Tallinn

Tallinn var nog inte det stället jag skulle vilja åka till igen. När vi väl var ute i landet så var allt rätt skabbigt och det var ett överflöd med bleka människor som sprang runt i slampiga kläder. På bussen träffade jag på min SO lärare som kan tänkas konstigt att han av alla människor sitter där men det är typiskt honom att åka på sånt haha.
Själva kryssningen var rolig eftersom jag var med mina kusiner "Hallarna" och på båten hade vi det skoj. I bollrummet ägnade jag och Fredrik tid med Sixten och startade bollkrig som aldrig gick att avsluta. De som jobbade där gick tillslut ut för att de inte orkade hantera allt. Det var feting kul för alla småbarn blev helt jävla aggro!
Jag, Alex, Fredz0r och Madde sov i samma hytt och jag sov verkligen förskräckligt den första natten. Det var som en jordbävning ägde rum och det gick helt enkelt att inte sova. Jag hade även förlorat i sten, sax och påse och fått äckel soffan där man kan tänka sig vad folk har gjort i. Andra natten pratade vi om läskiga saker och alla var skiträdda och inbillade sig skuggor. Jag och Fredrik tyckte vi såg Pochahontas på dörren och det var verkligen skitläskigt! Vi var tvungna att ha på lamporna ett tag men sen blev alla för trötta och vi släckte. Jag sov faktiskt hela natten utan att vakna hihihiiiiii.
Vi var även uppe på bryggan där de kör båten och det var kul att se hur allt funkar. En hemsk sak hände också. Någon ramlade/hoppade ner för båten och dog och sex stycken stora kryssningsbåtar hjälpte till och leta men man hittade inget. Därför blev vi försenade i två timmar men det gjorde väll inte så mycket.
Kort och gott var resan väldigt bra. Bra för att det var kul med kusinerna och bra för att jag inte har gått upp i vikt hur mycket jag än har ätit. Resan gick ju igentligen ut på att äta kändes det som.

Bilder kommer nog läggas upp senare när Madde skickar över dem.

Kommentarer
Postat av: CKY

Hahah, sjuukt. Vad är oddsen att du möter honom där liksom? :O

2009-03-01 @ 22:04:15
Postat av: SANDIE

Herregud? Någon som hoppade i? Usch!

2009-03-02 @ 11:19:34
URL: http://sandrabeckman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0