Då var man 16

Helluuu igår var det ju min birthday och den var faktiskt bra. Jag har fått en ny laptop som jag är på nu och ipodhögtalare och lite annat smått och gott. Mamma kom hit och vi åt på Sandys och hade det mys. Sen sysslade jag lite med att fixa i mitt rum och äntligen har jag börjat få i ordning på saker och ting. Har levt i ett mindre bra läge under dom senaste veckorna, jaaaa. Senare på kvällen hade vi middag för mig hemma och det var mumsigt. Vid åtta träffade jag Karin, Minna, Tilde, Siri och Mattias och vi åkte till Fredhäll och det var mysigt. Fick faktiskt fina presenter av alla och jag som är rädd för att få presenter blev faktiskt glad haha. Sen träffade vi några randoms och Karin tog steget ut i livet och följde med dom medan jag, T, M och S åkte hem till T och sov. Jag vill träffa Karin nu men jag är så satans trött så ska nog göra det imorgon. Måste typ in till stan och köpa en till bikini för på måndag åker jag till Portugal.

Idag hade min kusin Madde konfasak. Vi var hemma hos dom och det var mycket trevligt. Hehehe.

Just nu tänker jag på vissa personer, jobbigt...

Life is what you make it

YÅÅÅÅÅÅ! Livet är riktigt tipp topp. Solen skiner, alla är glada och mitt rum är FÄÄRDIGMÅLAT! Har varit tvungen att måla själv för äckelmålaren hade inte köpt tillräckligt med färg och kom aldrig idag. Så imorse åkte jag till färgaffären fett tidigt för att köpa färg till honom och så kommer han inte. Är det ett bra sätt att visa sin tacksamhet på va?! Tyvärr fick pappa ta smällen men det är pappor till för ibland.

Idag har jag solat med Louise på Eriksdalsbadet och det var mysigt. Sen har jag badat med Karin vid hennes båt och chillat galet och nu har jag myst lite med Sixten och ska snart svabba mitt golv hohoo. Det kanske blir att träffa Mattias ikväll, who knows?

Igår var det faktiskt en heldag med Magnus och en tjej i affärern frågade om jag var hans flickvän, uusch. :( På kvällen var jag med Josefin och vi tittade på Notting Hill som var första gången för mig. Lite småskumt sådär.

Nu chattar jag med den enormt snygga och häftiga Minna och om någon har problem med att hon är det så möt mig vid plattan klockan tre imorgon capisch? Eller i övermorgon för imorgon fyller jag 16 BAST! GRATTIS GRATTIS! :D

Tres dias

Jag är så satans trött och mina leder mår inte bra. Har jobbat hela dagen med Karin och vi klippte gräs och sånt därnt. Ingen fattar hur jobbigt det var men då ska jag säga er att det var TAMEJFAN SUPERJOBBIGT! Tur att jag var på bra humör idag för annars hade jag börjat gråta av hopplöshet. Jag har fått en konstig bränna idag, ena min arm är mycket mer bränd än den andra. WEEIIRD! Japp japp men det får man ta. Jag har faktiskt haft fullt upp under tre dagar och då kanske ni förtsår vad det innebär. Jo att jag inte bytt trosor på tre dagar HAHAHA! Fast nu är det gjort så ni kan vara lugna. Jag och Karin har sovit i hennes båt och vi har levt loppan. Jag badade faktiskt för första gången i år men det blev ett kärringdopp så vet inte riktigt om det räknas.

Orkar inte lägga upp bilder för Karin har de flesta lalala. Nu ska jag nog kolla på en film och jag hoppas att få med pappa på idén.
PUSS

Lalala

Tjaaa! Under dagarna har jag gjort en hel del så har inte hunnit skriva. Jag var på Gisekvarn i midsommar och det var riktigt trevligt. Det är alltid massor med barn/ungdomar där så vi sov i tält och gjorde lite andra busiga saker, niiiice.

Igår var jag med Minna och vi tittade lite på filmer och Buchten kom men åkte sen och idag har jag och Minna varit i staden och hon har köpt en del saker.

Snaaaart fyller jag år! På fredag faktiskt och jag har önskat mig The Sims 3, Ipodhögtalare, silkesdroppar. Har allt annat matriellt jag vill ha liksom. Men min väska gick sönder idag så ska nog catcha en ny någon dag hoho.

Jag och mat = graviditetsvarning

Karin säger alltid att jag äter mat heeela tiden och jag har kommit fram till att jag faktiskt gör det. Under de senaste dagarna iallafall. What's my problem egentligen? Nu ser jag jättegravid ut fast jag försöker intala mig själv att jag är smal för det har Karin Vedin sagt hjälper. Det var något om att det är vetenskapligt bevisat att om man intalar sig själv en sak som att man är smal så går man faktiskt ner i vikt. Så alla där ute som känner sig fula eller vad som helst kan intala sig själva motsatsen!

Idag har jag ätit väldigt mycket, FAN! Spana in Karins blogg så förstår ni. Och Cassi sov ju över och vi tittade på en film och på morgonen kom Karin och vi åkte till studsmattan men det var lite läskigt så vi gick en runda och Karin visade mig fetaste stället som var underbart men sen blev det också läskigt där så vi åkte hem och sen in till Odenplan för att jag skulle få pengar av Tove. Nu har jag pysslat lite hemma och försökt kolla på This is England men det gick inte bra så satte på Guldkompassen istället. Jag är ensam hemma och det är lite småläskigt det också. Då gäller det väll bara att intala sig själv att det inte är läskigt hohoho.

Imorgon blir det Gisekvarn med mamma och Tompa som gäller. Roligt som faaarao ska det bli. Underbart stället säger jag bara!
PUSS

Har man vänner så har man vänner

Snart kommer Cassandra till mig och ska sova här. Ibland är det allt bra att ha mig som vän när man behöver hjälp hihi.
 
Attbropå överskriften kan ni spana in min, mina brorsors och kusiners film som vi gjorde för kanske två år sedan haha.


And she will be loved

HEJ! Jag kan berätta lite kort om dagen att den har varit väldigt  skön för att ta hand om nio barn. Ända minuset är att jag har skrikit ganska mycket. Fast för de mesta har alla grupper spelat match tillsammans idag och vi har lekt lite straffar som jag tyckte var skitkul haha (A). Och vi fick hamburgare och chips till mat. Gissa om jag blev glad?!

Kan även berätta att när vi skulle måla mitt rum igår var färgen skitful så vi köpte ny idag. Ja jag är ganska bortskämd men så att alla vet fick jag lite dåligt samvete för det.

Dagens låt: Maroon 5 - She will be loved
Dagens humör: Glad, irriterad
Dagens mående: Trött
Dagens borde: Vara positiv och vila upp mig
Dagens frisyr: Förut uppsatt men nu utsläppt
Dagens smink: Inget, istället är jag helt röd i ansiktet av solen haha
Dagens klädsel: Först träningskläder men nu chinos och en t-shirt
Dagens planer: Chilla
Dagens materiella vill ha: Ipodhögtalare
Dagens längtan: Till midsommar
Dagens fundering: Att musik kan få en att känna sig hel
Dagens beroende: MAKT!
Dagens tråkigaste: Att inte ha den makt jag velat ha
Dagens roligaste: Hillary och Kajsa gör alltid roliga saker. Jesper sa väll ett och annat också hehe.
Dagens person: Tror det blir alla mina knattar, Hilla, Kajsa, Jesper och Ludde.

Sunny day

Ja idag har det varit soligt ute. Mitt face är helt rött och jag ser ganska söt ut hihi. Det hände inga större komplikationer som pengar i huvudet idag. Men istället fick jag ett till barn så nu hade jag 14 barn att se efter. Allt gick smärtfritt och dom lyssnade faktiskt i en timme innan fångarna på fortet barnen satte i gång och då fick jag flipp och släpade med dom till klubbhuset. Dom fick skäll av Kajsa och sen så efter någon till timme skulle vi äta frukt och då kastade ett av fångarna på fortet banen sten på ett traisgt fönster så det gick sönder ännu mer och då fick han sitta i klubbhuset resten av dage. MOHHAHAHA! Sista timmen lät jag dom leka fritt och det var nog en av dom underbaraste timmarna på dagen.

Efter fikade jag med mamma och fick massvis med saker från Åhléns och sen åt jag lite pannkakor hemma. Min mage är ganska tjock så ska nog skippa maten imorgon. Då blir jag smal igen konstigt nog haha. Snart ska jag väll sätta igång att måla mitt rum men vet inte om jag orkar, vill helst sova liksom. Nu påminner det mig om att det var någon som busringde mig inatt. TRE GÅNGER! Så himla elakt kunde nästan börja gråta i den stunden...

Men imorgon kommer typ fem stycken från min grupp vara borta. Im in heaven.

Fotbollsskola

Jaha så var första dagen av tre avklarade på fotbollskolan. Nu sitter jag med sån satans ledvärk att jag funderar på att bara tappa upp ett bad för mina fötter. Det har kännts som en skidsemester idag fast det är sommar. Vad händer med världen?! Kan kommentera sommarjobbet i korta drag. Jag har fått en peng som flög i slowmotion i huvudet. Vissa ungar förstör för alla andra. Vissa tror fotbollsskolan är något slags fångarna på fortet och klättar på staket istället för att spela match. Ludde har nästan blivit ihjälslagen av mina knattar. Min röst har fuckat sig så nu har jag inte ens lust att sjunga. Jaaa ett rent helvete helt enkelt. Men nu är det bara två dagar kvar och då har jag tjänat ihop 1200 kr hihi. Imorgon ska dom allt tas wooo, blir helt peppad haha.

Jag kom hem runt fem och tejpade lite i mitt rum så pappa kan måla. Köpte spackel och åt middag. Sen gick jag ut och har varit med Cassandra i några timmar. Vi köpte cola och chips och satte oss på en bänk ovanför Kronis och hade det supermysigt.

Nu ska jag sova med min älskade värmekudde.
PUSS

Miley Cyrus

Jag har hittat min gud och det är Miley Cyrus! Fööööörfan vad bruden är skön. WONDERFUL! Har tittat på massor med randoms videosar hela kvällen och hahaha tjejen kan ju snacka. Inte nog med att hon har en röst som en ängel. Har kommit på att jag gillar skådisar som kan sjunga hoho. Liksom JB, Demi Lovato och Miley. Kan det bli bättre?!





Sommarjobb

Gud vad det regnar ute, helt gaaalet.

Idag har jag ätit på en kinaresturang med Mamma och Tommy. Sen gick jag jag hem till Karin igen och tittade på filmen Allting flyter som var en riktigt redig film. Jag gjorde lite planer på att träffa Tove innan min tränare ringde mig och sa att jag skulle jobba imorgon till på onsdag. Så då fick jag ändra planer till en hemmakväll eftersom jag ska vara på Krisineberg kvart över åtta imorgon. Tror jag kommer tjäna 1200 kr på dom här tre dagarna hihi. Men kommer frysa ihjäl om det fortsätter regna såhär och barnen kommer bli helt gnälliga... Well well sånt är livet, det ska ändå bli ganska kul faktiskt.

G33K 41

Hej. Just nu ligger jag i Karins säng och vi vaknade för 40 minuter sedan. Jag märker att jag inte kan sova så bra på morgonarna för att jag tror att klockan är skitmycket och att hela dagen har gått.

Karin ska typ kila iväg snart medan jag själv får hitta på något annat. Kankse träffa mamma, vi får se hur det blir.

Igår var vi i stan och jag köpte två underbara t-shirtar från Gina, höhö jag har en slags förkärlek för t-shirtar. Karin köpte ett läppstift för hon hade glömt sina riktiga pengar hemma men vi ska väll åka in där snart igen så hon kan få köpa allt hon behöver. Juste jag köpte någon slags jacksak på H&M också. Sen hemma slog jag till på en mer finare jacka på Get a style Sthlm så alla pengar är nästan helt gone. Ska ringa min tränare ikväll och höra om sommarjobbet som då kommer vara nästa vecka.

Men sen åkte vi hem till Karin och tog foton till våra egna t-shirtar med hennes systemkamera. Det var inte pjåkigt det och jag kanske borde börja satsa på mittbena,eller vad tycker ni när ni ser fotona? Haaha.





Mihi

Har precis varit ute på en promenad med Carl och vi har konstaterat en del saker höhö. Han är iallafall räddaren i nöden för nu känner jag mig mycket lugnare.

Imorgon blir det att shoppa på Stockholms underbara gator med Karin. Feeeta länge sen må jag säga. Sen får vi väll se om det händer något kul närmare kvällen.
PUSS

Heidili heidi

Idag har jag myst med lillebror nästan hela dagen. Spelat MK, tittar på halva King kong och Talang. Skulle träffat Louise i stan men det regnade så mycket att vi struntade i det. Har lust att hitta på något nu men jag tror ingen har direkt lust hehe.


Galen dag

Åh himmel vilken galen dag det har varit. Har inte hunnit mellanlanda en ända gång kan jag säga. Har redan berättat om den tre gånger till olika personer haha. Men iallafall så sov Karin, Minna och Siri hos mig och vi somnade typ runt fyra och jag blev nedputtad på golvet och låg där bland några kuddar. Sen ringde typ Minnas väckarklocka och Karin trodde det var min mobil som ringde och att det var Göran, vem nu det är haha. Vi vaknade iallafall klockan halv elva och jag var heeelt borta kan jag säga men jag, Karin och Saga skulle hämta en studsmatta på Värmdö och så kom även Carl med och det tog sååååån jävla lång tid att åka, runt två timmar! Flytta aldrig till Värmdö, det är fan inte värt det. Väl där fick vi gå en bit och så kom vi på att vi aldrig skulle kunna bära studsmattan så Karin ringde sin mamma och Carl och Saga åkte hem medan jag och K gick runt lite på en tomt i en timme. Sedan åkte vi till K och då var klockan typ fyra och jag började sätta upp studsmattan men sen säger K's pappa att vi inte får ha den där så vi packar ner den och åker till ett annat ställe i skogen där det är vääärldens brantaste backe. När jag komme upp för backen med några saker så kan ni fan inte gissa vad jag ser! JOO EN STUDSMATTA! Åh herrejävlans. Nu finns det iallafall två där för efter mycket slit i backen med alla delar kunde vi faktiskt montera upp den. Så vi hoppade lite fram och tillbaka och Karins mamma kom med mat som vi åt. Sen kommer jag på att jag ska ju på bio, OM EN TIMMA! Spring spring spring. Bussen kom och jag sprang verkligen som jag aldrig skulle se dagsljus. Sen så kom vi typ hem till mig tjugo i och Karin tar sina grejor och går och jag byter kläder med kyckling och jordfläckar på men märker att mobilen har dött så trycker in den i väggen och meddelar Josefin att jag kommer försent. Sen springer jag som en vilde och träffar på Tove och Emmie i T-centralen och jag var verkligen jättekonstig när jag tänker på det nu i efterhand för jag var ju helt uppe i att springa och gaaah! Jaa men jag kommer till Jossan hel och så väntar vi på Kalina och Kalina var också lite lalllalalalala hahahaaha. Men vi tittade iallafall på filmen som hette något med "Alla mina flickvänner" eller något. Den var lite buuusig. Nu sitter jag iallafall här och ska städa lite och duscha av alla äckliga skogsaker så man känner sig som en Sthlmspingla igen.

Tyvärr blir det inga bilder men det kommer väll upp några någon annan dag så HA TÅLAMOD OKEJ?! HIHI PÖÖWWSSS

Studsis

Snart kommer Karin och senare ikväll ska jag träffa Carl.

IMORGON SKA VI HÄMTA VÅR STUDSMATTA! Heeeelgroovy ;)


Äh nu skriver jag en lista på vad jag ska göra under dagarna. Har typ ingen koll själv höhöö.

Ons: Vara med Karin och senare Carl
Tors: Träffa Lantiscrew och hämta studsmatta med några från klassen, NRJ kanske
Fre: Inget minne
Lör: Inget minne
Sön: Inget minne

Nehe det här gick inge bra. Skitsamma för nu kommer Karin och jag ska äta frukost. PÖÖÖWWSS!

Första sommarlovsdagen...

och jag kan inte sova. Det är så himla mycket tankar som snurrar runt i ens huvud just nu och då är det tur att jag har en blogg som man kan skriva av sig i. I torsdags hade jag en underbar dag. Då lekte livet verkligen. Badade med klassen och åt middag på kvällen där vi hade sjukt roligt. Efter det gick några vidare för att hoppa studsmatta och livet lekte helt enkelt. Nu kommer det aldrig vara så längre. Det kommer aldrig vara allihopa samlade på en gång och det får mig att bli ledsen. Kommer faktiskt sakna all jobbig ångest man fick på vissa personer, strunat i om jag får det bara jag får vara med dom!

Igår var det ju skolavslutning men jag grät aldrig fast det var nära inpå. Mina betyg var iallafall satbra! Fick 8 MVG och 9 VG hihi. Både min mamma och pappa var med och efter man hade sagt hejdå till alla 100 ggr var jag med Josefin och lite med Kalina. Runt fem åkte jag till mina kusiner i Älta och firade Fredrik med studsmattehoppning och annat. Runt nio kom jag hem och jag och Karin åkte till Stadshagens IP där de flesta niorna var och det var lite mysigt men ganksa random också så då kom Mattias och vi åkte till Djurgården där alla redan hade dragit. Runt halv ett kom jag hem och gick och la mig i Magnus säng. Verkligen jobbigt att inte kunna ha ett rum att vara i utan jag driver runt i hela lägenheten och jag vet inte var jag har mina saker. Jag som måste ha mina saker på plats för annars blir jag galen. Och det är något jag håller på att bli. Färgen till mitt rum är inte ens köpt och när Magnus kommer hem ska jag flytta till Sixtens rum då eller? Herregud...

Och jag måste bara säga när killar kommer in i bilden i tjejkompisgäng så förstörs allt man byggt upp. Varför i helvete ska det vara så?! Det är nog bäst om man håller sig till sin bästa kompis resten av livet. Jag pallar fan inte med vissa människor just nu. En idiot är vad man är när man håller på som dom gör. Jag har också kommit på att jag behöver faktiskt inte ha det där tonårslivet som folk tycker är så viktigt. Jag nöjer mig med de vänner jag har och jag gör det jag känner för. Så kära vänner tänk på mina visdomsord annars kommer det gå illa i livet.

Lite bilder under dessa dagar som gått hihi.





























Heal the world

HEEEJ! Just nu har jag härliga känslor i kroppen. Inte ofta man har det inte näääää verkligen inte vaa!! Jag sitter och chattar med Jimi och Cassandra och lyssnar på Heal the world med Michael Jacksson medan jag tänker på min kusin Madeleine, haha. Kan det bli bättre?! Nä förfan inte just nu iallafall.

Kan ta och berätta lite om min helg. Jag har liksom kännt lite olika saker under hela helgen. Den största känslan är att vilja göra saker och det har jag faktiskt gjort. Sen så har man ju alltid någon sämre känsla och i detta läge var den hopplöshet. Ja så ligger det till kissekattar men jag ska inte tänka så mycket på det.

Sakerna som jag har gjort är att hoppa studsmatta som en vilding med Karin. Varit med Mattias och Karin hemma hos hans pappa och tittat på film och lite av matchen som Sverige förlorade, pinsamt fan. Sen har jag börjat måla i mitt rum så nu går det inte att vara där därför ska jag sova i Magnus rum i natt.  Jag har även varit i stan idag med Mamma och Tommy och tittat på en laptop som jag ska få på min födelsedag. NICE VA!?

Imorgon kommer bli en underbar dag! Bada och middag med klassen. Wild kids och Billys pam pizza. Mjaou mjaou mjaou.

Balen

Balen var helt okej igår men jag hade förväntat mig mer, tyvärr.

Jag och Karin fixade oss hos mig och sen vid halv sju började allting så då kilade vi över till F-skolan och gick på röda mattan jaaao haha. Ja och sen så gick vi runt och pratade med folk och vi åt faktiskt oväntat god mat. Sedan var det två DJ's där så många dansade men sen så var det typ bara vår klass uppe på dansgolvet resten av kvällen. Dom spelade ingen bra musik för det var bara massor med jobbiga "blattelåtar" och det är något av det värsta jag vet. HOUSE SKA DET VA!

Men det blev en liten besvikelse för alla gick så himla tidigt och det hände ju lite grejor som har fått mig att tänka att jag är nöjd med dom personerna jag har runt omkring mig och jag behöver faktiskt inget drama eller galna händelser i mitt liv, inte med fel personer iallafall.

Så jag och ett stort gäng gick till McDonalds och var lite där innan pappa kom och hämtade mig och jag gick hem och sov.

Idag vaknade jag runt elva och åkte till skolan för att städa mitt skåp och nu har jag pratat med Mattias länge i telefonen fast hans mobil la av så nu sitter jag här och ska äta nudlar. Ikväll vet jag inte vad som händer men vill verkligen hitta på något skoj eller bara vara med någon mysig person. Vi får se hur det blir.

HAHAHA! Kolla Karin!


Oh sexy


Kalina och Josefin


Gangstaaahs! Carl, Tim och Anton


Coola ligan


Elsa, Linda a.k.a modellen och Emma


Alexandra, Nida, Samia och Nemo


Lantis<3


VÅR MENTOR OCH DEN BERÖMDA ANDERS!



Härligt gäng det här va!


Bebis <3


:)

BAAAL IDAG!

Twilight

Såg precis trailern för New moon filmen och jag måste bara säga att filmerna är sååååååååå mycket bättre än böckerna! Jag hatar böckerna. Första boken var en plåga som lästes på ett halvår och nu ligger jag på andra boken som jag knappast tror kommer bli färdigläst. Jag brukar alltid tycka att böckerna är bättre men nu håller jag mig helt och fullt till filmerna.

Haaaaaahahahaha jag hittade den här på en blogg när dom kollar på trailern och fyyyyfaaan vad jag garvar i slutet! Ungefär som när man får ett skrattanfall med Karin och det ändå man kan göra är att röra på benen för man får inte fram ett ljud. Nog bara Elsa och Linda som förstår hur det ser ut men jaa. MÅSTE TITTAS PÅ!!!


Disney

De flesta artisterna som disney "lägger fram" är helt underbara. Jonas brothers, Miley Cyrus och Demi Lovato är några av mina favorit artister som jag lyssnar på dagligen. Det låter hellamt att säga att man lyssnar på just dessa eftersom disney har hjälpt dom med sina karriärer och disney är barnaktigt och då får ju barn tillgång till att lyssna på artisterna också. Vem vill bli kopplad till att lyssna på barnlåtar egentligen? Man skulle ju vilja att de skulle lyckats någon annanstans än just disney men jag kan inte sluta att gilla dom bara för att det är lamt.

Dagens låt blir iallafall Miley Cyrus- The Climb som jag faktiskt hittade nyss!

Kan säga att lite senare ikväll ska jag på någon kurs för att kunna träna småknattar i sommar *suck*.

Hotties

Mjaoumjaoumjaou! Man blir ju helt till sig bara att titta på dom här hihi. Var finns dom på riktigt liksom, inte på plattan kan jag tänka mig.

Ryan Sheckler


Chase Crawford


Alex Pettyfer


James Lafferty


Cam Gigandet


Benjamin McKenzie


Zac Efron



The Jonas brothers


Taylor Lautner

Hola amigos

Kan mellanlanda mellan alla listor och säga att jag sitter och svettas skiiitmycket. När jag står upp blir jag typ helt skakig och gaaah undra hur det kommer gå att springa runt i klackar imorgon liksom... Kommer få ett eplepsianfall eller något. Ska ju till frisören imorgon för att locka håret och lite sånt och hon sa att det måste vara väldigt tvättat och torrt. Jag måste ju typ raka benen och sånt inför balen också så när farao ska jag göra det?! Ska jag gå hem mycket tidigare från skolan eller ska jag köra allt på morgonen sjukt tidigt. Det är något jag får grubbla på under dagen. Och jag blir lite småledsen nu när jag är sjuk eftersom hellre är jag i skolan och ser allas "ljuva" ansikten nu när jag snart aldrig får se dom igen, faaan.

Idag vaknade jag typ vid nio och så har jag varit uppe och läst min tidning och tittat på tv i vardagsrummet som en omväxling. Sen åt jag grillat kött med hemmgjorda pommesfrites och bea, goodie goodie. Har typ käkat upp hela M&M påsen också så känner mig lite rund om magen, eller jag gör ju inte det men jag kan tänka mig att jag ser lite fetare ut.

Karin har smsat och uppdaterat mig om skolans händelser. Hahaha något med en dörr och rektor som jag tyvärr inte kan nämna mer. Roligt var det iallafall, eller är kan man väll säga! Sen har jag hört av Josefin vad de flesta kommer få i biologi i slutbetyg och om Josefin har MVG borde jag också få det eftersom vi är twins när det gäller skolan. Och nu var det visst gratis glass nere vid Italienska men jag pallar inte gå dit, mina öron börjar göra ont. Fast Josefin om du läser detta i just det här tillfället kan du ju passa på att hämta hem glass till hela familjen så ni får en matchande efterrätt också! HAHA.

Neeeej nu ska jag lyssna på Brittan och göra listor *tuffing blick*.

Klockrena listan

Nu när jag sitter här hemma och tycker allmänt synd om mig själv tänkte jag att det är lika bra att göra en lista på klockrena människor.

Britney Spears, the legend of the legends. Kan man nämna någon som har gjort mer klockrena låtar än vad hon har? Hennes liv har inte alltid varit en dans på rosor men nu har hon ju faktiskt jobbat sig upp igen och har skönare låtar än någosin.



Tyra Banks
. Människan är ju klockrenheten själv! Hon är beviset på att man kan vara sig själv och ändå lyckas. Modell som kör sitt race fullt ut och är inte rädd för att göra bort sig. Liksom checka hennes talkshow där hon gör och säger massor med konstiga saker haha.



Äh bara för det kommer jag inte på några mer... Ska nog göra en lista på hunkar istället. Hahaha fuuult ord!

Schaatan

Ja då var man förkyld igen. Det kom igår då jag fick saaatont i halsen. Brukar aldrig få direkt ont men nu skule det minsann bryta ut. Så på morgonen idag var jag helt sänkt men gick till skolan för att göra en presentation innan jag gick hem igen. Flera kommenterade mitt utseende därav Carl som frågade vad jag hade gjort igår. Men ursäkta mig om man inte är på topp varje dag haha. Jag kom typ hem vid nio och har sovit hela dagen tills för någon timme sedan. Nu känner jag mig bättre men ska vara hemma imorgon med så jag blir frisk till balen på torsdag.

Jag drömde en creepy dröm om gymnasiet. Så vill man inte ha det säger jag bara.

Och nu fick jag en tidning och M&Ms av pappa. Hihi min pappa är beeezzt!

Underbar dag

Min dag har varit uuuunderbar. Karin har fixat så att jag troligen kommer få MVG i syslöjd. Jag behåller även mitt MVG i musik. Sen hade vi ingen SO så då hade vi typ två och en halvtimmes rast. Så jag och Karin gick till studsmattan och var där ett tag innan Saga och Sara kom. Sen kom även Felicia och Emma och lite senare Elsa (intresseklubben antecknar). Vi hade det supermysigt och solen bara schtekte och livet lekte. Heeelt underbart helt enkelt! Sen hade vi svenska med teknik istället fast när jag hade kommit ganska långt tappade jag mitt arbete i golvet så skiten gick sönder haha. Efter hade alla moderna språk men jag som är så bra behövde inte gå och inte imorgon heller, schhh säg inte till någon hihihi. Istället lät jag Carl, Tim och Anton vara fotomodeller så jag kunde ta lite bilder med min nya kamera. Fast den är jättekonstig och bilderna blir helt suddiga så jag sitter och läser lite i manualen här. Fast Anton gav mig ett och annat tips.

Efter skolan gick jag hem och åt min favoritglass. Hägendazs, Strawberry & cream underbat det med. Efter ett tag kilade jag iväg och hämtade Sixten. Vi hade ett litet vattenkrig eller jag kastade vatten på honom snarare och sen spelade vi MK och lagade pannkakor tillsammans. Nu är han nere hos Oliver men kommer upp om en timme så jag får lite tid med honom också hihi. Jaaaa jag är barnvakt för folk som inte förstod.

Jag kanske borde börja med dagens låt eller något eftersom jag sjunger heeeela tiden. I just love it! Har kommit på att om man fick välja mellan att aldrig prata eller sjunga mer i ens liv skulle jag ta aldrig prata. Så mycket älskar jag det hihi.


Dagens låt är iallafall Jonas brothers - year 3000 som sjöngs en del på studsmattan.
PUSS på er


Min kamera fast min är i röd.

RSS 2.0