Fyfan...

Just nu sitter jag med SO böckerna uppslagna om Andra världkriget. Vi har prov imorgon men jag ooorkar verkligen inte plugga. Har aldrig kännt såhär förut. Jag är verkligen helt utmattad när det gäller skolan men vad ska jag göra åt saken liksom? Fyyyfan vad jobbigt allt känns. :/

Dagen var skitseg med mycket olika humör. Både hopplöshet, förtvivlan, glädje och hat. Den enda glädjen var igentligen när skvallret sattes igång då det både kom fram det ena och det andra. Det är ju också lite småroligt med att skriva Gina och rita en fisk på en av sexornas skåp som alltid är utsuddad efter några timmar. Okej ni i normala skolor tycker nog det är fett mobbat och ser inte det roliga i detta alls. Men för oss i en skola där saker aldrig händer kan man finna detta mycket underhållande. Okej gympan var också skitrolig för allt gick åt helvete och alla tabbade sig. Jag verkligen älskar gympa det är skitroligt fast det är lite jobbigt att bli svettig men det får man ta.

Efter skolan så gick jag hem och sattes i arbete. Jag spikade upp min tv-sladd som äntligen har införskaffats. Jag plockade ut diskmaskinen men sedan satte jag mig med hemmagjorda bagels och tittade på One Tree Hill. Attbropå det programmet så har jag fått låna Kalinas första säsong! :D Efter programmet fick jag höra att pappa hade något jättekonstigt i sin axel som han typ mådde skitdåligt av. Idag var den andra gången jag har sett honom må så dåligt att han typ blundade när han gick. Senaste gången han mådde jättedåligt satt han ner och lagade mat. Detta med att sitta och laga mat tyckker jag är väldigt underhållande i efterhand men just då tyckte jag synd om honom. Nu tycker jag väll också synd om honom men det känns jättejobbigt för att det tar sjuktlång tid innan axeln blir bra igen. Jag fick då gå och hämta hämtmat som bestod av Yakiniky (stavning?). Sedan fick jag även gå och hämta Sixten hos Eddie och då blev jag fett sur för liksom allt kändes jobbigt. Sixten och jag skulle köra tävling dvs att han åkte hiss och jag sprang ner för trapporna. Sixten ska då självklart fastna i hissen och mitt hjärta stannade i någon minut asså. Blev verkligen skiträdd men tillslut så fixade han det på något sätt och hissen började åka igen. Tack gode gud säger jag bara!

Ska kanske ta itu med pluggandet. Vi får iallafall se hur jag känner mig senare.
PUSS

Kommentarer
Postat av: ida

sv: ja sysslingar o grejer. de är bra o ha :)



andra världskriget, guud va intressant ! :D

2009-01-28 @ 21:10:03
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: MADDE

usch usch usch, tur med sixten! :O

2009-01-28 @ 21:57:10
URL: http://maaddish.blogg.se/
Postat av: 3324 karneus

Kom igen nu sluta klaga! Du har det så bra! Jag kan berätta vad jag gör så kan du få höra hur jobbigt jag har det... Just nu sitter jag eldvakt och har gjort det snart i 1 timma och 30 min. Jag bor i ett tält med 7 andra. sover på granris och liggunderlag. Har kvar färg i ansiktet sen vi övade på att maskera oss. Går upp 05:45 och kastar på sig sina kläder och skor för att hinna äta frukost. Maten består av en grön påse som man häller varmt vatten i och rör om. Det smakar allt fast samtidigt inget, på en och samma gång. Då kan man tycka att det är lyx att jag har en mobil som jag skriver ifrån. Men om befälet skulle se mig med min mobil nu inne i tältet så är vi tvungna att riva tältet förflytta oss till en annan plats och där sätta upp det på nytt.. Jag duschar i en spann med ljummet vatten och har bara gjort det en gång, en så länge... Vi går upp när det är mörkt och går och lägger oss när det är mörkt. Vi får inte ha några ficklampor eftersom om vi har det i krig så kan fienden höra oss. Samt så får vi inte prata med varandra. Tänk på hur bra du har det!!

2009-01-29 @ 03:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0