Hurraa?! Hehehiho

Tjääännaaare! Idag har jag varit med Louise i stan och vi har fikat på Coffehouse by George som är svindyrt där en liten flaska coca-cola kostar 29 kronor. Men har man cashflow så kan man ju köpa sådant och det kan jag just nu. ;) Vi kikade runt lite i affärer också och på Åhlens city så stod två killar bakom oss och helt plötsligt hör jag att Louise och båda killarna börjar asgarva. När vi kommer upp så berättar Louise att ena killen hade dragit upp den andra killens tröja och där hade det visat sig ett snyggt sexpack. Gaah han var ju verkligen skitsnygg också och jag missar allt! :@ Såå jävla typiskt mig att vara helt borta när saker väl händer haha. Jag stötte även på Cassi och Tove på H&M och yes vad glad jag  blev av att se Cassandra.

Lite senare åkte jag hem och började rensa bort Magnus saker och typ datorprylar från mitt rum. Nu är allt borta och äntligen dags för att måla om eller först kolla på färger med pappa och typ hyra någon målare eftersom ingen i vår familj är speciellt händig av sig. Har även gosat med Sixten och spelat bubble trouble med honom. Pappa sa att han hade spelat med Sixten och lät skitglad över det. Sen sa han att han tyckte det var roligt hahahaha. Everyone gets addicted!

Imorgon är det  dags att börja packa eftersom jag och kusinerna Hall ska till Tallinn. Hohoho det ska bli hur kul som helst men vi åker på kvällen så jag hinner skriva något inlägg i bloggen och det är här alla ska ropa HURRAAAA för att ni blir så jäkla glada att jag hinner det.


Cashflow fiket

Kommentarer
Postat av: Bella

sv: Jodå, de var det ;p

2009-02-25 @ 18:49:11
URL: http://trollfiia.blogg.se/
Postat av: MADDE

Hurraaa! längtar:D

2009-02-25 @ 19:04:44
URL: http://maaddish.blogg.se/
Postat av: Lovise

Vill bara säga att det blev shit snyggt med profilbilden du har! hehe

2009-02-27 @ 09:28:38
URL: http://loviise.blogg.se/
Postat av: Rebecca & Elin

följ oss via bloglovin ?

och besök våran blogg ?

och du kanske vill vara med i våran tävling ?

du vinner besökare ! =)

kram.

2009-02-27 @ 11:10:30
URL: http://beccandelin.blogg.se/
Postat av: amanda

grymt bra fik! :D

2009-03-01 @ 09:38:08
URL: http://amandusss.blogg.se/
Postat av: CE LIA VIL HEL MSS ON - Fo to ~ Ill ust rat ion ~ Blo gg des ign

Söt blogg ;)

2009-03-01 @ 10:24:52
URL: http://ceeelias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0