuste Magnus kommer hem tidigare och dvs i helgen! :D
PUSS

Gamla sommarminnen

Haaaahaha jag tittade i Kattis album på playahead nyss och ja den dagen lär man aldrig glömma! Gaaah vad roligt vi hade om man tänker tillbaka, just i dom ögonblicken kanske inte allt var det ljusaste.










Öppet hus

Jag kom nyss hem från Kärrtorps öppna hus och den ända nackdelen jag ser med den skolan är att det går såå himla mycket folk på den! Dom jag känner som går där säger att den är mysig osv men jag är mer rädd för att inte veta vad man ska ha på sig varje dag.
Det var satmycket människor där och man träffade en hel del folk man kände och jag såg en kille som jag har varit kompis med sen barndomen, fast honom vågade jag inte hälsa på. Hans pappa är typ döv och jag kommer inte ihåg om han var det också hahahaha.
Jag tror att denna skola kommer jag välja om den jag helst vill ha inte verkar bra på öppna huset (jag säger inte vad skolan heter för vissa anledningar).


Såhär såg det ut inuti. Lite Fridhemsskolan style

What's happening?

Åååh jag fattar inte vad som händer med mig. Jag brukar verkligen vara jätteordningssam och inte glömma saker.
Idag så kom jag en timme förtidigt till skolan. En timme liksom! Hur roligt är det när man kan ha sovmorgon? Jag glömde so-böckerna i skolan kom jag på nyss och det har typ aldrig hänt mig förut. Skolan tar för mycket plats i mitt liv just nu och man hinner ju inte ens tänka på annat innan nästa skolgrej händer. Jag känner att jag inte har koll på något längre. Det känns inte bra. :/
Nej jag ska ta och skärpa mig när det gäller läxor och sånt nu annars kommer det väll bara gå ännu mer neråt.

Idag så gick lektionerna någorlunda fort. Jag hade redovisning om Barcelona i spanska och jag fick VG+. Läraren säger alltid att jag inte riktigt är på MVG men att jag snart är det. Det komiska är att hon har sagt det i ca 1 år nu. Jag kanske inte är född till att lyckas uppnå det bästa? Vem vet, vem vet... Jag kommer fortfarande kämpa tills jag uppnår ett MVG i både spanska och engelska innan jag slutar i min skola. Om jag inte lyckas blir jag seriöst deprimerad.

Jag och pappa ska på öppet hus idag på Kärrtorps gymnasium men jag är sååå inte taggad på det. Jag vet inte ens om jag vill börja där. Det sviktar mer neråt än uppåt om man säger så. Fast det kan vara bra att kolla på lite olika gymnasium för det är verkligen en stor grej för mig. Jag pallar inte ha det som det är just nu i min skola. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kommer i en bra klass till hösten.
Jaja man kan inte lösa några problem i förväg så det är väll bara att inte tänka på allt som kommer hända in tha future.
PUSS

Vilken kväll

Jag kan rabbla upp allt som har hänt mig ikväll.

1. Jag har hostat tills jag kräkts
2. Jag har fått raseriutbrott på läxan
3. Jag har börjat gråta för att jag blev så trött och förbannad på läxan
4. Jag har tagit sönder och kastat saker i väggen för att jag var så arg och ledsen
5. Jag har städat rummet efter mitt raseriutbrott

Ja detta var min kväll. Jag orsakade nog dom flesta sakerna själv men ändå. Kan aldrig skolan få nog med att ge läxor och skit?! Jag tror nog inte det utan dom måste plåga en tills man bryter ihop som jag har gjort. Det är förbannat hur jobbiga grejor kan vara ibland... Jag har faktiskt aldrig blivit såhär galen förut så nu var jag verkligen gaaaaaalen! :|

Hey baberiba

Det är så himla synd att Hey baberiba har slutats sända. Mer underhållande parodi program får man leta efter. Haaaaaahahaha spana bara in dom här videosarna, blir glad varje gång jag ser dom! :D





Muy bien

Ja nu är jag hemma igen. Filmen var över förväntan, väldigt bra med andra ord. Jim Carrey (stavning?) var inte så överdriven i den här filmen och nu ser man ju att han är en bra skådis och inte bara larvar sig hela tiden. När jag var liten trodde jag faktiskt att han var sådär hyperspeedad på riktigt haha. Yes man rekomenderar jag iallafall!

Jag är såååå inte taggad på skolan imorgon. En hel vecka framför mig! Hur ska jag klara detta? Plus att det är massor med öppet hus på gymnasieskolor som man bör gå på. Det är väll bara att se det positiva med att det är en skoldag. För då är det en skoldag mindre tills jag slutar skolan.

Yes man!

Snart ska jag iväg och möta mamma vid hennes jobb. Vi ska på bio och se Yes man. Det ska bli mysigt eftersom jag inte sett henne på ett tag och vi har planerat det här rätt länge. Men som sagt har jag ju varit sjuk så allt har blivit uppflyttat. Om affärerna fortfarande är öppna så ska jag köpa en grön tråd till en av mina Lyle&Scott tröjor för den har typ massor med hål i sig. Jag ska även växla in mina pund jag fick av mormor och behöver mammas hjälp med det eftersom att "barn" inte får göra det själva -.- . Fast affärerna kommer nog vara stängda eftersom det är söndag. Då får jag väll fixa allt någon annan dag eller lämna över sakerna till någon hihi. Sixtens mormor är här på besök och det är hon som ska laga tröjan så tråden måste jag fixa snarast!
Nu ska jag kila, ha en bra kväll alla sötnosar.
PUSS




Mjaou

Hej! Jag är lite irriterad just nu för att pappa har krånglat till det med gymnasiegrejorna igen som vanligt.
Jag är också sur för att det inte går att ladda in bilder på den stationära datorn. Den ska verkligen alltid krångla när man väl tar intiativet och ska göra något bra.

Igår mötte jag Cassandra hemma hos henne och vi åkte in till stan. Där tittade vi lite i affärer och jag hittade en jäääättefin väska på Friis&company. Det visade sig att Karin hade tänkt och köpa en sån men först till kvarn som man säger, hihi. Vi gick även in på den nya stora Esprit affären och gissa om den var bra?! Sååå himla fina kläder och allt jag testade såg helt suveränt ut på mig. Så jag ringde pappa och bad honom att sätta in pengar på mitt konto. Han var tveksam men satte in pengar tillslut, typiskt min pappa. Han är för snäll för sitt eget bästa. Neeej men jag har faktiskt inte shoppat på evigheter med hans pengar. Jag köpte iallafall en tjockare tröja, en långarmad tunnare tröja, en blus/t-shirt och ett sjukt fint linne.
Alla kläder kanske gick på 1700 kr och väskan gick på 700 kr. Fast när pappa såg kläderna tyckte han att det var bra att jag hade köpt dom för att han tyckte att man såg att det var en mycket bra kvalité. Fast det är nog säkert det han intalar sig själv så att han inte börja hyperventilera för att allt kostade så mycket.

Efter shoppingen åkte jag direkt hem till Karin och där tittade vi på några filmer. Bland annat Eva&Adam. Den är bääääääzt! Jag sov där och vaknade av att min mamma ringde, som vanligt. "Oooj Linnea sover du?! Det kan du väll inte göra *skratt*" Ungefär samma öppningsreplik varje helg hahahaha.

Idag har jag spelat Guitar hero hela dagen och blivit en rock legend på easy, yeaaah! Senare kom Axel och Filip och vi spelade lite dator och Wii.

Nu hade jag tänkt och visa er mina underbart fina kläder men som sagt så funkade det absolut inte att lägga in bilderna! :@ Åååååååååh!
PUSS

Vad som händer i helgen

Tjaaa alla coolingar!
Imorgon är jag ledig för att vi hade öppet hus idag och det var jobbigt. Mår dåligt av att se alla konstiga personer som går runt i korridorerna. Det fick jag göra två gånger idag, den vanliga skoldagen och på kvällen... Men nu har jag iallafall kämpat mig igenom dagen och det känns väldigt bra.

Det som händer i helgen:
Fredag - Ska vara med Cassandra som jag inte har umgåtts med på evigheter känns det som. På kvällen ska jag träffa Karin och vi får väll se vad vi hittar på.

Lördag - Är nog med Karin och kanske träffar några andra små korta stunder.

Söndag
- På kvällen ska jag på bio med mamma så det kanske blir en heldag med henne om inte något annat kommer i vägen.

PUSS mina små änglar hhhhhihi <3

OOOOMG!

ÅÅÅH HERREGUD! Och då menar jag verkligen ÅÅÅH HERREGUD!

Som dom flesta vet så har vi haft öppet hus på vår skola idag och det innebär att man går på lektioner med föräldrar så att föräldrarna får se hur man arbetar osv.
Två tjejer i sjuan hade suttit på McDonalds i Fridhemsplan innan dom kom till vår skola. Sedan så åkte dom in mot Stadshagen och några personer följde efter dom. Utanför våran skola slet "efterföljarna" av en av tjejernas jacka och sa att dom var tvugna att ge dom alla deras saker. Dom höll alltså på att bli rånade! Men precis då kom en tjej från min paralellklass ut och jagade bort dom såkallade rånarna. Fattar ni vilket sammanträffande att hon kom ut just då! Och kan ni fatta att dom nästan blev rånade precis utanför min skola!

Hur vet jag då detta? Jo det är så att Sixtens kompis storasyrra är en av dom som höll på att bli rånade och Sixtens kompis var hemma hos oss idag så därför berättade deras pappa det för min pappa och låtsasmamma.

Gaaah detta är verkligen gaaalet! Tjejen i min paralellklass är en hjälte om jag får säga det själv. Helt sjukt att man inte kan gå säker på gatorna längre. DAAAMP på alla jävla idioter som ska göra andras liv osäkra!

Guitar hero

Jag har precis spelat Gutiar hero med min lillebror och det var lite mysigt. Han var helt exalterad när han bara hörde musiken så ni förstår väll hur han blev när vi faktiskt började spela? Jääättesöt han verkligen satt och diggade musiken och var helt koncentrerad.

 Attbropå syskon så fick jag ett sms av Magnus idag och han sa att han mådde bra men att han inte fick ha på mobilen. Han tyckte de var ganska tufft där för att han gick upp 05.30 och avslutade 22.30 varje dag. Jag förstår inte hur han orkar!


Bild på lillebror



Och spelet vi spelade



Bloggar

Det finns verkligen så himla sjukt mycket bloggar! Helt galet när man tänker på det. Var och varannan människa i Sverige har ju blogg nu förtiden. Det allra häpnadsväckande är att vissa verkligen lyckas med sin blogg! Ta tex Blondinbella. Hon tjänar ju så mycket pengar på sin blogg, sitt liv. Galet värre va? Att man kan tjäna pengar på att bara leva sitt liv och skriva lite om det. Att man har ett så intressant liv att flera tusen människor vill läsa om en är ju också lite spooky.
Själv följer jag faktiskt inte Blondinbellas blogg eftersom jag inte ser någon direkt charm i henne. Hon verkar så överflödig och hon har tillochmed gått och blivit kändis. Visst jag kan väll känna lite avundsjuka på att just hon har lyckats. Vem vill liksom inte tjäna pengar på en blogg som man får bestämma exakt över själv?


:|

Gaaah! Nu är det en hel del vuxna som läser min blogg. Det är feting jobbigt... En lärare kom fram till mig idag och ba jag hittade din blogg Linnea och lalala. Jag funderar på att göra en ny blogg eller ha lösenord för såhär kan det ju förtusan inte vara! Vad tycker ni?

Gamla bilder

Lite gamla bilder som kanske skulle platsat i en kortfattning av mitt år. Jaja här har ni iallafall lite att titta på


Typ början av förra året. Vi hade målardag i skolan ;)


Karin på H&M för lääänge sedan


Jag och Madde i januari förra året


Hahahaha studsmattan i skoogen


WB fjortis fast otroligt misslyckad? På G till SBN iallafall


Kalina och Jossan påväg till hemkunskapen


Sommaren närmar sig. Häärligt! Vi lurade folk att man blev brunare av att lägga på pluppar på huden hahaa.


Alltid lika ofokuserade på matten. Jossan och Linda ;)


Jag och Atosa på valborg


Kalina i hennes säng på Gotland


Jag schteker vid stadsuhuset


Jag och min bebbo Cassandra




Hola, que tal?

Hejsan. Efter mitt senaste inlägg så hade vi matte men vikarie. Alla lektioner efter hade vi också vikarie. Palla det liksom ingen jobbar seriöst när man har vikarie plus att vi går i nian och borde iallafall få vikarier som kan ämnet.
Efter skolan gick Karin och jag och köpte en present till hennes mamma och hårfärg till henne, äntligen. Hon är ju typ skitnervös för att håret ska bli fuckat och därför har hon kollat på hårfärger i typ någon månad nu känns det som. Jag tror iallafall det kommer bli niiice ;) Vi åkte sedan tillbaka till skolan och käkade pizza. Som jag förutspådde så vara alla heeeelt vilda men det var ändå lite roligt för folk var seriöst glada och tyckte det var skitkul när dom pressade på kön.
Jag fick iallafall en halv kebabpizza och den var ovanligt god för att vara en pizza :D Sen åkte alla in till Stadsteatern och teatern var väll ganska bra men ibland fattade man inget.
Nu är jag hemma och chillar galet innan jag ska börja läsa Flyga drake. Imorgon har vi håltimma på första lektionen för att vi var på teatern. Gaaaaalet nice sörru!

Jag sitter på andra datorn eftersom Magnus är borta så kan ju leta efter lite checka bilder och lägga upp hihi.
PUSS

DamparN

Karin är d to the amparN just nu :D Vi sitter i datasalen och hon kommer inte på sitt lösenord och hon har typ suttit här i tio minuter och försökt komma in. Hahahahaha det är verkligen skitroligt för hon blir verkligen jättesur på mig och så slåss hon. Lite väl manligt är det ju att slåss, tycker jag iallafall.

Snaaart har vi matte och om någon skulle frågat är det bu eller bä så skulle jag sagt bu!

Haaahahahha Karin läste i KP nyss att det var en tjej som var rädd för Morran i Mumintrollet. Det är jag också! :O Hon är verkligen läääskig. :/


Tester

Jag sitter och gör massvis med tester på Facebook. Hur störd får man bli? Hahaha nej men det är faktiskt rätt underhållande men stämmer verkligen inte och man får damp på vissa tester för att dom inte har svar man vill svara.

Ska nog gå och lägga mig snart eller ta ett varmt bad så vi hörs imorgon efter "kultur-pizzan" *suck*.
PUSSAAAR!

:/

Allt känns verkligen jobbigt just nu. Är verkligen nere och är irriterad hela tiden känns det som. Iallafall här hemma och alla dampar på mig när jag säger något drygt...
Magnus är borta nu! :( Han åkte idag men han sa att han skulle läsa min blogg via hans mobil så jag hoppas att du mår bra och att dom inte kör med dig för hårt!

Idag så var jag trött i skolan för jag vaknade typ vid två inatt och var helt klarvaken. Så jäkla jobbigt, kunde inte somna om på någon timme... Vi har fått en hel del läxor också. Våran svenska lärare är ju lite speciell så hon säger att vi ska läsa ut en 350 sidors bok på tre veckor. Jag gillar inte att bli pressad att läsa böcker. Böcker ska ju liksom vara kul och inte stressas igenom. Vi läser Flyga drake och jag tycker faktiskt den är bra. Har kommit in i boken rätt så bra och jag rekomenderar den faktiskt. Förhoppningsvis så är jag på läshumör dom kommande veckorna för då kommer boken gå väldigt lätt. Vi har även fått en uppgift i gympan att ha en egen lektion och jag är faktiskt klar med "skissen" till den. WOOOHOOO! :D Det blir såklart fotboll på schemat eftersom det är det ända jag kan riktigt bra plus att jag har undervisat i fotboll hihi.

Efter skolan fixade jag och pappa ett pass till mig eftersom jag ska till Skottland och hälsa på mormor till påsk.  Det tog ganska lång tid så vi kom precis hem. Jag blev lite tjock i ansiktet tycker jag på kortet men jag orkade inte ta om det för kortet skulle säkert sätt ännu konstigare ut och hon i kassan skulle dampat.

Jag tror minsann att jag behöver röra på mig. Brukar vara gladare och så då. Snart börjar fotbollen och det ska verkligen bli skitkul! Hoppas bara att min förbannade hosta går över tills dess.
Min "diet" går även sjuktbra. Jag är inte sugen på godis eller något sånt längre och jag håller mig till en viss mängd mat varje dag.

Imorgon kommer jag vara med skolan hela dagen eftersom dom har fått för sig att alla nior ska på en teater. Vi ska typ få pizza och sånt i skolan men det kommer säkert vara slut och alla kommer kriga för att få mer pizza än vad dom igentligen får. Fast jag gillar inte pizza så särskilt mycket så någon kan ju dela med mig hihi.
PUSS


Kalinas favvolåt

Det här är Kalinas favortilåt nu för tiden. Hahaha den är faktiskt så bra att den är värd att läggas upp på min blogg!


Markus Krunegård - Jag är en vampyr

Komentera!!

Kan ni börja komentera mina inlägg eller? Ni klagar hela tiden när jag säger att jag inte orkar blogga men det blir faktist roligare att blogga med komentarer! Så om ni nu vill att jag ska skriva flera inlägg varje dag får ni förfan ta och börja komentera!

Slumber party!

Tjabba. Om ni tittar på det förra inlägget så är det en jättefin gästbloggning av Josefin. Igår var jag alltså med Josefin och Kalina hela kvällen. Vi hyrde två filmer och dom var goodie. Vi köpte lite snacks (hahaha) och sånt. Vi köpte även ansiktschokladmasker så jag går runt och luktar choklad nu. Vi köpte också  wax för vi skulle testa att styla våra hår som punkrockare typ. Men det gick inte som planerat, istället blev håren helt fettiga hehe. Yäääzz det var mysigt och dom sov över hos mig och vi åt thaimat på kuddar i en cirkel of love på mitt golv.

Idag har jag varit hos mamma och vi har spelat lite kort och lagat mat. Var kanske där i några timmar och kom precis hem därifrån.
Jag tycker att helgen har gått för fort. Palla att det redan är skola imorgon. Den här veckan händer det konstiga grejor typ "kulturpizza" och öppet hus osv. Jag antar att det ända man kan göra är att bita ihop.

Jag har faktiskt tagit en hel del bilder under helgen men jag pallar inte sätta på den andra datorn och lägga in dom. Jag vill verkligen ha en ny daaaator! Fast det kommer jag aldrig få :@
PUSS


Kalle and Jossi i skuuulan!

Gästbloggning

hej alla läsare!

blondinbella är med i let´s dance. men det visste inte linnea. det är ju spännande. hon har ju bara blivit känd genom sin blogg, så vem vet kanske är det linnea som en vacker dag är med i let´s dance. :)
hoppas hon får dansa med en riktig pudding då.
jaaaaaaaaaaa

idag har vi hyrt film, vart på åhléns och köpt chokladmasker. sen har vi vart på daglivs och köpt lite chips o dip och gurka. mumsfillibabba.
vi har ätit mat från mamadou och sett på What happens in Vegas. myyyyyyyyyysigt. :) :)
nu äter vi gurkstavar. eller linnea har ätit upp all gurka nu. fast jag har ätit nåra gurkbitar innan.
snart ska vi se sex and the city, men den har alla redan sett. men den är braaa
alla har på sig pyjamas, på linneas pyjamasbyxor finns det blodapelsindroppar. fiiiiint :)

kalina läser frida. hon läser bra. gurkstavarna är slut. läsken oxå. och chipsen och bullarna. :(
men humöret är på topp! :D
tiptop

har ni pejl på läget nu då?


med vämliga hälsningar
josssssi linni kalle






A goodie song!


Stevie Wonder och co - That's what friends are for

Skäms inte

Ni har nog märkt att jag har lagt upp en del lustiga bilder på mig och undrar varför jag gör sånt?
Jo det är nämligen såhär att jag skäms inte för hur jag ser ut. Själv tycker jag faktiskt att jag ser väldigt bra ut och jag har accepterat att såhär ser jag ut och det kommer jag gör i resten av mitt liv. Jag tycker att alla borde acceptera sig själva. Visst kan man vilja gå ner i vikt osv men det är en helt annan sak enligt mig.
Jag har faktiskt väldigt bra självförtroende och vågar stå upp för hur jag känner och tycker och det är ju inte alla som kan. Vem av er som känner mig har inte hört mig skrika ut något konstigt eller sånt liksom? Haha vissa tycker det är kul att jag kör mitt egna race andra kanske dampar lite för att jag tar upp ganska mycket plats. Mitt självförtroende kan väll sviktas som alla andras och man kan känna sig lite underlägsen men i det stora hela så är jag väldigt framåt och pratar med dom flesta.
Jag är som jag är, snygg och självsäker yeeeah! <---- cooooling!


And soon he'll be gone...

Om ni har läst mina inlägg den senaste tiden har ni kanske lagt märke till att jag gör ganska mycket grejor med hela familjen. Detta beror på att Magnus rycker in i lumpen på måndag och därför vill vi göra så mycket grejor tillsammans som möjligt. Han ska till Linköping och får inte komma hem på tre veckor. Efter det kan han komma hem varje helg om han vill. Man kommer ändå inte se honom så mycket på helgerna eftersom han vill träffa Helena osv. Och fatta att han kommer vara borta i ett år! Det känns jättetråkigt och jag kommer sakna honom mycket. Fast kul är det för honom att göra lite annorlunda saker. :) Jag själv kommer då aldrig rycka in i lumpen för att jag är för klen och pallar inte hahaha. Så jag ska be honom smygfilma/fota så man får se hur det är där hihi! Jag kommer iallafall sakna honom väldigt mycket!<3







Tjaaaah!

Tjabbaaa alla tuffingar. Vet ni jag hade 34 läsare iförrgår, rekord! Men nu har jag skunkit ner på ca 17 stycken igen. Vart tog alla andra vägen?

Idag så vaknade jag vid halv sju och det var verkligen svååårt att gå upp! Jag klädde på mig lite snabbt och åt frukost. Som vanligt är jag alltid klar ca 40 minuter innan jag börjar men jag vill alltid vara på den säkra sidan att jag hinner. Så jag började städa mitt rum lite och fyllde i H&M-katalogen som jag och Karin tydligen hade fyllt i fel :/ Klockan tickade på lite fortare då och sedan var den så pass mycket att jag åkte till skolan. I skolan var jag ändå först men sen kom Carl och Anton och vi satt och pratade om filmerna från konserten som Karin lagt upp på youtube. Gaaaah det är verkligen världens hysteri över dom filmerna och det verkar vara allt folk i vår skola tänker på, tillochmed lärarna...
Vår första lektion var SO och vi läser om Andra världskriget som är helt fruktansvärt. Man blir ju helt tagen när man läser allt som har hänt! Efter SO'n hade vi matte och jag, Jossan och Linda var verkligen bäääääst! Hahaha vi är typ sämst i vår grupp men idag så gick det skitbra! :D När matten var slut hade vi NO och som vanligt var vår lärare sjuk men ingen vikarie. Då anordnade jag och Karin en frågelek typ och det var ju nice. Många i klassen verkade tycka att den var rolig iallafall och man fick ju reda på grejor fast igentligen inget som var så värst intressant.
Efter skolan gick jag och Karin hem till henne och vi tittade på massor av Veronica Mars avsnitt och jag dog verkligen för det var aaaskallt! Sedan ringde pappa och sa att jag skulle komma hem.

När jag kom hem så skulle vi gick vi och bowlade och jag vann nästan! Pappa vinner typ alltid när man spelar "spel" med honom hehe. När vi hade bowlat klart gick vi och åt på resturang och det var gott men jag var inte så hungrig. Kyparen kände typ igen oss så han gav oss massor med matkartonger som vi kunde lägga vår mat i hahaha.

Ikväll händer inget speciellt. Jag har spelat lite Wii med Sixten och dampat sönder så känner mig lite krasslig i halsen. Typiskt mig att bli så uppspelt av ett spel att jag tror att det är på riktigt... Iallafall så är klockan ganska mycket nu och om ingen ringer mig så pallar jag inte ringa någon alls för det känns som att det är alltid jag som frågar om vi ska göra något, suck.
PUSS

Massvis med bilder on moi

Just nu sitter jag hemma hos Karin och hon har ju massvis med ruuuliga bilder på mig så varför inte lägga upp dom på bloggen?

















Model house

Hejsan! Idag så var det första skoldagen på vårterminen och den rullade faktiskt på riktigt fort. Det var brandövning mitt i NO lektionen och någon hade typ smällt smällare inomhus. Inte så värst ballt om jag får säga det själv eftersom man stog och frös utomhus och det var värsta snöstormen? Jag hann iallafall ta ut min jacka ur skåpet. Jag brukar inte ta brandövningar så seriöst eftersom vi brukar ha det rätt så ofta.

Efter skolan följde Karin med hem till mig och jag slog henne i golf på Wii. Vi schtekte även runt som vanligt och sysslade med dom grejerna det kan vara bra att kunna i framtiden haha.
Efter ett tag så skulle hela familjen iväg och ta gruppbilder på Model house. Det var verkligen jättekul och tro det eller ej så fick vi ta enskilda bilder också! Jag tycker verkligen att jag blev bra på många bilder. Kan det vara möjligt med en modellkariär i framtiden? Haha kanske inte men roligt var det iallafall. Jag blev sminkad och sånt innan och gaaah vad mycket smink dom hade. Massor med olika saker la dom på mig men jag blev verkligen riktigt bra och nöjd. Tänk om man kunde bli sminkad av någon proffisionell varje dag, hihi inte dåligt det. Gruppfotona blev också riktigt bra. Här får ni se mina såkallade modellbilder. Men jag lägger inte upp familjens för det känns lite oprivat att visa dom för folk jag inte känner.
Våran tanke med alla dessa bilder var att göra en tapet i svartvitt av en familjebild och tapetsera upp det på en vägg. Låter det som en bra idé tycker ni?












Musik

One republic och Secondhand serenade är verkligen mina bebisar<3 Dom är bästbästbäst!!



One republic



Secondhand serenade (tror jag, vet inte riktigt hur dom ser ut eftersom dom är ganska nya för mig)







ELI?

Ni som har sett filmen Låt den rätte komma in kan ju bidra med komentarer i detta inlägg. Det är så att min kompis Karin tycker jag är skitlik Eli den där vampyren i vissa lägen. Hahaha dock tycker inte jag det men man vet ju aldrig! Skulle vara roligt att veta vad ni tycker hehe.


Eli i filmen



HAHAHAHA JAG I LEVANDE FORM! Herregud vad jag ser ful ut! :O


HAHA EUUUW! Men man måste ju ta och bjuda på sig ;)

IIIIH!

Jag sitter med SO boken uppslagen men har inte läst ett ord. Runt 30 sidor är det, vem orkar läsa då? Det är så himla mycket som distraherar mig också. Sixten kom in här för ett tag sen och tjatade på att det var min tur på Wii. Jaha okej visst så blir man fast där ett tag...

Idag så skulle pappa och jag köpa kort till mig men hundra st var före oss så jag fick en remsa och vi beställde kortet på internet istället. Förhoppningsvis kommer det snart så man slipper köa i "remskön".

Imorgon börjar vi klockan 8.00 med gympa. Jag är fortfarande sjuk efter många dagars vila. Så imorgon blir det ingen gympa för mig :/ Dom kommer säkert göra något skitkul så sitter jag där och har dötrist och blir avundsjuk hehe.
Det ska iallafall bli kul att träffa alla kompisar! Inte dom äckliga...
PUSS

Småproblem

Ja nu ska jag faktiskt ta och klaga på lite allmäna grejor.
För det första så vaknade jag idag alldeles för tidigt pga att dom borrar som inihelvete på gården! Varför i helvete gör dom det klockan åtta på en morgon? Nu har dom såklart slutat arbeta med balkongerna och det gör mig så jävla sur att dom ska stå och borra på morgonen och sedan sluta arbeta på eftermiddagen. Dom har fan byggt balkongerna sen i somras och nu tycker man verkligen att dom kan vara klara! Jag kunde iallafall somna om och vaknade vid halv tolv av att en lampa lyser. Då går jag upp och så tittar jag mig omkring i lägenheten. Alla lampor är släckta förutom den som lyser in i mitt fönster vid dörren! GAAH VAD IRRITERANDE! Ingen verkar kunna tänka nu förtiden...
För det andra så skulle jag just bege mig iväg med Magnus för att köpa lite spel till vårat Wii eftersom vi har en check som vi fick när vi böt in vårt Gamecube. Båda kommer på att vi inte har något busskort. Jag var faktiskt jättetaggad på att åka och fixa nya spel (det låter töntigt jaa) men så har man inget man kan åka på. Plus så hade pappa inte lämnat några pengar i pengaskålen och han jobbar så jag och Magnus kom ingenvart. Iställer så sätter man sig framför datorn för att man inte har någon lust alls att gå in till stan när det är såhär kallt och man fortfarande är sjuk.
För det tredje så har vi gympa imorgon på morgonen och det känns verkligen hur avlägset som helst för mig. Jag är ju fortfarande sjuk och det får jag damp på för jag vill bli frisk och börja umgås med vänner igen istället för att isolera mig. Jag vill också vara med på gympan för det är kul och nu är det sista terminen så det gäller att ligga på topp.

Hoppas alla får en mysigare dag och är på bättre humör än vad jag är!
PUSS

Keep it G!

Tuff rubrik om jag får säga det själv!

Nej men nu ska jag ta och stänga av datorn och vårda mig själv lite. Ska duscha, använda hårinpackning (mitt hår ser ut som Hermiones i Harry Potter just nu), fixa naglarna, smörja in mig med en brun utan sol som jag fick av Karin i juklapp. Man kan ju även passa på att smörja in sig med en body butter efter. Åååååh jag älskar body butter det är guds niceigaste uppfinning till folket!<3 Efter allt fixande ska jag nog bara krypa ner i min säng och läsa Twilight som jag snart har läst ut. Det går faktiskt riktigt bra att läsa på engelska och jag måste ha underskattat mig själv eftersom jag trodde att jag inte skulle fatta ett skit. Snart är boken iallafall utläst och då är det bara att börja på tvåan som ligger och väntar på mig, hihi mys!


Några gangsters (passande till rubriken)



Haaalloee!

Idag så vaknade jag av att Karin ringde mig och jag tittade på klockan och fick lite smått panik. Klockan var halv två och jag gillar inte att sova så länge att hela dagen går förbi. Karin kom förbi lite senare och vi spelade Wii och pratade om lite saker.

Det finns inte så mycket att berätta när man är sjuk eftersom ingenting händer på dagarna hehe.
Lite små grejor är väll att jag har börjat läsa storbloggaren Kenzas blogg och hon är verkligen gaaaah snygg och hennes kläder är skitfina dom med! Jag önskar att jag kunde vara lika smal som henne och typ ha sjuktmycket pengar så man kan köpa massor med grejor hihi. Attbropå smalhet så ska jag sluta småäta och sluta äta onyttigt när jag börjar i skolan. Nu under lovet tycker jag att man kan unna sig lite men sen när det väl gäller så är det bara att hålla igen. Om man känner sig hungrig kan man ju typ dricka vatten har jag hört för att minska suget och det är ju bra och hälsomsamt hehe. Så ni kan ju hålla tummarna för mig att jag blir lite fastare och smalare ;)

Snart så är det förhoppningsvis mat för jag är huuuungrig! Det luktar potatisgratäng och det är inge gott :/
PUSS

Hur väl känner du mig?

Ta det här testet och se hur mycket du kan om mig! Hittade det på min kusins blogg maaddish.blogg.se.
För att komma till mitt test klicka här!
JUST DO IT!
Skriv in era namn förihelvete... Vad är vitsen annars hade ni tänkt? Vavavaaaaa!?!

Gud vad jag längtar

Gud vad jag längtar till sommaren. Allt blir helt plötsligt mycket lättare på sommaren. Liksom man kan vara uppe hur länge man vill. Det blir nästan aldrig mörkt ute. Det är varmt. Man kan jobba på sin bränna och vara brun. Man slipper frysa. Man hinner umgås mycket med kompisar och familj. Man kan äta glass varje dag utan att få dåligt samvete. Men det bästa av allt man är ledig. Hur härligt är inte det? Även fast det regnar och inte alls är varmt så är det verkligen härligt ändå! Sommaren har en speciell påverkan på mig, allt blir mycket gladare och ljusare då liksom!


Åh sommar 08 var verkligen regning men ändå såå härlig <3

Har tråkigt...

1. Finns de någon av de motsatta könet du gillar mer än vän? Nej tyvärr inte
2. Har du blandat mediciner med alkohol? Nej
3. Vilken färg har din mobil? Svart som natten you know
4. Gillar du att läsa? Ja det är ju avkopplande och mysigt

5. Har du något husdjur? Japp en hamster, Bella

6. Äger du ett par vita string? Naaaj

7. Har du någon hemlig dröm? Nej inte direkt

8. Isåfall, vad? Nadaaa!

9. Favorit godis? Färgglada godisar och jag är nöjd

10. Är du kär? Nej

11. Vilken årstid tycker du bäst om? Vår och sommarn

12. Framför eller bakom kameran? Skulle nog säga framför. Men det beror på hur man känner sig

13. Tycker du om kanelbullar? Ja förfasen

14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? Nej

15. När fyller du år? 26 juni

16. Vilken färg är det på dina väggar? Mintgröna som snart ska ändras haha

18. Vem ringde dig senast? Karin
19. Vad står det i ditt 5:e sms? Okej men då förstår jag. Men nu har du gjort mig nyfiken :P
20. Gillar du skolan? Lite sesådär
21. Chattar du just nu? Japp
22. Med vem isåfall? Kalina och Louise                                                                                                                                                                             
23. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Haha ja
24. Var är dina syskon just nu? Sixten sover och Magnus är ett ända stort frågetecken
25. Vad ska du göra efter det här? Stretcha min fot haha


Hjälp! :O

Idag fick jag reda på lite "fakta" av Magnus om våra barndomskompisar, eller hans snarare. Två stycken av hans föredetta kompisar har blivit åtalade för mordförsök och dom är typ helt fuckade i huvudet enligt en av Magnus andra kompis som han stötte på här om dagen.
Är inte detta läskigt? Fatta att jag har lekt med dom här två och inte haft någon som helst tanke på detta. Jag har alltid tyckt att dom varit lite läskiga men inte tänkt på det något mer. Pappa sa att han inte var förvånad över att detta har hänt dom.

Tänk hur mycket människor som vi umgås med som halkar in på fel spår. Man kanske ser någon på TV om några år som har varit ens klasskamrat som snart ska åka in i fängelse för att han/hon har mördat stadsministern. Många personer som vi vet vilka dom är kommer säkert råka illa ut i framtiden. Det läskiga är att det kan hända vem som helst. Jag, du, din bästa vän osv. Man kommer in i fel sällskapskrets och det kan vara slutet på ens liv. Vissa klarar sig ur drogor och sånt men tänk om man är en av dom som inte gör det? Inte för att jag säger att jag ska bli någon läskig typ på gatan men man vet verkligen aldrig vad som kommer hända i framtiden.

Usch jag hatar droger! Äckligt värre att man ens vågar testa sig på att ta knark. Jag skulle aldrig våga det. Jag älskar mig för mycket för att vilja skada mig själv och kompisar älskar mig för mycket för att låta mig göra det. Jag har verkligen haft tur i mitt liv. Jag har en familj som älskar mig, vänner som bryr sig om mig och det kan man faktiskt leva på. Jag tror att om man visar lite kärlek till någon så kommer den personen må bättre även fast den inte visar det. Jag försöker iallafall vara så schysst som möjligt till alla jag tycker om och kanske dom jag tycker lite mindre om. Visst kan man ha dåliga dagar och vara sur och sånt men då får man tillbaka den där kärleken man gett till någon annan när den inte mått så bra.
Jag tycker att kärlek och omtänksamhet är grunden till allt gott!


Socialt behov

Jag har suttit isolerad på mitt rum alldeles för länge! Jag måste blir frisk snart innan jag blir helt galen. Behöver umgås med kompisar just nu. Den ända jag har hunnit med att träffa mycket under lovet är Karin och möjligtvis Louise i förbi farten. Jag måste träffa Kalina, Cassandra och Jossan snart och göra roliga saker! Och Tove skulle jag ju faktiskt också träffat. Jag har mycket att ta igen med alla känns det som.

Det är tråkigt att vara själv så är det bara. Jag har varit nere dom senaste dagarna men jag kom på att det är för att jag inte har träffat någon på länge! Behöver verkligen lite socialitet innan jag går ner i riktiga depressioner!

Städning

Nu när jag höll på och städade hittade jag en gammal dagbok. Hahahaha herregud vad skumt jag hade skrivit i den. Och den fick en att tänka tillbaka till dom gamla goda tiderna. Back in the days asså <3


Jag hittade även mina SO böcker och då kom jag på att jag behöver läsa igenom alla sidor om typ andra välrdskriget! Gaaaah PALLAAA!
Att skolan börjar snart är en ända stor ångest. Jag orkar verkligen inte tänka på alla betyg, nationella prov, gymnaisum, balar och sånt skit.
Ska iallafall försöka göra det bästa av tiden som är kvar, det är faktiskt inte så mycket om man tänker efter.

Rummet är iallafall inte klar städat än. Åååh orkar inte det var tråkigt. Jag går nog och duschar istället.


Inte gjort något alls

Idag har jag inte gjort ett skit! Har legat i sängen hela dagen och har knappast ätit något. Jag typ fryser ihjäl för att det är så kallt och jag har typ vädrat men ändå så luktar mitt rum skumt. Nu är det faktiskt dags att ta tag i lite grejor. Ska ta och städa mitt rum för det ser inte så fräscht ut och har inte gjort det dom senaste dagarna. Måste även duscha för hela jag är själv inte så fräsch. Yäz det är väll bara att sätta igång!

Facebook

Ja som ni alla vet är Facebook den nya sidan man ska vara på. Jag har under dom här dagarna då jag varit sjuk försökt att bli mer insatt i sidan. Detta funkar verkligen inte för mig för alla är sjukt sega på att svara osv. Jag tycker att hela hemsidan går ut på att ha så myckt bilder som möjligt och kontakt med folk som man kanske vill ta kontakt med igen. Det här med bilderna funkar verkligen inte för min del, för det första så kommer man aldrig ihåg att fota och för det andra så har jag ingen kamera. Man kanske seriöst borde ta och skaffa sig en kamera. Vi får se hur det blir med det iallafall.
Som sagt så blir kanske Facebook lite roligare om man har massor med bilder folk kan komentera osv, vad vet jag.


Hur kommer alla ihåg?

Jag förstår inte hur alla bloggare kommer ihåg sitt år. Många har skrivit någon slags resumé över hela året. Hur kommer man ihåg? Jag förstår inte det haha. Om jag skulle komma ihåg skulle jag gladeligen skriva om mitt år för det är ju rätt roligt att kolla igenom hela sitt år. Därför tänkte jag försöka komma ihåg allt som har hänt och skriva lite om det nu.

Januari - Jag har verkligen ingen aning om vad som hände, antingen är det för långt bort för att jag ska komma ihåg eller så har jag förträngt hela månaden. Men jag tror att jag spenderade mycket tid med kusinerna Hall och fick bättre kontakt med mamma eftersom hon hade flyttat tillbaka till Stockholm.

Februari - No idea här heller

Mars - Skolan rullar på och inget speciellt hände

April - Studsmattan i skogen upptäcktes och jag började umgås ganska mycket med Tove. SBN var och jag börjar bli lite mer tonårsaktig dvs själen svartas (Karin fattar hihi). Valborg och den mycket minnesvärda Evighetshissen <3

Maj - Kalina bjuder med mig till hennes landställe på Gotland och där har vi det riktigt nice. Jag blir något av en Sandys narkoman och äter där rätt så ofta. Grönan med rätt så många.

Juni - Skolan slutar, jag fyller år, Magnus tar studenten, jag jobbade med att träna småbarn i fotboll, min midsommar blev riktigt rolig, och Lantiscrew umgås på allvar. Jag blir bättre bästis med Linda! :D

Juli - Språkresa på Malta med Kalina tre veckor i juli vilket var bra då men när man tänker tillbaks så var det mindre bra. Jag har kommit fram till att det var som en fas man måste gå igenom, ungefär som tandställning (fast det har jag aldrig haft). Sista veckan i juli spenderas på en ö med kusinerna Hall och vi firar Madeleines födelsedag.

Augusti - Inget speciellt hände. Jag såg en gosspelkör för första gången och det var på Plattan. Jag började skolan och åkte på klassresa. Minnena där ifrån har jag förträngt. Jag var med i det stora vattenkriget på 080808 med Carol och Lukas.

September - Tråk månaden själv. Det hände väll ganska roliga saker för stunden men inget minnesvärt. Jag träffade iallafall Louise för första gången.

Oktober - John blir vår gympa vikarie.

November - Jag åker till Gran Canaria, lär mig spela gitarr och den första snön för året faller.

December - Jag upptäcker Twilight, umgås mycket med vänner, julafton, nyår och blir sjuk för första gången på hela halvåret.


Okej nu undrar ni kanske hur jag kommer ihåg allt detta men det slog mig att jag kunde kolla på bilder på min mobil och det hjälpte mig på traven.

PUSS

Sjuhelvetes camping!

Jag och Kalina sitter och chattar just nu på msn och minns tillbaka när våran klassresa var. Det var verkligen ett helvete just då och vi grät och alla var sura på oss för att vi lät fast vi igentligen skrek på dom som lät. Men nu kan man se och skratta åt dom tiderna. Haaaaaaaahahahahaaha vi gick verkligen loss i tältet och jag minns verkligen inget av alla dom här fotona ni snart ska få se!
Kalina: "Vi blev transar i tältet!"
Jag, Kalina och Jossan på dom här fräcka bilderna mjauw!

             


Gud vad söt!


Inget att göra

Jag har inget att göra. Har typ gjort allt man kan göra i ett hem idag dvs läst, tittat på film, sovit, ätit, kollat runt på datorn, umgåtts lite med familjen och plockat ner julgranen och allt julpynt. Vad ska man göra nu liksom?

Just nu sitter jag på pappas dator för "min" är helt konstig och vägrar funka med internet. Men allt löser ju sig tillslut och datorn är typ den ända sak jag kan ha kontakt från med kompisar. Mobilen också förstås men det är inte direkt roligt att sitta och vänta på sms som aldrig kommer.

Om jag hostar när jag sitter eller står upp får jag andningsproblem och måste typ dra in så mycket luft som möjligt för att inte kvävas. Det är jobbigt för då gör min rygg ont och jag blir helt tårögd och kan inte så något. Jag får typ upp jättemycket saliv i munnen också så måste typ svälja 30 gånger innan jag kan dra in luften. Det är som att något tjockt sitter i min hals men jag känner inte vad det är. Så det bästa för mig är att ligga ner och hosta för då slipper jag alla dessa komplikationer (haha vilket vuxenord).

Ska försöka få Magnus att hjälpa mig med mitt internet för han klarade det förra gången så varför ska han inte klara det nu? Har lite idéer på inlägg som jag ska skriva om jag kommer in på min dator.
PUSS

1 januari 2009

Idag så vaknade jag och Karin i hennes säng och vi låg och kollade på en film tills halv fem kanske. Då ringde pappa och sa att jag kunde komma hem så jag gjorde det. Här hemma fick jag hemmagjord pizza och jag och pappa tittade på Sagan om konungens återkomst. Sedan kom Sixten hem för han hade varit hos sin kompis Sam. Jag pappa Sixten och Johanna spelade lite domino och åt popcorn. Då märkte jag att Sixtens pyjamas var käkad på. Det såg ut som att Bella hade gjort det men ingen trodde på att det var hon. Sen så gick pappa in till hans rum och så hörde han något och ba "det låter precis om en råtta". Då kom Johanna och hon sa att Bella var borta. Hon ropade Bella och då kom Bella faktiskt fram (helt sjukt :S). Bella hade käkat upp min tv-antenn och pappa var typ skiträdd för han gillar verkligen inte djur. Nu kan jag iallafall inte kolla på tv men bättre att den var uppkäkad än en elsladd.

Min hosta har blivit lite bättre men nu förtiden har jag hostat så mycket att mitt revben har gått sönder (det låter helt sjukt men det kan det). Jag fick lite hjälp på traven med att ta sönder det igår. En viss person lyfte upp mig och då fick jag så fruktansvärt ont! Jag trodde att min mjälte hade gått sönder och att jag skulle leva i 45 minuter till. Men ingen tog mig på allvar som vanligt men Karin verkade seriös nu på morgonen när jag fortfarande hade ont. När jag sa detta till pappa och Johanna så sa Johanna att hon hade hört att man faktiskt kan hosta så mycket att man tar sönder sina revben.
Nu är jag jätterädd för att hosta för varje gång jag hostar gör det så himla ont!
Pappa ska ringa doktorn imorgon och se om man kan göra något åt saken men man kan ju typ inte det. Pappa har förbjudit mig från att gå ut så resten av lovet kommer jag ligga hemma och bara ta det lugnt (utan tv haha).
Jaja sånt är livet förr eller senare händer det saker man inte är berädd på.
Aldrig får man vara riktigt glad (internt skämt).
PUSS

Nyår

Nu är äntligen nyår över. Det jag menar med äntligen är att man har gått och oroat sig över alla möjliga frågor om nyår. Igentligen tycker jag att nyår är överskattat, man kanske inte får säga så men det är iallafall vad jag tycker.  Man ska vara finklädd, glad och allt ska vara perfekt som det oftast inte blir. Istället står man och fryser och är helt död när klockan väl ringer tolv. Det skulle vara så mycket skönare om man fick göra exakt vad man ville på nyår och slippa ha alla dessa förväntningar på sig och förhoppningar om att allt kommer bli perfekt.

Jag minns nyåret 2000, det var verkligen hur mysigt som helst och jag pappa och Magnus gjorde precis vad vi ville. Det var verkligen härligt och precis vad man borde göra istället för att försöka ha det idealet som alla har om nyår. Vem har kommit på att man ska stå och spruta skumpa på varandra liksom?

Detta nyår var jag med Karin, Minna och Tilde. Louise kom in i bilden lite senare. Jag och Karin hade fixat oss hemma hos henne och sedan åkte vi till Odenplan och mötte Minna och Tilde. Vi handlade lite mat där och åkte sedan hem till Minna och åt. Efter ett tag mötte vi Louise och skulle iväg på lite grejor men allt var jättekonstigt och vi åkte runt lite överallt innan vi bestämde oss för var vi skulle vara. Där stog man kanske och frös i en timma innan klockan ringde tolv. Det var ändå rätt mysigt att spendera kvällen med folk man gillar men jag tyckte att kvällen blev som en vanlig kväll fast med fyrverkerier.

Nästa år ligger jag förhoppningsvis i något varmt land på nyår. Vi har funderat att åka till Bali eller något liknande efter julafton och förhoppningsvis blir det så. Annars ska väll familjen bara göra exakt vad vi vill om inte jag får något ryck och vill vara med kompisar. Man vet ju aldrig vad man hittar för roliga människor nu när man snart börjar i gymnasiumet.

Jag har iallafall lite nyårslöften som jag har kommit på efterhand och dom är att:
Inte ta allt för givet
Sluta överdriva så mycket
Tänka först innan jag pratar
Kämpa gärnet i dom ämnena jag vill höja mig i
Umgås mer med nya människor och människor jag gillar
Göra grejor jag gillar och inte bli i tvingad dom men ändå vara lite FKB-aktig

Här är lite bilder från Karins blogg som hon tog på nyårsafton:











RSS 2.0